|
|
| נשלח ב-20/4/2021 15:55 |
|
| |
במקרה וביבי לא מצליח להקים ממשלה, האם הליכוד יריצו מועמד אחר מהליכוד ?
כי נראה שעדיף להם לשבת באופוזיציה, העיקר "רק ביבי" ביבי - בכל מחיר ! ? גם במחיר ממשלת שמאל לפיד והערבים. מה דעתכם ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 19:06 |
|
| |
אפשר ישר למנות את מנדלבליט.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 23:14 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אפשר ישר למנות את מנדלבליט. |
|
צריך שזה יהיה חבר כנסת. כמובן שביבי רוצה למלוך אז הוא מבשל לנו משאל עם, והוא מסוגל גם להכשיל את היוזמה של בחירת חבר כנסת מהליכוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 23:21 |
|
| |
יש הבדל משפטי בין ראש ממשלה שעומד לדין לבין ח"כ פשוט?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 02:08 |
|
| |
| מכמונת כתבה: |  | יש הבדל משפטי בין ראש ממשלה שעומד לדין לבין ח"כ פשוט? |
|
בקשר למה ? שניהם יכולים להבחר לראש ממשלה עם 61 חתימות. ביבי קיבל מנדט מהנשיא היות והנשיא הבין שיש לו הכי הרבה סיכוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 07:28 |
|
| |
אם הם רוצים לאבד את השלטון להרבה שנים, הם מחליפים את נתניהו, מפוררים את הליכוד, ונותנים לאויביהם את השליטה על המפלגה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 07:38 |
|
| |
השאלה אינננה מה יעשה "הליכוד". זה כמו לשאול מה "תעשה יש עתיד". השאלה היא במה נתניהו עצמו יבחר, באופוזיציה, או בהמשך השליטה בממשלה, גם ללא כס רה"מ.
נתניהו בשום אופן לא יסכים לעריכת התמודדות בליכוד על תפקיד רה"מ מטעם המפלגה, כי זה יסמן את סוף דרכו.
הוא יסכים לתת את התפקיד או ל"מועמד מוסכם" מטעם הליכוד, שיתחייב "לא להתמודד על הירושה בעתיד" או למישהו ממפלגה אחרת, בנט או דרעי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 08:02 |
|
| |
נתניהו לא מפחד מפריימריס, כשגידון ביקש פריימריס הוא קיבל, הוא כמובן לא קיבל את התוצאות והקים מפלגה חדשה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 08:40 |
|
| |
מתי שלא יהיה, סבירות גבוהה שאחרי 'עידן ביבי', הליכוד יעבור את מה שמפלגת העבודה עברה אחרי עידן רבין-פרס. מי שלא ייבחר ייתקל באופוזיציה פנימית חזקה. איני רואה שום מנהיג שיצליח ללכד סביבו את כל המפלגה. מן הסתם שזו הסיבה העיקרית שהשמאל הישראלי ממקד את כל מלחמתו ב'רק לא ביבי'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 12:58 |
|
| |
| asher177 כתב: |  | נתניהו לא מפחד מפריימריס, כשגידון ביקש פריימריס הוא קיבל, הוא כמובן לא קיבל את התוצאות והקים מפלגה חדשה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נתניהו כמובן לא מפחד מפריימריז לראשות הליכוד בהם הוא יתמודד. אבל הנושא המדובר כעת הוא פריימריז בליכוד לתפקיד "ראש הממשלה בממשלה הקרובה", בהם נתניהו לא יתמודד. ומזה הוא אמור לפחד מאוד, כי למרות שהוא ימשיך להיות יו"ר הליכוד, אבל המועמד שייבחר לראשות הממשלה יסומן כיורש וודאי.ונתניהו יהפוך למעין "נשיא הליכוד".
נתניהו יעדיף לתת את ראשות הממשלה לבנט או דרעי, ולא להסכים למישהו מהליכוד- אא"כ זה יהיה מישהו שיתחייב בצורה מעוגנת חוקתית, שלא יתמודד על הירושה בעתיד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 14:48 |
|
| |
asher177
| פצקו כתב: |  | נתניהו לא מפחד מפריימריס, כשגידון ביקש פריימריס הוא קיבל, הוא כמובן לא קיבל את התוצאות והקים מפלגה חדשה. נשלח מהאנדרואיד שלי
נתניהו כמובן לא מפחד מפריימריז לראשות הליכוד בהם הוא יתמודד. אבל הנושא המדובר כעת הוא פריימריז בליכוד לתפקיד "ראש הממשלה בממשלה הקרובה", בהם נתניהו לא יתמודד. ומזה הוא אמור לפחד מאוד, כי למרות שהוא ימשיך להיות יו"ר הליכוד, אבל המועמד שייבחר לראשות הממשלה יסומן כיורש וודאי.ונתניהו יהפוך למעין "נשיא הליכוד".
נתניהו יעדיף לתת את ראשות הממשלה לבנט או דרעי, ולא להסכים למישהו מהליכוד- אא"כ זה יהיה מישהו שיתחייב בצורה מעוגנת חוקתית, שלא יתמודד על הירושה בעתיד.
|
|
אתה מניח הנחה ושואל קושיא,
נתניהו לא יתן את ראשות המפלגה או הממשלה לאף אחד בלי פריימריס בהם הוא כמובן ינצח. ולכן נתניהו ילך לאופוזיציה ויתן לבנט+סער להקים ממשלה עם אחמד טיבי ואיימן עודה. ממשלה שתקרוס תוך זמן קצר (אם היא בכלל תקום) וילך לבחירות חמישיות בהם הוא מקוה שהוא יתחזק כי תומכי בנט וסער לא יתמכו בהם יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2021 23:29 |
|
| |
asher177 האהדה לביבי מטעה את שיקול הדעת שלך, לדעתי. תיאורטית, יכולים בנט ולפיד להקים ממשלה אפילו בלי הערבים וליברמן, שנוא נפשם של החרדים: בנט 7 לפיד 17 גנץ 8 סער 6 העבודה 6 מרץ 6 שס 9 ג' 7 סה"כ 66 מנדטים. ממשלה יציבה, שתעביר את חוק הגיוס במתכונת של ליברמן או של גנץ, וחוק הגיור, במתכונת שמרץ והעבודה יוכלו לחיות איתו. לזה כנראה התכוון בנט בנאומו הערב ממשלה שתתאים לערכיו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 01:36 |
|
| |
תוציא את זה מהראש שלך. יהדות התורה וש"ס לא ישבו בקואליציה עם העבודה ומרץ גם לא עם ליברמן. בדיוק כמו שסמוטריץ לא ישב עם עבאס. יהדות התורה וש"ס, כרתו ברית עם הליכוד והם לא יעזבו אותו. עכשיו תמשיך את החשבון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 01:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/4/2021 02:33 |
|
| |
יהדות התורה ושס ישבו עם לפיד בסוף הדרך, אחרי שביבי ינסה עם ביבי ובלי ביבי, ובחירות ישירות , וכל סוגי קומבינות מההפטרה ומהקינות, אם כל זה לא ילך אז החרדים ישבו עם לפיד ובנט ובלי ליברמן הרשע, יעשו סולחה, וישתו לחיים על קולה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|