שדה9 לטיפולך.נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
חסין כן, קדוש יש עוד מה לשפר.אני מראשוני המחוסנים.ונשלח מהאנדרואיד שלי _________________
תיקון קטן אם לא אכפת לכם. באידיש תיקנית יש לומר א געזונטער זומער, כי זומער זה לשון זכר.
יתכן שהציוץ הזה הוא הטריגר הראשון - והגילוי לעין החילונית כי יש מדינה בתוך מדינה - להסתה החילונית חולנית שהלכה והתעצמה במשך עשתי עשר חודש
אבל מה כל זה שווה לעומת זרי התהילה ששרקי קיבל כתוצאה מההסתה הזו.שרקי בעצמו התייאש אחרי זמן לא רב אבל החורבן שהוא עשה נמשך ועוד יימשך הרבה זמן.האויב תמו, (אבל) חרבות לנצח פריי יכול בצדק להיחשב כתלמידו המובהק. נשלח מהאנדרואיד שלי
שרקי עיתונאי אמיץ אובייקטיבי.פריי ילד כאפות שמחפש צומי על ידי פרובוקציות.נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
שרקי מותר וחייב לדווח,השאלה איך מדווחיםואיך מראיינים נשלח מהאנדרואיד שלי
סרס המקרא ודרשהו, טרבישאן וטשרנוביל אשדוד וכל מיני חצרות שכמעט אף אחד לא שמע עליהם (עד ששרקי פרסם אותם) התחילו את ההסתה כבר בשבוע שאחרי פורים. נשלח מהאנדרואיד שלי _________________
שנה להסתה שנגרמה לפחות בחלקה במעשי המיוצגים ע"י תמניא ושות'
שנה להסתה שהתנהלה ע"י עיתונאים ופוליטיקאים חרדים, בסיוע אנשי תקשורת ופוליטיקאים חילונים.כולם זוכרים את הקריקטורה האנטישמית ביתד.בושנו מכל דור....