בית פורומים בחדרי חרדים

דיווח מיוחד מעמית סגל: יו''ר ימינה קיבל החלטה לתת לנתניהו צ'אנס להרכיב ממשלת ימין לפני חבירתו לשמאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2021 23:45 לינק ישיר 
דיווח מיוחד מעמית סגל: יו''ר ימינה קיבל החלטה לתת לנתניהו צ'אנס להרכיב ממשלת ימין לפני חבירתו לשמאל

הפרשן עמית סגל מדווח לפני זמן קצר כי יו"ר ימינה קיבל החלטה לתת לנתניהו צ'אנס להרכיב ממשלת ימין, אך במידה וייכשל בנט צפוי לחבור ללפיד ולגוש השמאל כולל תמיכה ערבית או הימנעות

עמית סגל: כמדומני שאנשים קצת עייפים משטף הדיווחים, אז מציע לקרוא שוב כי זו הידיעה המשמעותית מאז הבחירות:

אם ייכשלו מאמצי נתניהו להקים ממשלה - בנט יפעל להקים ממשלה עם סער, גנץ, לפיד, מרצ, העבודה, ליברמן, לפיד, ובתמיכה מבחוץ של סיעה ערבית אחת או הימנעות של שתיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 04/04/2021 23:47:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 23:52 לינק ישיר 

ואז בא אלון דוידי ושוקל לפרוש אם יחבור בנט לשמאל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2021 23:56 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

ואז בא אלון דוידי ושוקל לפרוש אם יחבור בנט לשמאל

לה''ו. הוא אמר את זה, או פרשנות שלך? תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2021 00:04 לינק ישיר 

קישקוש מקושקש!
הכול זה ספינים של ביבי כדי שבנט ישתחווה לו אפיים וימליץ לנשיא עליו.
אבל בנט לא עובד אצל ביבי.
והוא מעדיף לשתוק ולא להמליץ על אף אחד, כי לאף אחד אין 61 ולכן חבל על הדיבורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2021 01:16 לינק ישיר 

זה ספין של בנט שיכשיל את המו"מ במכוון ע"י התעקשויות הזויות ואח"כ יגיע לשמאל עם דרישה להכתירו לרוה"מ ב"זכות" זה. מכירים אותו לא מהיום - השיקול היחיד שלו זה 'בנט'. תכל'ס זה מתכון בטוח למועד חמש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2021 01:23 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

זה ספין של בנט שיכשיל את המו"מ במכוון ע"י התעקשויות הזויות ואח"כ יגיע לשמאל עם דרישה להכתירו לרוה"מ ב"זכות" זה. מכירים אותו לא מהיום - השיקול היחיד שלו זה 'בנט'. תכל'ס זה מתכון בטוח למועד חמש...

סה"כ תלמיד טוב של מורו ורבו שהשיקול היחיד שלו הוא ועצמו ואפסו עוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דיווח מיוחד מעמית סגל: יו''ר ימינה קיבל החלטה לתת לנתניהו צ'אנס להרכיב ממשלת ימין לפני חבירתו לשמאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext