| נשלח ב-19/4/2021 22:48 |
|
| |
ברית האחים חוזרת.. למרות ההבטחות!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 00:40 |
|
| |
מישהו חשב לרגע שלא? בנט שומר מצוות בדיוק כמו לפיד, מלא באגו בדיוק כמוהו, שונא את החרדים בדיוק כמוהו וגם את נתניהו. אולי, טיפה, כלפי חוץ, הוא פחות טיפש ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 08:22 |
|
| |
החרדים אידיוטים שהחליטו ליפול יחד עם ביבי, הם יתקבלו בשמחה לקואליציה של לפיד-בנט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 08:34 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |
החרדים אידיוטים שהחליטו ליפול יחד עם ביבי, הם יתקבלו בשמחה לקואליציה של לפיד-בנט.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 08:35 |
|
| |
החרדים אידיוטים שהחליטו ליפול יחד עם ביבי, הם יתקבלו בשמחה לקואליציה של לפיד-בנט.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 08:56 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
|
|
כן ממש וגם הרפורמי לא יעביר חוקים של גיור רפורמי ושאר מרעין בישין
|
|
ובאופוזיציה המצב יהיה יותר טוב?? כל אלו שמהפכים בזכותו של צירוף הימנעות רע"ם כי האלטרנטיבה רק תהיה יותר גרועה, אמורים להבין את המצב הזהה במקרה דנן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 09:15 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | | עדייןבגלות כתב: |  |
|
|
כן ממש וגם הרפורמי לא יעביר חוקים של גיור רפורמי ושאר מרעין בישין ומה ההבדל בין שיהדות התורה משאירה לבג"ץ את ההחלטות בענייני דעת לבין שהרפורמי יעביר את אותן החלטות בכנסת? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/04/2021 09:23:10
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 09:24 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מישהו חשב לרגע שלא? בנט שומר מצוות בדיוק כמו לפיד, מלא באגו בדיוק כמוהו, שונא את החרדים בדיוק כמוהו וגם את נתניהו. אולי, טיפה, כלפי חוץ, הוא פחות טיפש ממנו. |
|
טעות. הבחירות האחרונות הוכיחו שהאגו של בנט גדול משל לפיד. לפיד בלע את גאוותו. לא הצהיר על ריצה לראשות הממשלה ולא שתה לסיעות של גנץ, מיכאלי וניצן הורוביץ את המנדטים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 09:29 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | |
|
הפעם בנט מגיב לברית האחים שהתקיימה בין החרדים לנתניהו שהשאירו אותו באופוזיציה למרות היותו חלק מהגוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 09:38 |
|
| |
| דמקהחול כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | מישהו חשב לרגע שלא? בנט שומר מצוות בדיוק כמו לפיד, מלא באגו בדיוק כמוהו, שונא את החרדים בדיוק כמוהו וגם את נתניהו. אולי, טיפה, כלפי חוץ, הוא פחות טיפש ממנו. |
|
טעות. הבחירות האחרונות הוכיחו שהאגו של בנט גדול משל לפיד.
לפיד בלע את גאוותו. לא הצהיר על ריצה לראשות הממשלה ולא שתה לסיעות של גנץ, מיכאלי וניצן הורוביץ את המנדטים.
|
|
כל מה שעשה לצורך עצמו עשה, כל "הענוה" הזאת נטו שיקול של מה שיוביל אותו למקסם רווחים, לא יותר, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 09:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 10:39 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | אל_קפונה כתב: |  |
|
|
כן ממש וגם הרפורמי לא יעביר חוקים של גיור רפורמי ושאר מרעין בישין
|
|
ובאופוזיציה המצב יהיה יותר טוב?? כל אלו שמהפכים בזכותו של צירוף הימנעות רע"ם כי האלטרנטיבה רק תהיה יותר גרועה, אמורים להבין את המצב הזהה במקרה דנן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תמניא, יש לך קושיא צודקת וטובה, אבל אני אגלה לך את התירוץ. (וכתבתי אותו כאן כמה פעמים) המגזר היחיד שמגלה סלחנות ולעתים אפילו אהדה למגזר החרדי, זה המגזר המסורתי המזרחי הפשוט (גם החרד"לניקים אבל לא המפד"לניקים). וזה המגזר ששולט בליכוד. וביבי הוא הלב והנשמה שלהם. ואם נבגוד במנהיג שלהם, נאבד את המגזר היחיד שמוכן לסלוח לנו על הבדלנות ואי השתתפות בנטל הכלכלי והביטחוני במדינה.
אולי אפשר לעשות מהלכים עדינים ושקטים שלא יתפסו כ"בגידה" בציבור המסורתי. למשל הימנעות עכשיו (כדי שבנט יוכל להגיד שלא נשען על עבאס) והצטרפות לקואליציה בשלב מאוחר יותר, זה מסובך מאוד ולא פשוט. לדגל יהיה יותר קל כי יש להם את הרב קנייבסקי שאהוד מאוד בקרב הציבור המסורתי. וזה יכול לרכך את הכעס.
|
|
|
|
|