בית פורומים בחדרי חרדים

קולות נשמעים בישראל, לבטל את שעון הקיץ!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2021 13:36 לינק ישיר 
פרוגרמי

רעיונוביץ כתב:
כל המקורות שהבאת חוזרים על אותם טיעוני הבל
אם אתה מתרשם מ'האיחוד האירופי' המטורלל שהירקרקות נעשתה אצלו דת, כדאי שתבדוק מה מסתתר מאחורי הלינקים
באתר המדעי של מכון דוידסון כותבים שהזזת השעון הדו שנתית גורמת להפרעה בשינה, אתם אמיתיים? זו הבעיה שלכם? שתי 'הפרעות' בשינה מתוך שנה שלמה? פעם אחת ישנים עוד שעה ופעם שניה פחות שעה, מדובר בהזויים, מי שרוצה להתייחס לנושא שיתייחס  לטיעונים ולא ללינקים או לשמות המפוצצים

אתה מיתמם או שאתה עושה את עצמך אידיוט !

ההפרעה היא לא פעמיים בשנה, בזמן שינוי השעון קיץ,

ההפרעה ההיא לאורך כל חודשי הקיץ,

כאשר הגוף לא מצליח להתרגל לשעון הקיץ,

כי השעון הביולוגי שלו משובש.

המאמרים המדעיים והמלומדים שהובאו כאן מדברים על הפרעה פעמיים בשנה
אין שום הפרעה לאורך כל חדשי הקיץ אף אדם נורמלי לא מרגיש הפרעה
והשעון הביולוגי שלנו לא יודע מה זה שעון גריניץ הוא מתאים את עצמו מעולה
זה כמו שתגיד שמי שנסע מכאן ליוון או למדינה בהפרש של שעה, יסבול כל החיים שלו מהפרעות ביולוגיות דמיוניות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 15:51 לינק ישיר 
asher177

אךטובוחסד כתב:
הנה עצתי לשנת 2021..
היום כולם כבר עם שעונים חכמים וסמארטפונים שמתעדכנים אוטומטית.

אפשר להחליט שכל השנה הזריחה תהיה בשעה 6 (השעון יתאפס בכל בוקר לשעה 6 לפי זמן הזריחה שיוטמע בשעונים לפי אלגוריתם שמן הסתם כבר קיים), וגם זמני המניינים של שחרית יישארו קבועים (השקיעה כן תשתנה בגלל אורך היום, וממילא מנחה וערבית).
מה שכן, בפועל, לא יהיו 24 שעות ביממה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואז השקיעה המאוחרת ביותר תהיה ב8:30.

אני הייתי רוצה שיעשו 4 שעונים בשנה, ושהשעון יתחלף כל 3 חודשים בהתאמה עם הנץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 16:59 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
הנה עצתי לשנת 2021..
היום כולם כבר עם שעונים חכמים וסמארטפונים שמתעדכנים אוטומטית.

אפשר להחליט שכל השנה הזריחה תהיה בשעה 6 (השעון יתאפס בכל בוקר לשעה 6 לפי זמן הזריחה שיוטמע בשעונים לפי אלגוריתם שמן הסתם כבר קיים), וגם זמני המניינים של שחרית יישארו קבועים (השקיעה כן תשתנה בגלל אורך היום, וממילא מנחה וערבית).
מה שכן, בפועל, לא יהיו 24 שעות ביממה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

מסגרת עולמית אחידה וניתנת להשוואה חיונית בימינו - למעשה שעון עולמי אחיד התחיל במאה ה19 בעקבות המצאת הרכבת והטלגרף מעבר לכך זה יצור אינסוף בעיות טכניות וכשלים במערכות שמסתמכות על זמן קבוע

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קולות נשמעים בישראל, לבטל את שעון הקיץ!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.