בית פורומים בחדרי חרדים

עימות חריף בב”ב • וידר: ‘מקבל תלונות על שוחד ומעטפות כסף’

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/4/2021 16:25 לינק ישיר 
עימות חריף בב”ב • וידר: ‘מקבל תלונות על שוחד ומעטפות כסף’

חבר מועצת העיר יעקב וידר האשים בישיבת ועדת תכנון ובנייה של עיריית בני ברק: ''סיפורים מחרידים שקורים רק במדינת עולם שלישית וחייבים לעשות לזה סוף'' • ראש העיר אברהם רובינשטיין, שהתעמת עם וידר, הכחיש בישיבה את הטענות וסירב לאשר את שידור הישיבות בשידור חי אריה ריבקינד כ"ט ניסן התשפ"א / 11.04.2021 צילום: FLASH90 וידאו: באדיבות המצלם בישיבת ועדת תכנון ובנייה של עיריית בני ברק, התנהל בסופהשבוע עימות חריג בין חבר מועצת העיר יעקב וידר מטעם סיעת הליכוד, לבין ראש העיר אברהם רובינשטיין וחברי מועצה נוספים. במהלך הישיבה תקף וידר בחריפות את ההתנהלות העירונית, והאשים, כי הוא ''מקבל תלונות רבות מאוד על תרבות של שוחד ומעטפות עלומות שמחליפות ידיים''. הוא הוסיף: ''אלו דברים שלא ייאמן שקורים במדינת ישראל, בטח לא בעיר התורה והחסד, אלו סיפורים מחרידים שקורים רק במדינת עולם שלישית וחייבים לעשות לזה סוף''. חבר המועצה ויו''ר סיעת הליכוד הציע, כי ישיבות הוועדה ישודרו בשקיפות לציבור כפי שקורה בערים השכנות, ובמידה ותהיה שקיפות השחיתות תמוגר. ראש העירייה, שהתעמת עם וידר, הכחיש בישיבה את הטענות וסירב לאשר את שידור הישיבות בשידור חי לציבור. https://ch10.co.il/news/664924/

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2021 16:58 לינק ישיר 

אם יש לו מקרים שהוא מכיר שידווח, שבענו מסיפורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2021 22:43 לינק ישיר 

תגידו לוידר שירגע, בעירית בני ברק אין מעטפות, פשוט במעטפות אין מקום לכל החבילות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2021 23:07 לינק ישיר 

וידר צודק
כל נושא הבניה הלא חוקית, זה "מעטפות"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2021 23:21 לינק ישיר 

עוד נשאר בבני ברק מקום לבניה חוקית? אלא אם אתה מתכוון שלבנות עד הכביש או עד מרחק הושטת יד מהשכנים זה חוקי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2021 23:36 לינק ישיר 

בבניה הלא חוקית, מגיע פקח, לוחץ ידיים לקבלן ולבעל הבית, "נותן דו"ח"
מודיע להם שיכולים להמשיך לעבוד, כמובן אחר שסוכמו השלמונים, בעברית עממית "שוחד"...
אח"כ הנפגעים מתלוננים שוב
מגיע הפקח עם צו הפסקת עבודה
ושוב בסטטוס "תן-קח....נעלם לו הפקח
עם הבטחה:
המשך לעבוד
כשישלחו אותי שוב, לא אראה שאתה בונה...
תופעה נפוצה מאד בבני ברק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 02:06 לינק ישיר 

לכאורה בזמן זייברט המצב היה גרוע יותר !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 05:30 לינק ישיר 

סיפורים שלא ניתנים להוכחה, מזכיר לי את כל האלה "שתמיד ידעו" על משי זהב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 10:12 לינק ישיר 

סתם לשם מידע, זה קיים ברוב העיריות בארץ, ואולי אף בכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 10:17 לינק ישיר 

timobl כתב:

סתם לשם מידע, זה קיים ברוב העיריות בארץ, ואולי אף בכולם.

בני ברק יחודית בנושא!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 10:35 לינק ישיר 

אפילו לא שטויות
סתם מירמור אופזיציוני בלתי מגובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 10:50 לינק ישיר 

שרית560 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יודע אם מבחינת שוחד השתנה משהו בתקופת זייברט או אם בכלל היה כזה, אבל מבחינת כמויות הבניה וההיתרים החריגים לבנות עד הכביש או קרוב מאד לשכנים בלי לשמור טיפה על חזות העיר ואיכות חיי התושבים זה משהו שלא היה באופן המוני וחריג כזה לפניו. גם כיום הוא זה שמנהל את העיריה בפועל מבחינת תכנון ובניה והעיר מתפתחת לאורך ולרוחב לפעמים גם מעל המדרכות לעיתים באישור רשמי ולעיתים בעצימת עין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 10:56 לינק ישיר 

תיראו מופתעים.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 14:45 לינק ישיר 

חידה!
היכן צולמה התמונה הזו!?!

הניק שידור. נא לא לענות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 16:23 לינק ישיר 

muki28 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יודע אם מבחינת שוחד השתנה משהו בתקופת זייברט או אם בכלל היה כזה, אבל מבחינת כמויות הבניה וההיתרים החריגים לבנות עד הכביש או קרוב מאד לשכנים בלי לשמור טיפה על חזות העיר ואיכות חיי התושבים זה משהו שלא היה באופן המוני וחריג כזה לפניו. גם כיום הוא זה שמנהל את העיריה בפועל מבחינת תכנון ובניה והעיר מתפתחת לאורך ולרוחב לפעמים גם מעל המדרכות לעיתים באישור רשמי ולעיתים בעצימת עין.

אין לי ענין לסנגר על זייברט, הענין הוא שעשו שינוי תב"ע בבני ברק, ומותר להתרחב בחזית הבנין עד קו החצר, דהיינו עד הגדר הנושקת למדרכה.

תוקן על ידי timobl ב- 12/04/2021 16:23:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2021 16:40 לינק ישיר 

timobl כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין לי ענין לסנגר על זייברט, הענין הוא שעשו שינוי תב"ע בבני ברק, ומותר להתרחב בחזית הבנין עד קו החצר, דהיינו עד הגדר הנושקת למדרכה.

תוקן על ידי timobl ב- 12/04/2021 16:23:33

ובתקופת מי השינוי הזה קרה? פרנקהטל? קרליץ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עימות חריף בב”ב • וידר: ‘מקבל תלונות על שוחד ומעטפות כסף’
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext