| נשלח ב-15/4/2021 03:35 |
|
| |
ידע הציבור ויזהר: אתר כיכר השבת מסוכן לצביון החרדי
כיכר השבת מאז ומתמיד היה אתר שיווק לגיוס אנ״ש לצבא מצד אחד כתב ויזניצער שמביא את מיטב האייטמים החמים מהעולם החסידי, ומהצד השני מנהל קמפייני צייד מתוחכמים לגיוס חרדים לצבא. בעבר זה אפילו לא היה מוסווה, ואחת הלשוניות למעלה היו קשורים באופן רשמי לגיוס. כחלק מהאג׳נדה, ביום הזכרון לחללי צה״ל הם יוצרים תעמולה כוחנית שמטרתה לתת תחושה מצפונית לא נעימה לצופה החרדי, כאילו הוא כפוי טובה לחיילים שנהרגו עבורו, ובמעבר חד יום העצמאות הופך ליום חג ושמחה תוך ליקוט מגוון אמירות ופליטות פה של רבנים ודמויות מפתח שחוגגים את גדולת היום. בואו חברים יקרים, נניח את הרגשות והמוניפולציות בצד, מרן הגרש״ז אויערבאך כבר הפליג בשבחם של יהודים שמסרו את נפשם למען קדושת א״י, ואנו לא צריכים לקבל הנחיות מעובדי כוכבים איך מנציחים נשמות של נפטרים. צריך להסיר את המסכה מעל פניהם ולומר ברור: אתר כיכר השבת הוא אתר מסוכן! כיכר השבת משתמש בכוחו התקשורתי לייצר תהליכים בחברה החרדית בניגוד להשקפת עולמו!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 03:37 |
|
| |
לעצם הענין מדוע אנו ״כפויי טובה״ והיום הזה איננו חג עבורנו, כדאי לצטט את לשונו של הספר ילקוט יוסף:
יש להזהיר את הנוהגים לומר הלל ביום ה' באייר, שחלילה מלברך על ההלל ביום זה, והמברך הרי הוא נושא שם שמים לבטלה, ועוונו חמור ביותר, ואסור לענות אחריו ''אמן''. וכן הורו כל גדולי הדור זיע''א. ומכל שכן שאסור לברך על ההלל בליל יום ה' באייר, והמברכים על ההלל ביום העצמאות, או שהחיינו הרי זו ברכה לבטלה, שאין להם על מה לסמוך, ואין לענות אמן אחר ברכתם, ובפרט שבעוה''ר בעת קום המדינה העבירו רבבות על דתם, ונעשו מחללי שבת וכו', וכמליון ילדים אינם יודעים שמע ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 03:54 |
|
| |
אל תדאג, מי שנכנס לאתר ככר השבת כבר יודע "מה קורה מחוץ למאה שערים".. הציבור הגולש רק רואה ברחמנות את הרפיסות של "חרדים" רוקדי מה יפית, אל מול העגלה החילונית הריקה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 06:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 09:42 |
|
| |
מה רע אם מחזיקי האייפונים יתגייסו סוכ"ס?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 11:02 |
|
| |
נכון שכיכר השבת עם אג'נדה ברורה ובצורה חצופה, אבל גם האתר שלנו לא הרבה יותר טוב מהם, רק שפה זה תלוי בתקופות בבעלים במנהלים ובעורכים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 14:06 |
|
| |
| החלוץ כתב: |  | ידע הציבור ויזהר: אתר כיכר השבת מסוכן לצביון החרדי
כיכר השבת מאז ומתמיד היה אתר שיווק לגיוס אנ"ש לצבא מצד אחד כתב ויזניצער שמביא את מיטב האייטמים החמים מהעולם החסידי, ומהצד השני מנהל קמפייני צייד מתוחכמים לגיוס חרדים לצבא. בעבר זה אפילו לא היה מוסווה, ואחת הלשוניות למעלה היו קשורים באופן רשמי לגיוס. כחלק מהאג'נדה, ביום הזכרון לחללי צה"ל הם יוצרים תעמולה כוחנית שמטרתה לתת תחושה מצפונית לא נעימה לצופה החרדי, כאילו הוא כפוי טובה לחיילים שנהרגו עבורו, ובמעבר חד יום העצמאות הופך ליום חג ושמחה תוך ליקוט מגוון אמירות ופליטות פה של רבנים ודמויות מפתח שחוגגים את גדולת היום. בואו חברים יקרים, נניח את הרגשות והמוניפולציות בצד, מרן הגרש"ז אויערבאך כבר הפליג בשבחם של יהודים שמסרו את נפשם למען קדושת א"י, ואנו לא צריכים לקבל הנחיות מעובדי כוכבים איך מנציחים נשמות של נפטרים. צריך להסיר את המסכה מעל פניהם ולומר ברור: אתר כיכר השבת הוא אתר מסוכן! כיכר השבת משתמש בכוחו התקשורתי לייצר תהליכים בחברה החרדית בניגוד להשקפת עולמו!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 15:39 |
|
| |
וכשאני מנסה לכתוב כאן באתר כמה מילים נגד ההתרפסות החרדית ולהסביר שהמתים במערכות המדינה אינם קדושים כלל אלא זוללי חזיר נואפים מחללי שבת ששום קידוש ה׳ אין בהם ואדרבה מי שמחזק את המדינה הארורה הזאת שמנצרת את ילדיה בכח (ומינות גרועה מעבודה זרה) עתיד לתת את הדין כותבים לי כאן באתר שמסעי הצלב מיועדים לשכמותי, ומכנים אותי כלבה, ומאחלים לי שינופפו עוללי עלי סלע, אז הכותבים כאן אינם מסוכנים פחות מכיכר השבת שגם הוא מקום מושחת מרוקדי המה יפית ומהמלקקים את סרחון החילוניות. ואגב איזה אידיוט אחד כינה אותי נטורי קרתא כאילו שהדעות שלי קיצוניות.. בו בזמן שזו ההשקפה המקובלת על כל חרדי אמיתי חסיד כליטאי, ורק חבורת החילונים עם המעטה לייט החרדי חושבים לא כך, בסופו של דבר אנחנו נשאר במקומינו, וכולכם הפשרנים והצבועים מנשקי החילונים תמצאו את עצמכם באותו הפח שטמנו לעצמם אנשי המזרחי ודומיהם שעולליהם מתנפצים יום יום על חומת החילוניות האפיקורסיות והמינות המוחלטת, הפרדו מאיתנו ולכו להשתטח על קברי כלבי עוקץ שמסרו את נפשם על מזבח המולדת...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 15:51 |
|
| |
השתגעתם לחלוטין?
האם הרב קוק זצ"ל, הרב אונטרמן זצ"ל, מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל לא ידעו מה הם כותבים?
ברבנות הראשית היו ויש מאות רבני ערים, ומאות דיינים,
הם לא ידעו מה הם עושים?
כל האשכול מלא דברי הבל וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 15:59 |
|
| |
| sasa2 כתב: |  | | וכשאני מנסה לכתוב כאן באתר כמה מילים נגד ההתרפסות החרדית ולהסביר שהמתים במערכות המדינה אינם קדושים כלל אלא זוללי חזיר נואפים מחללי שבת ששום קידוש ה׳ אין בהם ואדרבה מי שמחזק את המדינה הארורה הזאת שמנצרת את ילדיה בכח (ומינות גרועה מעבודה זרה) עתיד לתת את הדין כותבים לי כאן באתר שמסעי הצלב מיועדים לשכמותי, ומכנים אותי כלבה, ומאחלים לי שינופפו עוללי עלי סלע, אז הכותבים כאן אינם מסוכנים פחות מכיכר השבת שגם הוא מקום מושחת מרוקדי המה יפית ומהמלקקים את סרחון החילוניות. ואגב איזה אידיוט אחד כינה אותי נטורי קרתא כאילו שהדעות שלי קיצוניות.. בו בזמן שזו ההשקפה המקובלת על כל חרדי אמיתי חסיד כליטאי, ורק חבורת החילונים עם המעטה לייט החרדי חושבים לא כך, בסופו של דבר אנחנו נשאר במקומינו, וכולכם הפשרנים והצבועים מנשקי החילונים תמצאו את עצמכם באותו הפח שטמנו לעצמם אנשי המזרחי ודומיהם שעולליהם מתנפצים יום יום על חומת החילוניות האפיקורסיות והמינות המוחלטת, הפרדו מאיתנו ולכו להשתטח על קברי כלבי עוקץ שמסרו את נפשם על מזבח המולדת... |
|
חלק מהכותבים כאן אכן גרועים פי כמה קיצונים פי כמה, אבל ממש לא מסוכנים, כולם כאן מודעים לחולשת השכל של בעלי הסימן קריאה הכפול ודומיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 16:12 |
|
| |
איש חשוב, האם לא אתה כתבת על חשיבות הכבוד ההדדי?
החלוץ, אכן האתר לא נועד עבור עצניקים , (אף שהעצניקים כן משחררים בו כל מיני אייטמים על פעילותם ) . ומה שלא הבאת שכן מתיר לומר הלל בלא ברכה, רק לא לברך. ולגבי רשעות המדינה נגד הדת וכו מאז מהפך 77 המצב נהיה טוב בהרבה וימשיך להיות טוב אם הנציגים החרדים יעשו טוב את העבודה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 16:44 |
|
| |
| sasa2 כתבה: |  | וכשאני מנסה לכתוב כאן באתר כמה מילים נגד ההתרפסות החרדית ולהסביר שהמתים במערכות המדינה אינם קדושים כלל אלא זוללי חזיר נואפים מחללי שבת ששום קידוש ה' אין בהם ואדרבה מי שמחזק את המדינה הארורה הזאת שמנצרת את ילדיה בכח (ומינות גרועה מעבודה זרה) עתיד לתת את הדין כותבים לי כאן באתר שמסעי הצלב מיועדים לשכמותי, ומכנים אותי כלבה, ומאחלים לי שינופפו עוללי עלי סלע, אז הכותבים כאן אינם מסוכנים פחות מכיכר השבת שגם הוא מקום מושחת מרוקדי המה יפית ומהמלקקים את סרחון החילוניות. ואגב איזה אידיוט אחד כינה אותי נטורי קרתא כאילו שהדעות שלי קיצוניות.. בו בזמן שזו ההשקפה המקובלת על כל חרדי אמיתי חסיד כליטאי, ורק חבורת החילונים עם המעטה לייט החרדי חושבים לא כך, בסופו של דבר אנחנו נשאר במקומינו, וכולכם הפשרנים והצבועים מנשקי החילונים תמצאו את עצמכם באותו הפח שטמנו לעצמם אנשי המזרחי ודומיהם שעולליהם מתנפצים יום יום על חומת החילוניות האפיקורסיות והמינות המוחלטת, הפרדו מאיתנו ולכו להשתטח על קברי כלבי עוקץ שמסרו את נפשם על מזבח המולדת... |
|
דעתי רחוקה מאוד מדעתך. ודעתך מצערת אותי מאוד. אבל בניגוד לאחרים כאן. אינני מכחיש מציאות. הדברים שכתבת מייצגים נאמנה את הלך המחשבה של החרדי הקלאסי הממוצע. זה המצב העגום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 16:52 |
|
| |
אכן דברים שרואים ויודעים שם (מי שהיה חילוני) לא רואים כאן (מי שהוא חרדי לייט - מלא נחיתות לקבוצה החילונית)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 18:08 |
|
| |
| sasa2 כתבה: |  | וכשאני מנסה לכתוב כאן באתר כמה מילים נגד ההתרפסות החרדית ולהסביר שהמתים במערכות המדינה אינם קדושים כלל אלא זוללי חזיר נואפים מחללי שבת ששום קידוש ה' אין בהם ואדרבה מי שמחזק את המדינה הארורה הזאת שמנצרת את ילדיה בכח (ומינות גרועה מעבודה זרה) עתיד לתת את הדין כותבים לי כאן באתר שמסעי הצלב מיועדים לשכמותי, ומכנים אותי כלבה, ומאחלים לי שינופפו עוללי עלי סלע, אז הכותבים כאן אינם מסוכנים פחות מכיכר השבת שגם הוא מקום מושחת מרוקדי המה יפית ומהמלקקים את סרחון החילוניות. ואגב איזה אידיוט אחד כינה אותי נטורי קרתא כאילו שהדעות שלי קיצוניות.. בו בזמן שזו ההשקפה המקובלת על כל חרדי אמיתי חסיד כליטאי, ורק חבורת החילונים עם המעטה לייט החרדי חושבים לא כך, בסופו של דבר אנחנו נשאר במקומינו, וכולכם הפשרנים והצבועים מנשקי החילונים תמצאו את עצמכם באותו הפח שטמנו לעצמם אנשי המזרחי ודומיהם שעולליהם מתנפצים יום יום על חומת החילוניות האפיקורסיות והמינות המוחלטת, הפרדו מאיתנו ולכו להשתטח על קברי כלבי עוקץ שמסרו את נפשם על מזבח המולדת... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 18:54 |
|
| |
מצדרביעי
| sasa2 כתב: |  | | וכשאני מנסה לכתוב כאן באתר כמה מילים נגד ההתרפסות החרדית ולהסביר שהמתים במערכות המדינה אינם קדושים כלל אלא זוללי חזיר נואפים מחללי שבת ששום קידוש ה׳ אין בהם ואדרבה מי שמחזק את המדינה הארורה הזאת שמנצרת את ילדיה בכח (ומינות גרועה מעבודה זרה) עתיד לתת את הדין כותבים לי כאן באתר שמסעי הצלב מיועדים לשכמותי, ומכנים אותי כלבה, ומאחלים לי שינופפו עוללי עלי סלע, אז הכותבים כאן אינם מסוכנים פחות מכיכר השבת שגם הוא מקום מושחת מרוקדי המה יפית ומהמלקקים את סרחון החילוניות. ואגב איזה אידיוט אחד כינה אותי נטורי קרתא כאילו שהדעות שלי קיצוניות.. בו בזמן שזו ההשקפה המקובלת על כל חרדי אמיתי חסיד כליטאי, ורק חבורת החילונים עם המעטה לייט החרדי חושבים לא כך, בסופו של דבר אנחנו נשאר במקומינו, וכולכם הפשרנים והצבועים מנשקי החילונים תמצאו את עצמכם באותו הפח שטמנו לעצמם אנשי המזרחי ודומיהם שעולליהם מתנפצים יום יום על חומת החילוניות האפיקורסיות והמינות המוחלטת, הפרדו מאיתנו ולכו להשתטח על קברי כלבי עוקץ שמסרו את נפשם על מזבח המולדת... |
|
הבנתי, אז גם הגרש"ז אוירבך שאמר שקברי החללים בהר הרצל קדושים לא פחות מקברי צדיקים הוא גם "זכאי" לכל קללותיך עפ"ל?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 00:40 |
|
| |
זה האתר שאוהב לראיין בשיא העדינות והחנופה אנשים שמעצבנים את הציבור החרדי?
|
|
|
|
|