| נשלח ב-15/4/2021 21:19 |
|
| |
מסתמן: בן גביר וסמוטריץ יקימו את ממשלת השמאל הבאה
התגעגתם לימי הויתורים והפיגועים? זה מתקרב ובענק, וכל זה בזכות מי שהתיימר לשמור על אנשי הימין. המפלגות החרדיות לא יוכלו למנוע את הטעות שלהם ויאלצו לתמוך בממשלה כזאת, כדי לא לחזור על הטעות של ישיבה באופוזיציה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 21:33 |
|
| |
המשא ומתן עדיין לא הסתיים, נחכה ונראה איך יכול דבר. אין טעם כעת לדון על הסיכומים שלא ידועים לנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 21:33 |
|
| |
לה''ו. נו, ב''ה, בשורה טובה תדשן עצם, שהמדינה תגיע לסופה. רק שחלילה לא יהיו פיגועים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 21:38 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. נו, ב''ה, בשורה טובה תדשן עצם, שהמדינה תגיע לסופה. רק שחלילה לא יהיו פיגועים.
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 22:04 |
|
| |
ככה זה כשיש לך אידיאולוגיה ואין לך מורה דרך המורה לך מה דוחה מה. הם יזרחו מאושר כשתקום ממשלת השמאל - העיקר שהם עמדו על "שלהם". לאחר מאה ועשרים, בשמים, לא יעזרו תירוצים של 'אידיאולוגיה'...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 22:09 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | ככה זה כשיש לך אידיאולוגיה ואין לך מורה דרך המורה לך מה דוחה מה. הם יזרחו מאושר כשתקום ממשלת השמאל - העיקר שהם עמדו על "שלהם". לאחר מאה ועשרים, בשמים, לא יעזרו תירוצים של 'אידיאולוגיה'... |
|
|
| נשלח ב-15/4/2021 23:51 |
|
| |
אני? זה הוט-טרנד שמייחל משום מה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 00:00 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | התגעגתם לימי הויתורים והפיגועים? זה מתקרב ובענק, וכל זה בזכות מי שהתיימר לשמור על אנשי הימין. המפלגות החרדיות לא יוכלו למנוע את הטעות שלהם ויאלצו לתמוך בממשלה כזאת, כדי לא לחזור על הטעות של ישיבה באופוזיציהנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כבודו שם לב מה הוא כותב?
מישהו מאלץ את החרדים להצטרף לממשלת שמאל? הח"כים החרדים יתרמו את חלקם לימי הוויתורים והפיגועים רק כדי שלא לאבד את מגע עור הצבי בעכוזם?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 00:11 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אני? זה הוט-טרנד שמייחל משום מה. |
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 00:44 |
|
| |
נוירולוג עדיף להיות בממשלה ולנסות להציל מה שאפשר מאשר להגיד צילבה וברוגז מטופש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 00:51 |
|
| |
| מהשחושבים כתב: |  | נוירולוג עדיף להיות בממשלה ולנסות להציל מה שאפשר מאשר להגיד צילבה וברוגז מטופש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תרגיל מחשבתי קטן
למשל, ממשלה עם הרפורמים עם הכרה בגיור הרפורמי ועוד, האם החרדים מצטרפים לממשלה כזו בכדי "לנסות להציל מה שאפשר מאשר להגיד צילבה וברוגז מטופש"
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 01:01 |
|
| |
הם היו עם ליברמן זה לא מספיק? אם האידיאולוגיה באמת חשובה לך אתה תפעל באמת בשבילה, אם מה שחשוב לך זה מה יגידו אתה לא באמת תצליח לפעול ולעשות משהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 01:01 |
|
| |
חחח.תראו מה זה. גפני רוצה להמשיך בתפקידו הפרלמנטרי בוועדת הכספים.
תפקיד פרלמנטרי שלא מחייב שותפות קואליציונית רשמית, ומאפשר גם "להצביע לגופו של עניין" חחח.
לעומתו, ליצמן יודע שכנראה לא יוכל לכהן כשר, תוך זמן לא רב, אז יותר נוח לו באופזיציה. ועכשיו, כמובן מקהלת הב-פצקו-אבישי-חיים התמים, תסביר לנו שהרע במיעוטו וכו', ונוירולוג ידבר איתנו בחרדה עצומה על ממשלת שמאל ועל הרפורמים. כשכולנו יודעים בדיוק מה כל אלו היו כותבים בסיטואציה הפוכה....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 01:03 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| מהשחושבים כתב: |  | נוירולוג עדיף להיות בממשלה ולנסות להציל מה שאפשר מאשר להגיד צילבה וברוגז מטופש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תרגיל מחשבתי קטן
למשל, ממשלה עם הרפורמים עם הכרה בגיור הרפורמי ועוד, האם החרדים מצטרפים לממשלה כזו בכדי "לנסות להציל מה שאפשר מאשר להגיד צילבה וברוגז מטופש" |
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 01:17 |
|
| |
אבל צריך "להציל מה שאפשר", "יבנה וחכמיה", אז נוותר גם על תקציבי הישיבות בכדי שלא לשבת עם הרפורמים בממשלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2021 01:38 |
|
| |
יבנה וחכמיה זה לא תקציבים, אלא המשך אפשרות לקיים ישיבות. לשבת עם רפורמים בלי לוותר על הסטטוס קוו - בהחלט יש על מה לדבר. להכיר ברפורמים - זה יבנה וחכמיה.
|
|
|
|
|