בית פורומים בחדרי חרדים

למה אני נגד גיוס לצה"ל?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/4/2021 09:03 לינק ישיר 
למה אני נגד גיוס לצה"ל?

בס"ד

למה אני נגד גיוס לצה"ל?

מן הסתם אתם חושבים חילונים מתוקים, שאני הולך לתת לכם תשובה מהמקורות, משהו עם פסוקים, או אולי מהרמב"ם, אז זהו לא. הפעם תשובה חילונית.

אני נגד גיוס לצה"ל, כי אני לא פרייאר.

גלל שצה"ל הוא גוף שלא משנה כמה שתתרום לו, בסופו של יום, הוא לא יעמוד לצידך בשעות הקשות. (אולי רק לעיני המצלמות)

אתה יכול להיפצע בקרב, נפשית, גופנית, ואין באמת מישהו שאכפת לו, שאת מיטב שנותיך וכשרונותך תרמת לו בלי באמת לקבל תמורה אמיתית, אבל בשעת צרה, כשאתה נלחם ונפצע בשבילו, אתה יודע טוב טוב, שאף אחד לא יעמוד לצידך, אתה תצטרך לעבור הררי בירוקרטיה, להתמודד עם תיקים ש"נעלמים", או נסגרים סתם כך בלי סיבה.

אבל אתה תמשיך להיות הפראייר של המדינה, אתה תמשיך לשרת את רצון המדינה וערכיה, בלי שמישהו באמת יתן לך מענה ביום פקודה.

אתה תמשיך להיות קרבן על מזבח תהילת מפקדך, שיום יבוא והם ישכחו אותך.

אז זהו, אם אתה רוצה להמשיך להיות פרייאר, אז זה זכותך, אבל לפחות תבין שיש אנשים שלא מוכנים להיות פרייארים.

נכתב על רקע מחאות נכי  צה"ל.

.email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 09:13 לינק ישיר 

ואולי בגלל שעל כל נכה צהל יש 1000 שמשקרים להיות נכים, אם יש סיבה לא להתגייס ולא לחיות במדינה הזו, זאת הסיסה, שאין כאן ביטחון תעסקותי והכל נסוב סביב הקומבינות. האוירה שאם אתה הולך ישר לעולם לא תחיה ולא תשרוד היא הגורם המרכזי. והדבר נסוב בעיקר סביב משפחות חרדיות שיודעות שריבוי הילדים אצלהם לא יתן סיבה למדינה לתמוך בהם ומכאן הדרך קצרה ללכת עקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 09:20 לינק ישיר 

בכל מקום יש מחדלים

גם בציבור החרדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 09:40 לינק ישיר 

אם כל הגיוס בישראל בכפייה
מה זה משנה הדעות של אי מי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2021 12:47 לינק ישיר 

למה להכליל?
יש מקומות עבודה שמקבלים רק מי ששירת בצה"ל.
אנשי קבע יוצאים לפרישה בגיל 45 עם מלא הזכויות הסוציאליות.
הצבא לפעמים נותן קורסים כמו נהיגה, טיסה, שייט והכשרה מקצועית אחרת שלעתים אף מבוקשת באזרחות - ר' ערך "בוגרי 8200".

ובכל זאת, אישית, לילדיי לא ממליץ להתגייס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה אני נגד גיוס לצה"ל?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext