|
|
| נשלח ב-9/4/2021 02:52 |
|
| |
לא יאומן עד כמה עזות מצח וחוצפה יש אצל עסקני ו ...גור נדלן . האם האדמו"רים עובדים אצלם ?? האם הם חייבים להם משהו ?? אני מקווה שהם מודעים לעובדה שרוב רובו של הציבור הדתי והחרדי הליטאי הספרדי וחסידי בארץ . תומכים ברב שאול אלתר!! ובזים ומתעבים אותם !!! וכך גם האדמורים וראשי הציבור הליטאי . יש עלון בקרוב אליך שיוצא בציבור הדתי לאומי על חסידות וסיפורים על אדמורים . לפני כחצי שנה הם כתבו כתבה של מספר עמודים על הרב שאול אלתר!! אחרי שבועיים הם הוציאו הבהרה שאין להם שום צד במריבה . ומחלוקת בגור!! מי יודע כמה איומים עורכי העלון קיבלו ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 02:59 |
|
| |
אפשר להחרים גם אותם, ולא לקנות למשל באושר עד..
אהה רגע, בעלי אושר עד כבר השתחררו מהמקום המפחיד הזה, והם עברו לגור תורה..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 07:42 |
|
| |
כבר כיום גור מתקשה לקבל סכומים מהגבירים של גור, הם פשוט סגרו את הארנקים ולא רוצים לתמוך בפשעים נגד ר' שאול אלתר וקהילתו, שנזרקו על ידי גור ולא פרשו, ולא שאסור לפרוש. אלא התעללו בהם וגם לא נתנו להם לפרוש. כמו כן לא ברור למה גור חושבים שהציבור החרדי רבניו ואדמוריו אמורים להחרים את בחיר בניו של הפני מנחם גאון עולם וצדיק ועניו וירא שמים מרבים ? הדבר מופרך לחלוטין אפילו בגור עצמו, חסידי גור לא מבינים את ההוראה הזאת, קל וחומר הציבור שלא קשור לגור, אין ספק שכל האדמורים והרבנים רוצים לכבד גם את האדמור מגור וגם את הראש ישיבה ר' שאול אלתר, אך הם מפחדים מהטרור בגור שיופנה כלפיהם. האדמור מבעלזא על אף שידע שיסבול מכך שקיבל את פני ראש הישיבה ר' שאול אלתר, כנראה החליט שמותר לו לקבל אותו ואין זה פגיעה באף אחד, ואף מוכן לסבול בגלל זה, לא אלמן ישראל ולקהילת הראש ישיבה יש גבירים שיוכלו לעזור לבעלזא כספית, אם גור יחליטו לפגוע בהם על אותו ביקור צודק בכל קנה מידה מצד ההלכה, וחלילה ממתי לאדמורים אסור לקבל תלמידי חכמים בביתם לשיחות ולביקורי חג ??????????????????????????????????? השם ירחם האם מישהו החליק על השכל בוועדות הטרור של גור? לא ברור אם יופנה כרגע סקציות גם נגד גאון ישראל מרן ר' דוב לנדא על שקיבל במעונו את ר' שאול אלתר ואולי יחכו לשעת כושר בתקופה אחרת, השם ירחם שיפסק כבר הדבר הזה של חרמות נגד ראש הישיבה ר' שאול אלתר מצד גור הוא בן של הפני מנחם צדיק יסוד עולם ומותר לו לו גם לחיות ולנשום
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 07:49 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 07:55 |
|
| |
כמה לשון הרע , ותגובות של עדר, על ידיעה שאין אפילו אפשרות לאמת.. כל אחד מוציא ידיעה, ויאאללה בלאגן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 08:08 |
|
| |
הידיעה נכונה לצערי, אין לשלוח למטפלים מבעלז! ואין להזמין חסידי בעלז לנאום במוסדות גור! משום מה גור חושבים שזה איום... האם יש הרבה מחסידי גור צריכים טיפול?
תוקן על ידי מושגים ב- 09/04/2021 08:09:36
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 08:54 |
|
| |
גרשום
זה שבגור הרהיבו עוז לבנות בית-מדרש יותר גדול משלהם, הוא כשלעצמו נחשב בבעלזא כרבם דקרו. וחוץ מזה מי שמכיר את האדמו"ר מבעלזא יודע שמדובר באישיות של איפכא מסתברא ששואבת נחת רוח ממריבות ומחלוקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 09:01 |
|
| |
חברה תשתו כוס מים השמש תזרח גם אם גור יחרימו נותני שרותים כאלו ואחרים, יש מספיק עשירים בגור של קהילת ראש הישיבה, שיפצו את מי שיפגע. כמו כן אין ספק שכנופיית מכניבקא באינטרנט שלה אלפי ניקים וטוקבקיסטים פותחי האשכול והמקפיצים, מורווחים כי מוציאים את הניקים מהבוידם שלא יעלו חלודה, ומעירים מוקדם בבוקר את שאולזון מהאתר המטונף בשביל כתבות נגד בעלזא
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 09:12 |
|
| |
| אולשטוץ כתב: |  |
אך-רשעות-וטיפשות, אתה לא מעודכן, גם אסור להם להכנס לבית כנסת של בעלזא, אסור להם כל שוג ושוח עם חסיד בעלזא ועוד היד נטויה.
אגב, היות שאני רשמי חסיד בעלזא, ויש לי חברים בגור (ירמיהו) ופחדתי שהם ינתקו איתי קשר במטרה שזה יגרום ללחץ אצל האדמו''ר ואשתו, שהם יבקשו מחילה וסליחה וכו' לכן הזדרזתי ומיד שלחתי לכל החברים שלי מגור הודעה ברורה, שאני בעלזער רק לפנים, עם הלבוש ושליחת ילדים למוסדות, אבל בליבי אני לא בעלזער, ואני חסיד שרוף של הגאון רבי שאול מגור, אני לומד את התורות שלו, ומקשיב לשיחות שלו, לכן אין להם סיבה לשנוא אותי.
אני מקווה שזה יעזור!
תוקן על ידי אולשטוץ ב- 09/04/2021 01:54:35 |
|
תלמד עברית לפני שאתה פונה אלי.. למי שלא הבין, "שיג ושיח" להבנתו של אולץשטות, זה בעצ" ההברה החסידית של "שוג ושוח" חחח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 10:26 |
|
| |
אני לא מאמין שהידיעה נכונה. אבל אם זה נכון, בקרוב מאוד זה יפעל כבומרנג, כי הלא לגור יש 'הרבה' שונאים והם יקלטו שהצורה הטובה להילחם בהם זה דרך הכיס, ואז נראה איך הם יתמודדו עם זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 12:07 |
|
| |
שהגערערס יחרימו גם את בעלז וגם את הרב דוב לנדאו וגם את חניכי הישיבות, ואת כל ההמונים שהגיעו לשמוע את שיעורו של הגר"ש וגם את כל אלו המתמוגגים מידי שבוע בשבוע מכל מילה בעלון בנאות דשא וכו' וכו' לכ"א ברור באיזה צד הציבור נמצא! לא יגיעו רחוק בדרכם זו...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 12:36 |
|
| |
אבי רבינא: לאחר בירור עם גורמים בכירים בחסידות גור: "השמועות על הכרזת גבאים שצפויה השבת נגד בעלזא והחרמת אנשי עסקים מחסידות בעלזא, מופצות ע"י בעלי אינטרס תוך ניסיון לסכסך בין קהילות קדושות". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 13:09 |
|
| |
גם בחרם הפנימי שבתוך גור נגד קהילת הגר"ש בתחילה פרסמו באתרים, וגור הרשמי הכחישה וטענה שזה נועד להוציא לעז
ואחרי כמה שבועות זה יצא בתקנון ברור שנשמר עד היום במשמר או טו דה פה
אז ההכחשות לא בדיוק מבררות את האמת
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 13:32 |
|
| |
זה לא יעבוד לבעלז יש את המטפלים המוכרים בין הטובים ביותר, ובגור יש את הנצרכים למטפלים, בגלל כל מני דרישות מוזרות ולא הגיוניות מצעירי החסידות. שיחפשו חסידות אחרת להלחם נגדה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2021 23:29 |
|
| |
לא הבנתי למה כל דבר נחשב להתערבות במחלוקת גור כמה ילדותי זה "אני במריבה עם פלוני אז אסור לך לדבר איתו"
|
|
|
|
|