בית פורומים בחדרי חרדים

סמוטריץ, אתה בכיוון הנכון.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/4/2021 23:41 לינק ישיר 

עדיין בחשש גדול ובזהירות יתירה.
בואו נראה אם מנסור עבאס יגנה בכנות את האלימות נגד יהודים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2021 23:54 לינק ישיר 

מושגים כתב:

עדיין בחשש גדול ובזהירות יתירה.
בואו נראה אם מנסור עבאס יגנה בכנות את האלימות נגד יהודים.

מדברים על תמיכה מבחוץ.
מנצור כבר השמיע איזה נאום
מפייס, לא הקשבתי לזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 00:11 לינק ישיר 

רציף כתב:
muki28 כתב:

רציף כתב:
muki28 כתב:

מה את מתכוון אם עשינו שלום ערפאת? להסכם אוסלו האומלל בחסות רבין, אלכס גוטפרב והמיצובישי? בדיוק להיפך! זה מוכיח שאסור לתת להם לגיטימציה שילטונית. אפילו רבין לא רצה להסתמך בזמנו על המפלגות הערביות וחיפש לגיטימציה יהודית להסכם האי שלום הזה, אז שהימין יעשה את זה?

זה מוכיח שזה אפשרי.

עכשיו אפשר לבדוק
האם אפשר להסתדר
עם העבאס הזה.

עדיין לא בדקנו
וסמוטריץ קופץ ושולל !

תוקן על ידי רציף ב- 16/04/2021 18:52:50

מוכיח שזה אפשרי? המחיר ששילמנו בתמורה בגוף ובנפש הגיוני? אתה אמיתי או ציני?

אני אומר שאם אפשר לעשות שלום עם ערפאת, אפשר גם לעשות הסדר עם מנצור עבאס שהוא הרבה יותר נורמלי ואנושי,
ובלי שאוטובוסים יתפוצצו,
וסמוטריץ יצטרך יפה להוריד את הראש ולבקש מאתנו סליחה על הטירטור.
עכשיו הבנת ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה משווה תפוחים לאגסים. א. זה שרבין עשה לא אומר שזה נכון. אם זה היה נכון גם הימין היה תומך. ב. יש הבדל גדול בין לעשות שלום עם אויב חיצוני לבין מתן לגיטימציה לגייס חמישי בתוכנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 11:08 לינק ישיר 
מצדרביעי

מושגים כתב:
לא נראה שעבאס מכוון כיום לללכת בדרך התנועה האיסלמית ולפחות לא במישור הפוליטי.
אך ברור שיש לשים מעצורים תוך כדי תנועה לראות מה קורה.

אני קצת מקנא ברביזייה שעבאס עשה עם התקרבותו לימין בישראל, הלוואי ואנו החרדים היינו גם קצת מחשבים מסלול מחדש בנושאים מסויימים וזה לא מחייב התפשרות על עקרונותינו!

לפניי סרטון מלפני כחודשיים כשעבאס מסייר ברחובות עיר ערבית ומותקף מילולית על ידי המון זועם על קריצותיו לנתניהו.. האוייב של אויבי הוא ידידי...

עדיף שנתניהו יעשה את הנסיון עם עבאס, מאשר שהשמאל-מרכז הרופס יעשה זאת.

אומת הסטארטאפ חיסוניישן ודאי תמצא דרך 'רגולטורית' לפקח על עבאס, להוציא ממנו את העוקץ, ולהשתמש בשירותו על מנת להשיב את השפיות, ושסוף סוף תהיה הנהגה ימנית חזקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברגע שהסוסים "יצאו מהאורווה" יהיה מאוד קשה להחזיר אותם שוב...
עיין ערך מה שקרה להבדיל אא"ה עם החרדים שבן גוריון חשב ש"יעשה להם טובה" וישמור "מיצג מוזיאוני" של 400 בחורי ישיבות, ועכשיו שום ממשלה לא יכולה לקום בלי החרדים...

לגבי הטענה שבכל מקרה תקום ממשלת סמול-ערבים, עדיף שתהיה אופוזיציה ימנית אפקטיבית שתפקח ותתריע על מחדלים מאשר שה"ימין" בעצמו ייתן לכך הכשר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 22:48 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

ברגע שהסוסים "יצאו מהאורווה" יהיה מאוד קשה להחזיר אותם שוב...
עיין ערך מה שקרה להבדיל אא"ה עם החרדים שבן גוריון חשב ש"יעשה להם טובה" וישמור "מיצג מוזיאוני" של 400 בחורי ישיבות, ועכשיו שום ממשלה לא יכולה לקום בלי החרדים...

לגבי הטענה שבכל מקרה תקום ממשלת סמול-ערבים, עדיף שתהיה אופוזיציה ימנית אפקטיבית שתפקח ותתריע על מחדלים מאשר שה"ימין" בעצמו ייתן לכך הכשר...

אולי לא הבנת.
אבל את חלק גדול מהחרדים ממש לא מעניין ה"ימין" או המדינע..
מבחינתם שהערבים הדתיים יהיו 30 מנדטים, והחרדים יהיו 31 מנדטים והם יקימו ממשלה ביחד. בלי חילונים ודתילונים טמאים. ולעזאזל המדינה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2021 23:04 לינק ישיר 

הרמתי ידיים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 00:02 לינק ישיר 

עכשיו כשאינתפדת היחידים צוברת תאוצה נחלצו הח"כמים סמוטריץ ובן גביר להתעקש ולהכנס הערב לשער שכם לב המהומות שמתרחשות שם  גם אריק שרון היה גיבור גדול כשעלה בזמנו להר הבית והסוף ידוע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סמוטריץ, אתה בכיוון הנכון.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.