בית פורומים בחדרי חרדים

מתי החרדים יתחילו להגיד תפילה לחיילי צה"ל בבתי הכנסת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/4/2021 12:44 לינק ישיר 

אולי החילוניים גם כן יאחלו הצלחה ללומדי התורה שנוטלים חלק (סגולי אמנם ולא פיזי) בהגנת הארץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2021 14:45 לינק ישיר 

פאת_השולחן כתב:

כל אחד יכול לכוון באב הרחמים מה שהוא רוצה

אבל החרדים לא ישוו חיילי הצבא לקדושי מסעי הצלב

כאשר החיילים מודים שהצבא נהפך לבית בושת אחד גדול
קצינים רבים מסולקים מהצבא בגלל שכמה בנות הלשינו עליהם שהם הוטרדו מינית ויותר מזה
חיילים מתאבדים כי נפגעו 
ועוד הרבה דברים טובים, כאשר רוב רובם של הדברים לא מגיעים הנה

אף אחד לא מדבר על תפילת הסכמה לפקודות הרמטכ"ל. מדברים על מי שבירך לחיילים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2021 14:50 לינק ישיר 

אני מתפלל כל יום:
"עושה שלום במרומיו הוא שלום עלינו ועל כל ישראל ואמרו אמן"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2021 14:54 לינק ישיר 

לה''ו. כשאני מברך ברכת המזון מתוך הפון, כתוב שם ''הרחמן הוא יברך את כוחות הביטחון העומדים על משמר ארצנו''.
כך שמי שרוצה לכוון גם על מש''ק הממטרות בקריה, יבורך.
ומי שרוצה לכוון רק על הלוחמים, גם ברוך יהיה.
אני מכוון על כולם, חוץ מהמחלקה נגד יהודים בשב''כ, ועוזריהם מהמשטרע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 14/04/2021 14:55:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2021 15:31 לינק ישיר 

ביום שהם יתחילו להאמין בקב״ה להאמין בהישארות הנפש לקיים את מצוות התורה הבסיסיות שיחייבו אותנו לאהוב אותם, לא יום אחד לפני, כרגע הם משומדים זוללים ונואפים שכל מה שעומד על הפרק האם הוא יעשה את מעשיו המושחתים לעשרים שנה או ימשיך הלאה והלאה עד שיזדקן, אין לנו שום ענין בזקנים מושחתים וככל שימעטו הרשעים כן ייטב לכולנו, לכן אין לנו שום רצון לברך אותם בשום דבר, רק לנסות לחיות את חיינו תחת שלטון הרשע השמד וההשחתה עד שיבא משיח צדקינו והיתה לה׳ המלוכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2021 15:49 לינק ישיר 
מצדרביעי

sasa2 כתב:
ביום שהם יתחילו להאמין בקב״ה להאמין בהישארות הנפש לקיים את מצוות התורה הבסיסיות שיחייבו אותנו לאהוב אותם, לא יום אחד לפני, כרגע הם משומדים זוללים ונואפים שכל מה שעומד על הפרק האם הוא יעשה את מעשיו המושחתים לעשרים שנה או ימשיך הלאה והלאה עד שיזדקן, אין לנו שום ענין בזקנים מושחתים וככל שימעטו הרשעים כן ייטב לכולנו, לכן אין לנו שום רצון לברך אותם בשום דבר, רק לנסות לחיות את חיינו תחת שלטון הרשע השמד וההשחתה עד שיבא משיח צדקינו והיתה לה׳ המלוכה.

אני משתגע מכפיות הטובה כאן, האם אתה גר בארץ? אתה מודע לכך שיש אנשים המקיזים את דמם כדי שתוכל לגור כאן בשלווה?
מה פשר המושחתות הזאת ליהנות ממסירות נפש וממוות של אנשים אחרים, אבל לא להכיר להם טובה כי הם "משומדים וכו'", שאלתי מקודם ואשאל גם אותך, אם חלילה אתה או ילדיך כמעט תטבעו בנהר ויבוא חילוני להציל אותך תוך סיכון חייו, האם תירק עליו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2021 15:50 לינק ישיר 

לא התבקשת לברך אותם על כל מעשיהם הנלוזים אלא על עמדם על משמר ארצנו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2021 21:20 לינק ישיר 

מתי החרדים יתחילו להגיד תפילה לחיילי צה"ל בבתי הכנסת?

כשהחילונים יחזרו בתשובה ויבואו להתפלל איתנו.
ועכשיו ברצינות. יש בעיה בהעברת מסר דו ערכי לנוער וכל עוד שאנו רוצים להבדל א"א להרים על נס את החיילים.
מאמין שכל מי שאינו כפוי טובה מוקיר טובה למי שמוסר נפשו על הגנת העם היהודי ומתפלל להצלחתם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מתי החרדים יתחילו להגיד תפילה לחיילי צה"ל בבתי הכנסת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.