| נשלח ב-23/4/2021 00:47 |
|
| |
למה ידידיה לא יכול להסתכל בפרצופו של גדעון סער?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 02:58 |
|
| |
מומלץ לקרוא את המאמר פעמיים. בפעם השניה להחליף את גדעון סער בנפתלי בנט.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 14:29 |
|
| |
לא רציני. הטענות נגד נתניהו הן שהוא מזיק היום למדינת ישראל בגלל שיעבוד כל שאלה מדינית ביטחונית וכלכלית לענייניו האישיים. כך סער מציג את הדברים. אפשר לחלוק עליו. אבל מי שמצביע לסער מסכים עם הטענה הזו וחושב שזו חוסר אחריות לאומית לתת לנתניהו להיות ראש ממשלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 14:44 |
|
| |
הצבעתי לסער ובינתיים אני מאוד מרוצה. היה ממש שווה את הטרחה. ולך מר ידידיה, אתה לכאורה אינטרסנטי אז תחפש פראיירים אחרים שיקנו את הסחורה שלך. שבענו מקשקשנים. זכותך לדעתך אבל כשאתה משתמש בתפקיד ובמעמד שלך כדי ללכלך , זה מגעיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 15:21 |
|
| |
| קולולו כתב: |  | לא רציני. הטענות נגד נתניהו הן שהוא מזיק היום למדינת ישראל בגלל שיעבוד כל שאלה מדינית ביטחונית וכלכלית לענייניו האישיים. כך סער מציג את הדברים. אפשר לחלוק עליו. אבל מי שמצביע לסער מסכים עם הטענה הזו וחושב שזו חוסר אחריות לאומית לתת לנתניהו להיות ראש ממשלה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל מי שחושב כך הוא בפשטות "טיפש"
אין לי שום הגדרה אחרת למי שחושב את השטויות הללו על נתניהו. .
שימו לב, ממשלת 'אוקראינה' מבקשת מ'נתניהו' שיתווך בינה לבין הרוסים.
לו נתניהו היה דואג לעצמו, אף אחד בעולם לא היה מבקש את התערבותו.
בכל העולם יש לו מעמד של פטריוט ישראלי ומדינאי ענק,
ופה בארץ יש עדת שוטים שהולכים אחרי כמה עשרות שדרנים, ועיתונאים,
שיש להם אינטרסים אישיים, ואני לא פוסל גם כלכליים במאבק להשחיר את נתניהו,
תוך שהם פוגעים במדינת ישראל ובאינטרסים שלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 15:50 |
|
| |
בכל העולם יש לו מעמד!!! נכון. לכן שיילך להיות שר החוץ, וייתן לימין להתאחד איכשהו!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 16:11 |
|
| |
| Astrolog כתב: |  | | הצבעתי לסער ובינתיים אני מאוד מרוצה. היה ממש שווה את הטרחה. |
|
נעים להכיר. לא שיערתי שהפורום מכיל טיפש עקום שכזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 16:15 |
|
| |
הוא לא רק משעבד את כל מה שהוא עושה, אומר, אוכל, ישן, נושם - לענייניו האישיים - הוא לא רק גנב את כל תקציבי הקורונה לענייניו האישיים, זה בכלל לא הוא. הוא מומיה חנוטה התלויה על חוט, שאותה מפעילים שרה ויאיר. אין מילה היוצאת מפיו שהיא אמת, בגלל ששרה חולת נפש. אם הוא אומר 'בוקר טוב' (כלומר שרה הכתיבה לו לומר את זה), סימן שעכשיו לילה והוא לא טוב. כל מה שהוא אומר על כלכלת המדינה, על הקורונה שכלל לא היתה ואח"כ נעלמה - כל אלה הזיות של יאיר, שגם הוא חולה נפש. גם הסגרים והחיסונים. בכל העולם. שיהיה שר הבריאות של העולם. שיילך וייתן לנו סוף סוף משילות, שדינה זילבר, שי ניצן ומנדלבליט יחליטו לכנסת ולממשלה מה להחליט - רק כך תבוא הגאולה. (כתבתי את כל זה תחת איומים מפורשים, שאני עלול למצוא את עצמי עצור ובחקירה בחשד שכשאמרתי פרשת משפטים שתיים מקרא - הקדמתי את המילה 'בושה'. זו המדינה שאתם מתים לחיות בה. בתיאבון...)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 16:19 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | |
|
ומי ינהל את המדינה בתקופה כל כך הרת גורל?
ארצות הברית מתרפסת בפני האיראנים,
את הכלכלה צריך לשקם אחרי הקורונה,
רק הוא יודע איך עושים את זה.
אגב, לא לשכוח שלבנון מתרסקת כלכלית, והכי קל לאחד את כולם, זה במלחמה בישראל.
גם המצרים מתעצמים כל הזמן בצורה מטורפת ........
לנהל את מדינת ישראל צריך להיות אדם מאוד מיוחד,
אחרת נסיים כמו רבין ב1992 עם מלחמת אוסלו,
או ב1999 עם אהוד ברק עם מלחמת האינתיפאדה השנייה,
או עם אהוד אולמרט ב2006, עם מלחמת לבנון השנייה.
עם נתניהו יש לנו מדינה באחריות (רק שלא יפריעו לו כל הזמן)
כל מי שלא יהיה 'בנימין נתניהו' ייפול בקלות למלחמה נוראית,
כשערביי ישראל מצטרפים אליה מיד כשהם יחשבו שקיים סיכוי שהאויב ינצח.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2021 17:48 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | כל מי שלא יהיה 'בנימין נתניהו' ייפול בקלות למלחמה נוראית, |
|
זה בדיוק החלום של הוט. מיד אח"כ אפשר גם לפרוק רשמית את עול הדת...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2021 22:16 |
|
| |
טור קולע, וגם ההערה של hhaavv במקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2021 22:38 |
|
| |
כל ה'צדיקים' שמטיפים מוסר לגדעון סער למה הוא נוקם בנתניהו, האם גם הטיפו מוסר לנתניהו כאשר לא מינה אותו לשר למרות שבליכוד הגיע גבוה גבוה? האם הם הטיפו מוסר פעם נגד התנהגותו הכללית של נתניהו?
אז אל תספרו לי סיפורי סבתא, מקהלת צבועים.
שבוע טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2021 22:44 |
|
| |
| שלג_דאשתקד כתב: |  | כל ה'צדיקים' שמטיפים מוסר לגדעון סער למה הוא נוקם בנתניהו, האם גם הטיפו מוסר לנתניהו כאשר לא מינה אותו לשר למרות שבליכוד הגיע גבוה גבוה? האם הם הטיפו מוסר פעם נגד התנהגותו הכללית של נתניהו?
אז אל תספרו לי סיפורי סבתא, מקהלת צבועים.
שבוע טוב. |
|
אתה צודק, הבעיה שזה נכון באותה מידה גם הפוך.... אנשים שהובילו את קמפיין ההתנגדות לתכנית המאה של טראמפ, לא מתביישים לצעוק "ביבי פיספס את הריבונות". אנשים שמסבירים בטוב טעם את הבעיה ברע"מ, אין להם שום בעיה שבנט מקים ממשלה עם רע"מ.
תוקן על ידי פצקו ב- 24/04/2021 22:46:14
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2021 22:53 |
|
| |
hhaavv
| שלג_דאשתקד כתב: |  | כל ה'צדיקים' שמטיפים מוסר לגדעון סער למה הוא נוקם בנתניהו, האם גם הטיפו מוסר לנתניהו כאשר לא מינה אותו לשר למרות שבליכוד הגיע גבוה גבוה? האם הם הטיפו מוסר פעם נגד התנהגותו הכללית של נתניהו? אז אל תספרו לי סיפורי סבתא, מקהלת צבועים. שבוע טוב. |
|
א. אולי הוכיח סופו של סער על תחילתו ונתניהו ידע כבר אז עם מי יש לו עסק? ב. אף אחד לא טען שנתניהו צדיק, לא זה הדיון. ג. נניח שנתניהו לא היה בסדר (ויש לו בהחלט קופה של שרצים), ואישית לא נהג יפה כלפי סער - לכן זה מצדיק את צעדו של סער להעניש עכשיו את הציבור כולו, לחסל את הדמוקרטיה והשליט את כנופיות הבג"ץ-פרקליטות כדיקטטורים על המדינה כולה לעולמי עד? זה בדיוק המשל של קמצא ובר קמצא. ביב לא נהג יפה - נשרוף את המועדון על כל יושביו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2021 09:35 |
|
| |
מעניין מאוד: המסורתי גדעון סהר אינו חש בנוח להפר את הבטחתו למיליוני ישראלים סיסמתו: "מי שרוצה את ביבי ראש ממשלה שלא יצביע עבורי" דווקא החרדי ידידיה לו אין בעיה עם השקר (לכאורה) הוא רוצה שגדעון יפר את הבטחתו שהוא ייצא שקרן? פעם המדינה התהפכה כשאלכס גולדפרב ושגב חצו את הקווים, היום, אין בושה, ואין אלוקים לחרדים?! דרעי וידידיה קוראים בראש חוצות לגדעון סער הפר את הבטחתך! אז בעצם יש לנו סוג חדש של חרדים: מחופשים כל השנה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/04/2021 09:37:29
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2021 16:27 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | מעניין מאוד: המסורתי גדעון סהר אינו חש בנוח להפר את הבטחתו למיליוני ישראלים סיסמתו: "מי שרוצה את ביבי ראש ממשלה שלא יצביע עבורי" דווקא החרדי ידידיה לו אין בעיה עם השקר (לכאורה) הוא רוצה שגדעון יפר את הבטחתו שהוא ייצא שקרן? פעם המדינה התהפכה כשאלכס גולדפרב ושגב חצו את הקווים, היום, אין בושה, ואין אלוקים לחרדים?! דרעי וידידיה קוראים בראש חוצות לגדעון סער הפר את הבטחתך! אז בעצם יש לנו סוג חדש של חרדים: מחופשים כל השנה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 26/04/2021 09:37:29 |
|
מה כואב לך? לגדעון סער היו עוד הבטחות (ביניהם לא לשבת תחת לפיד), מעניין שעל זה לא התקוממת.
|
|
|
|
|