|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:12 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | סמוטריץ ,בממשלת לפיד היית אכן תומך טרור מובהק נגד לומדי התורה בכלל והיהדות החרדית בפרט , עכשיו אתה שוב תומך טרור של ממשלה עוד יותר גרועה שתקום "נגדך" ולאותם לומדים הזקוקים בניגוד לתומכיך . שוב, אם זה יהיה בגללך "אתה פאסה" וחבל כי אתה בחור שהערכתי איכשהו! |
|
אני לא מצביע לסמוטריץ. הצבעתי ג כמו כל פעם שהלכתי לקלפי. אבל האמת צריכה להאמר, סמוטריץ לא היה בממשלת לפיד. הוא כלל לא כיהן כחבר כנסת בקדנציה ההיא, בשונה מאורית סטרוק, נפתלי בנט, משה פייגלין ואיילת שקד ואחרים. בצלאל סמוטריץ נבחר לכנסת לראשונה רק בבחירות שנערכו בעקבות הדחת לפיד ולבני על ידי נתניהו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:18 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | מדובר באותו עיתון שהציג יהודים חרדים כמתאבדים באוטובוסים?
הציבור החסידי הביא במודע להרס חייהם ופרנסתם של אלפים ורבבות, בצלאל סמוטריץ מביא במודע להקמת ממשלת שמאל מסוכנת. אבל אוי ואבוי, יתד נאמן עושה קריקטורות.
|
|
תזכיר לי בביתו של מי הכריחו אנשים להסיר מסכות אם לא אצל ר' חיים בבית? מי טען שאין מגפה והורה "להשתולל" ללא מסכות עד שלא הדביקו את כל הארץ? אצל מי בבית נדחפו בערב ראש השנה "להתברך" והדביקו חצי ב"ב? קח בחשבון שלא את כולם ניתן לרמות כל הזמן.
בצלאל סמוטריץ מציל את עם ישראל בעמדו על עקרונות חשובים לעם ישראל. רק בחצרו של ר' חיים אנו יודעים שניתן להפר הבטחות ולומר לפוליטיקאי הבטחת בטעות אתה לא חייב לקיים את דבריך ע"ע ההוראה של סביבת ר' למשה אבוטבול.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:18 |
|
| |
גם היחצן השופר אבי רבינא מביע את דאגתו (ודאגת שולחיו) מהנזק שיתד נאמן עשה ליהדות התורה.

|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:23 |
|
| |
| מלח_דק כתב: |  | | חסדא כתב: |  | סמוטריץ ,בממשלת לפיד היית אכן תומך טרור מובהק נגד לומדי התורה בכלל והיהדות החרדית בפרט , עכשיו אתה שוב תומך טרור של ממשלה עוד יותר גרועה שתקום "נגדך" ולאותם לומדים הזקוקים בניגוד לתומכיך . שוב, אם זה יהיה בגללך "אתה פאסה" וחבל כי אתה בחור שהערכתי איכשהו! |
|
עיין דף 2 ,כבר הוער והוברר
אני לא מצביע לסמוטריץ. הצבעתי ג כמו כל פעם שהלכתי לקלפי. אבל האמת צריכה להאמר, סמוטריץ לא היה בממשלת לפיד. הוא כלל לא כיהן כחבר כנסת בקדנציה ההיא, בשונה מאורית סטרוק, נפתלי בנט, משה פייגלין ואיילת שקד ואחרים. בצלאל סמוטריץ נבחר לכנסת לראשונה רק בבחירות שנערכו בעקבות הדחת לפיד ולבני על ידי נתניהו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:23 |
|
| |
יוני וחיים ולדר, שני כישרונות חרדים שכבר התמחו בלבזות את האינטליגנציה של עצמם ושל הציבור שהם מייצגים. אני כבר שנים מסתפק אם הם מקבלים מיתד "תשלומי בושת" קבועים בסך שלא יסולה בפז, או שהם פשוט אדיוטים מוחלטים שלא מבינים ניתוח בסיסי של עובדות ושל דעות של אנשים. (מההיכרות המועטה שלי עם שניהם, הם לא מספיק טיפשים ולא מספיק עשירים בשביל זה, אבל יתכן שמי שמכיר טוב יותר יודע את התשובה)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:27 |
|
| |
אינני מכיר את טוקר ורבינא, אבל הם קוראים את המפה נכון ועושים את המינימום הנדרש כדי למזער את הנזק שעשו הצמד המטומטם. (אישית, הייתי מצפה שיעשו יותר ממינימום, אבל אני מודע לכך שחרדים לא מסוגלים להודות בטעויות, ודאי שלא בפני מזרוחניק שהוא במהותו עבד עבדים בזוי)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:31 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | מדובר באותו עיתון שהציג יהודים חרדים כמתאבדים באוטובוסים?
הציבור החסידי הביא במודע להרס חייהם ופרנסתם של אלפים ורבבות, בצלאל סמוטריץ מביא במודע להקמת ממשלת שמאל מסוכנת. אבל אוי ואבוי, יתד נאמן עושה קריקטורות.
תזכיר לי בביתו של מי הכריחו אנשים להסיר מסכות אם לא אצל ר' חיים בבית? מי טען שאין מגפה והורה "להשתולל" ללא מסכות עד שלא הדביקו את כל הארץ? אצל מי בבית נדחפו בערב ראש השנה "להתברך" והדביקו חצי ב"ב? קח בחשבון שלא את כולם ניתן לרמות כל הזמן.
בצלאל סמוטריץ מציל את עם ישראל בעמדו על עקרונות חשובים לעם ישראל. רק בחצרו של ר' חיים אנו יודעים שניתן להפר הבטחות ולומר לפוליטיקאי הבטחת בטעות אתה לא חייב לקיים את דבריך ע"ע ההוראה של סביבת ר' למשה אבוטבול. |
|
לגבי ינקוש- כפי שכבר ציינו כאן,אין לי שום דבר עם ינקוש, הוראותיו והנהגותיו.
לגבי ההבטחה- אני מבין שסמוטריץ סבור שאדם שהבטיח לקפוץ מהגג אם לא יתנו לו מליון דולר תוך 10 דקות חייב לקפוץ מהגג? זה בדיוק מה שסמוטריץ עושה עכשיו, רק שבדיוק כמו החסידים (והינקושים) בקורונה, הוא לא קופץ מהגג לבד!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:32 |
|
| |
אבל פתאום נופל לי, שהניק לך תדע היה בעבר ניק שמאלני אנטי-ביבי, ולפני הבחירות עבר במפתיע לתמיכה בסמוטריץ. עכשיו אני קולט שכנראה הכל היה מתוכנן ....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:41 |
|
| |
חרדים רבים ממצביעי סמוטריץ ליטאים כחסידים, בודאי מודים מקרב לב לקריקטורה ולמאמרו של הוגה הדעות. אם עד היום קננו בלבם מפעם לפעם נקיפות מצפון על הצבעתם לראשונה למפלגה שאינה יהדות התורה, הרי שמהיום הם ישנים הרבה יותר רגוע, שלמים בהחלט עם הצבעתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:42 |
|
| |
פצקו, לשאלותיך, סמוטריץ חושש מרגע שבו באמצע מלחמה הממשלה מנוונת, בין הימנעות של חברי הממשלה לתמוך בפעולות תגמול ובין מרגלים שיושבים בקבינט ומעדכנים את האויב בכל תכניותיה של מדינת ישראל. זה חשש מובן והגיוני ואפילו קצת מוזר שחברי הכנסת של ג לא מבינים שכשייגרמו נזקים ביטחוניים גם הכסף לישיבות לא ממש יעזור... לגבי האופציות האחרות, עם כל הכבוד סמוטריץ לא אחראי על העתידות או על ה"אם" וה"אולי"; אולי הלחץ יגרום לסער לחזור, אולי גנץ ייקח את הכדור הפוך ויהיה ימני. סמוטריץ אחראי למה שהוא יוזם ועושה ובזה לגמרי אפשר להבין אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:45 |
|
| |
פום_פאקערט
| חסדא כתב: |  | סמוטריץ ,בממשלת לפיד היית אכן תומך טרור מובהק נגד לומדי התורה בכלל והיהדות החרדית בפרט , עכשיו אתה שוב תומך טרור של ממשלה עוד יותר גרועה שתקום "נגדך" ולאותם לומדים הזקוקים בניגוד לתומכיך . שוב, אם זה יהיה בגללך "אתה פאסה" וחבל כי אתה בחור שהערכתי איכשהו! |
|
סמוטריץ בממשלת לפיד? התבלבלת קצת...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:55 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | חרדים רבים ממצביעי סמוטריץ ליטאים כחסידים, בודאי מודים מקרב לב לקריקטורה ולמאמרו של הוגה הדעות. אם עד היום קננו בלבם מפעם לפעם נקיפות מצפון על הצבעתם לראשונה למפלגה שאינה יהדות התורה, הרי שמהיום הם ישנים הרבה יותר רגוע, שלמים בהחלט עם הצבעתם. |
|
אז ככה. החרדים שהצביעו סמוטריץ כי הם אנשים מושכלים שעשו חישוב אסטרטגי שיותר חשוב להציל אותו וכו' וכו'. בוודאי שמתחרטים על הצבעתם, כי בהצבעתם הם מנעו ממשלת ימין, במקום להביא להקמתה.
החרדים שהצביעו סמוטריץ סתם מתוך רצון "להרגיש גבר ולעשות מה בא לי ", אכן ישנים רגוע, לא רק שהם "גברים" בעצמם, אלא גם הצליחו לבחור "גבר גבר" ש"עומד על עקרונותיו" ולא רואה בעין ממטר!!! איזה תותח!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 14:57 |
|
| |
[quote]אבל פתאום נופל לי, שהניק לך תדע היה בעבר ניק שמאלני אנטי-ביבי, ולפני הבחירות עבר במפתיע לתמיכה בסמוטריץ. עכשיו אני קולט שכנראה הכל היה מתוכנן .... [/quot בכל אופן מגיע לך לייק. אבל רק שתדע שלא כל מי שמתנגד לביבי נחשב לשמאלני תמיד טענתי שהתנגדותי לביבי נובעת בגלל שאני חושבת שהוא אומר ימין ועושה שמאל אתה בטח זוכר את סיסמתו של הליכוד או ביבי או טיבי מה השתנה עכשיו שהוא מנסה להכשיר את עבעס אולי הוא הגיע לצומת "פרקליטות" כפי שטענו בזמנו שכל פוליטיקאי מהימין ברגע שהוא "מסובך" עם הפרקליטות הוא שוכח מכל ערכיו ופונה לשמאל? רק מה הפעם אין חשש מפנייתו לממשלת שמאל משום שאלה מחרימים אותו אז אולי הוא רוצה לאותת שהוא מביא את השמאל בביתו ושיניחו לו ולכן אולי כבר אנו מתחילים לראות דמויות בשמאל גב' דליה איציק ואחרים "שפתאום נזכרים" שרודפים את ביבי?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 15:45 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | חרדים רבים ממצביעי סמוטריץ ליטאים כחסידים, בודאי מודים מקרב לב לקריקטורה ולמאמרו של הוגה הדעות. אם עד היום קננו בלבם מפעם לפעם נקיפות מצפון על הצבעתם לראשונה למפלגה שאינה יהדות התורה, הרי שמהיום הם ישנים הרבה יותר רגוע, שלמים בהחלט עם הצבעתם.
אז ככה. החרדים שהצביעו סמוטריץ כי הם אנשים מושכלים שעשו חישוב אסטרטגי שיותר חשוב להציל אותו וכו' וכו'. בוודאי שמתחרטים על הצבעתם, כי בהצבעתם הם מנעו ממשלת ימין, במקום להביא להקמתה.
החרדים שהצביעו סמוטריץ סתם מתוך רצון "להרגיש גבר ולעשות מה בא לי ", אכן ישנים רגוע, לא רק שהם "גברים" בעצמם, אלא גם הצליחו לבחור "גבר גבר" ש"עומד על עקרונותיו" ולא רואה בעין ממטר!!! איזה תותח!
|
|
מתגובותיך נראה שאתה קרוץ מאותו חומר של מאייר הקריקטורה המטומטמת והמבחילה הזו , כך שדעותיך לא מפתיעות כלל.
הניסיונות להגחיך ולזלזל באלו שהצביעו לסמוטריץ רק מעיד על תהומות הטמטום וחוסר ההגינות של אלו שלא מפסיקים לתקוף את סמוטריץ' ומצביעיו. המושג של אדם ישר ירא שמיים, עם ערכים שעומד בהבטחותיו למצביעיו זה משהו שזר לך ולשכמותך, אתם ששקועים רק בכסף וג'ובים, כוח ושליטה (כמובן אתם עוטפים את זה בכל מיני ססמאות חלולת) ושנאת כל מה שהוא לא אתם לא מבינים שיש דרך אחרת.
גם המציאות שטפחה על פניכם בדמות נהירה מיהדות התורה לסמוטריץ' לא העירה אתכם, במקום לעשות חשבון נפש אתם עסוקים רק בהטלת רפש (על סמוטריץ', על ביבי, על החסידים וכו'). לא תגיעו רחוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2021 16:04 |
|
| |
סבבה כל המנגדים מגדלי בלורית ובעלי גאווה ומחלויקעס. יתד ושייריס הוקמו בחטא והם ייסגרו.
עכשיו לענייננו. יש שתי אפשרויות בלבד להרכב הממשלה הבאה. ממשלת שמאל עם המשותפת. ממשלת ימין עם רע"מ. מה עדיף?
|
|
|
|
|