בית פורומים בחדרי חרדים

איזה ערכים יש לחילונים חוץ מדמוקרטיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/4/2021 00:54 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

איזה ערכים יש לחרדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 01:00 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

רציף כתב:
יש לחילונים הרבה מאוד ערכים.
כל חילוני והערכים שהוא מתחבר עליהם יותר.
יש ערכים דומיננטים יותר אצל חילונים, כמו ; אגו, רק לא ביבי, רק כן ביבי, מימוש עצמי, ערך האישה, חיפוש ריגושים, מדינה ערכית יותר, ועוד ערכים שאנחנו מכירים מהתורה , כמו כיבוד הורים, חירות,, עזרה לעניים, וחינוך ילדים, אהבה ומסירות לבן זוג, לפרנס את המשפחה ועוד

כל מה שמסומן באדום זה אגו נטו, ואגו זה הפך מערך... (אוי לו לדור שקורא לו ערך)
וכל מה שלא, נמצא כמו שאמרתי במיעוט השמאל הנכחד, וגם שם זה פייק
לרוב הגדול הערך היחיד הוא "אני עושה מה שבא לי", ערך בהמי.

יש למשל פילנתרופים חילונים תורמים, כמה מהם עשו את זה בעילום שם?? בערך 0%

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 06/04/2021 03:50:44

כולנו דומים,
לכולנו יש ערכים ויש מצפון.
כל אדם נהנה לעשות חסד,
להתנהג בנימוס, לפתח את האישיות שלו ולהשתפר.

אצל החילונים אין שום עניין
של - לתת בלי לפרסם,
אז הם נותנים עם פרסום.
זה לא ראיה לכלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 01:02 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

איזה ערכים יש לחרדים?

הרבה ערכים טובים, כמו:
חסד, ערבות הדדית, שלמות המשפחה, לימוד תורה, עבודת ה', ועוד ועוד

וגם ערכים פחות טובים, כמו:
לירוק על פורשים,
להחטיף מכות לבלשים,
לשרוף מי שאינו הולך בתלם (סקווירא),
להזיק לרכוש ציבור (הרכבת הקלה ברח' ירמיהו)
לעצור את כל התנועה בלי להתחשב בחולים, זקנים, נשים וטף בגלל שעצרו עריק (הפלג),
לצפצף על כל מוסכמה חברתית וציבורית בעידן הקורונה.
להצטרך לבריות אך בשום אופן לא ללמוד מקצועות שמפרנסים בריווח.
להמשיך להעסיק פדופילים במוסדות חינוך למרות כל סימני האזהרה וצילצולי הפעמונים.
ועוד ועוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 01:15 לינק ישיר 

גם באיסלם / בנצרות / בבודא יש ערכים

הבעיה היא כשלוקחים את הערכים למקומות קיצוניים שפוגעים באחרים, או שבאים על חשבון אחרים.

וזה קורה בכל דת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 01:17 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

רציף כתב:
יש לחילונים הרבה מאוד ערכים.
כל חילוני והערכים שהוא מתחבר עליהם יותר.
יש ערכים דומיננטים יותר אצל חילונים, כמו ; אגו, רק לא ביבי, רק כן ביבי, מימוש עצמי, ערך האישה, חיפוש ריגושים, מדינה ערכית יותר, ועוד ערכים שאנחנו מכירים מהתורה , כמו כיבוד הורים, חירות,, עזרה לעניים, וחינוך ילדים, אהבה ומסירות לבן זוג, לפרנס את המשפחה ועוד

כל מה שמסומן באדום זה אגו נטו, ואגו זה הפך מערך... (אוי לו לדור שקורא לו ערך)
וכל מה שלא, נמצא כמו שאמרתי במיעוט השמאל הנכחד, וגם שם זה פייק
לרוב הגדול הערך היחיד הוא "אני עושה מה שבא לי", ערך בהמי.

יש למשל פילנתרופים חילונים תורמים, כמה מהם עשו את זה בעילום שם?? בערך 0%

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 06/04/2021 03:50:44

אני מסכים אתך שהציבור
הכללי הוא לקוי איפשהו,
אגו מפותח זה הדוגמה המרכזית.
גם קדושת החיים לקוי אצלהם.

בס"ה הם בני אדם טובים וערכיים כמונו,
עם יצר רע ויצר טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 01:25 לינק ישיר 

מושגים כתב:

לךתדע1 כתבה:

איזה ערכים יש לחרדים?

הרבה ערכים טובים, כמו:
חסד, ערבות הדדית, שלמות המשפחה, לימוד תורה, עבודת ה', ועוד ועוד

וגם ערכים פחות טובים, כמו:
לירוק על פורשים,
להחטיף מכות לבלשים,
לשרוף מי שאינו הולך בתלם (סקווירא),
להזיק לרכוש ציבור (הרכבת הקלה ברח' ירמיהו)
לעצור את כל התנועה בלי להתחשב בחולים, זקנים, נשים וטף בגלל שעצרו עריק (הפלג),
לצפצף על כל מוסכמה חברתית וציבורית בעידן הקורונה.
להצטרך לבריות אך בשום אופן לא ללמוד מקצועות שמפרנסים בריווח.
להמשיך להעסיק פדופילים במוסדות חינוך למרות כל סימני האזהרה וצילצולי הפעמונים.
ועוד ועוד

אתה מביא דוגמאות של חרדים קיצונים ומשחיר עם זה את כל החרדים.
אתה יכול לכתוב שיש אצל חרדים
יותר קיצוניים ומעשים קיצוניים,
והם לא תמיד הולכים בתלם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 04:34 לינק ישיר 

התגובה שלי מכוונת אל פותח האשכול עם השאלה האווילית והכל כך פנאטית, 'איזה ערכים יש לחילוניים...'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 06:49 לינק ישיר 

אתה שואל איזה ערכים הם חושבים שיש להם או איזה ערכים אנחנו חושבים שיש להם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 09:10 לינק ישיר 

אנו תמיד מדברים על העגלה הריקה והמלאה: אבל תכלס כשיש למנהיגי החרדים סכסוך בדיני ממונות, ירושה וכו' להיכן הם פונים לסדר את ענייניהם המשפטיים לבתי הדין? הצחקתם אותם אמרתם חושן משפט הם אנשים רציניים בלי בדיחות בבקשה! שיערתם נכון לביהמ"ש של הגויים ,כן, כן, גם במחיר הרמת יד בתורת משה רבנו ר"ל, בכל מחיר הם לא רוצים להפסיד: אולי-הם סוברים -ר"ל שהתורה מיושנת והיא אינה מייצגת את החיים האמתיים בדורנו לדוגמה: שני ראשי ישיבת פוניבז' חיפשו את הצדק בביהמ"ש סאטמר,גור,דווקא צאנז כן מניפה את הידיים ואת התורה הקדושה בכל עת לדוגמה: (לכאורה) ניסו להפחית מזכויותיהם הסוציאליות של עובדי בית החולים  לניאדו בטענה שהם  חרדים שהולכים ע"פ התורה הקדושה, ובצדק, או ניסו לא לתת טיפולי הפריית חוץ לרווקות גם בטענה כי הבית חולים הוא בבעלות חרדית וכנראה גם בגלל שזה לא משתלם? כל זה החזיק מעמד עד שהגיע הזמן לתבוע מאלמנתו של סמי שמעון חלק מהירושה שם פנו כמו גדולים לביהמ"ש וב"ה קבלו עשר מיליון שקל מן הירושה הקדושה .ברשותכם אחזור לראשי הישיבה שמתדיינים בביהמ"ש הם אלה שבעצם אמורים לשמש דוגמה אישית ולהוכיח  לכל העולם (לא רק בשמחת תורה) שמשה אמת ותורתו אמת ושהתורה היא נצחית ולא ניתנה  רק לימי הביניים ר"ל אבל לא: הם כנראה סוברים שזה  רק-נכון -לפשוט-עם -שבהם -הגדולים -רוצים לשלוט, אבל הם : הצדיקים הגדולים האדמורים והרבנים ילכו  וידרסו ברגל גסה על התורה הקדושה, וילכו ,ועוד איך, ילכו לביהמ"ש כפי שגדולי האפיקורסים מתנהגים ולא כפי שצריכים להתנהג גדולי ישראל ,פתאום, אם עושים חושבים מחדש, אז אנו, כבר לא כל בטוחים עגלה של מי ריקה, או מלאה, בהכשר הבדצים למיניהם.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/04/2021 10:04:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 09:26 לינק ישיר 

אחת הבעיות הגדולות עם החרדים שיוצאים לעבוד בעולם החילוני שהם פתאום מגלים שמה שסיפרו להם הרבה שנים לא תמיד נכון .... וזה גורם לא פעם למשבר גדול שאולי בעוד דברים בלבלו לי את המוח 

מספרים לילד חרדי שהבתי ספר החילונים מלאים בסכינים וסמים ואת הבוגרים מעניין רק זנות וכל הזוגות הנשואים בוגדים 

ואז יום אחד הוא יוצא לעולם הגדול ופוגש חילונים ומגלה שיש גם שם לא מעט ערכים... יש אנשים רבים שעושים חסדים לשם חסד ללא שום משכורת ויש רבים שתורמים למדינה וגם הרבה זוגות נאמנים... 

כשמחנכים צריך להתמקד במעלות שלנו ולא בחסרונות של השני !! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 09:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 11:23 לינק ישיר 

אנחנו (כך אני מקווה) לא באמת מכירים את החילונים מבפנים, מהקרביים, ובוודאי לא את ערכיו. ולמה לנו לנחש ולטפס על קירות.
אך יש כאן לאחרונה כותבת בשם סאסא, שמצהירה כי היא חוזרת בתשובה וכו', היא שהייתה שם, ונולדה שם, כתבה בפורום בשבוע האחרון שיש להם שני ערכים עיקריים - 'זלילה וניאוף'.
אז מי אומר שאין להם ערכים?

רק החרדשי"ם הנחיתים הפרים ורבים פה (שאימצו חלק ניכר משני הערכים החילוניים הנ"ל), חושבים לדאבוננו שהעגלה של החילונים מלאה, ודווקא העגלה של השכנים הצדיקים והחניוקים ריקה. אוי לאותו דור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 12:10 לינק ישיר 
מצדרביעי

יוחנןש כתב:
אנחנו (כך אני מקווה) לא באמת מכירים את החילונים מבפנים, מהקרביים, ובוודאי לא את ערכיו. ולמה לנו לנחש ולטפס על קירות.
אך יש כאן לאחרונה כותבת בשם סאסא, שמצהירה כי היא חוזרת בתשובה וכו', היא שהייתה שם, ונולדה שם, כתבה בפורום בשבוע האחרון שיש להם שני ערכים עיקריים - 'זלילה וניאוף'.
אז מי אומר שאין להם ערכים?

רק החרדשי"ם הנחיתים הפרים ורבים פה (שאימצו חלק ניכר משני הערכים החילוניים הנ"ל), חושבים לדאבוננו שהעגלה של החילונים מלאה, ודווקא העגלה של השכנים הצדיקים והחניוקים ריקה. אוי לאותו דור.

נו-נו, האם זאת תמונת מראה לחוזרים בשאלה שטוענים מול המצלמות שבתור חרדים לא ידעו כמה זה אחד ועוד אחד?...

כמובן בהנחה שהיא באמת חוזרת בתשובה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 12:48 לינק ישיר 

מושגים, אל תיפול בפח.
פותח האשכול לא באמת מתעניין בכנות בעולם החילוני, הוא בסך הכול רוצה למצוא חרדי שמוכן להגן על החילונים כדי להעניק טרף ללהקת צרי המוחין ששורצת כאן שתתחיל לגדף אותו שהוא חילוני טמא ושונא כל דבר שריח קדושה נודף ממנו וכו' ויהיה שישו ושימחו והפורום יתעורר לחיים..

כל בנאדם שמסוגל להתגבר על דעות קדומות, ויצא לו לעבוד עם חילונים ולהכיר אותם, רואה שהם בדיוק כמונו.
יש שם כאלה עם ערכים ויש כאלה שאין להם.
ובניגוד למה שכתבו יש רבים מהם שנותנים מתן בסתר ופועלים בהצנע לכת. ורבים מהם סולדים מאגו גדול, ויהירות וגאווה זה דבר בזוי אצלם.
אגב, אפילו התמדה ושטייגען עד כלות הנפש תוכלו למצוא אצלם, קחו למשל את המדענית פרופ' עדה יונת שקיבלה פרס נובל לכימיה על פענוח מבנה הריבוזום, הסיפורים שסיפרו אודותה על שקידתה אינם נופלים במאומה מהסיפורים על גדולי ישראל ששמו את הרגלים בקערת מים כדי שלא יירדמו..

ועוד עניין קטן, דמוקרטיה אינה ערך בפני עצמו. זה מבנה שלטון שמצמצם שחיתות ובפגיעה בזכויות וחרויות הפרט.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/04/2021 12:50:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 14:25 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מושגים, אל תיפול בפח.
פותח האשכול לא באמת מתעניין בכנות בעולם החילוני, הוא בסך הכול רוצה למצוא חרדי שמוכן להגן על החילונים כדי להעניק טרף ללהקת צרי המוחין ששורצת כאן שתתחיל לגדף אותו שהוא חילוני טמא ושונא כל דבר שריח קדושה נודף ממנו וכו' ויהיה שישו ושימחו והפורום יתעורר לחיים..

כל בנאדם שמסוגל להתגבר על דעות קדומות, ויצא לו לעבוד עם חילונים ולהכיר אותם, רואה שהם בדיוק כמונו.
יש שם כאלה עם ערכים ויש כאלה שאין להם.
ובניגוד למה שכתבו יש רבים מהם שנותנים מתן בסתר ופועלים בהצנע לכת. ורבים מהם סולדים מאגו גדול, ויהירות וגאווה זה דבר בזוי אצלם.
אגב, אפילו התמדה ושטייגען עד כלות הנפש תוכלו למצוא אצלם, קחו למשל את המדענית פרופ' עדה יונת שקיבלה פרס נובל לכימיה על פענוח מבנה הריבוזום, הסיפורים שסיפרו אודותה על שקידתה אינם נופלים במאומה מהסיפורים על גדולי ישראל ששמו את הרגלים בקערת מים כדי שלא יירדמו..

ועוד עניין קטן, דמוקרטיה אינה ערך בפני עצמו. זה מבנה שלטון שמצמצם שחיתות ובפגיעה בזכויות וחרויות הפרט.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/04/2021 12:50:57

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איזה ערכים יש לחילונים חוץ מדמוקרטיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.