אם מישהו יהיה אחראי לזה - זה הפלג .
מתכוונים לחסום את הדרכים למירון .
מישהו חייב לשים לשיגעון הזה סוף !!!!!!
נשלח ב-28/4/2021 20:20
אז אולי יהיה פחות נוסעים וממילא פחות חילול שבת.
נשלח ב-28/4/2021 20:28
וזאת בדיוק הדרך , נכון מאוד כמה חכמה
נשלח ב-28/4/2021 21:00
לא ביבי שמשגע את המדינה כבר שנתיים עם שמיניות באוויר כדי לא ליפול מהכיסא, לא לפיד שאין לו שכל בכלל אבל מפנטז שיכול לנהל מדינה, גם לא האידיוטים מהבג"ץ עם הנטיות הפירומניות לזרוק גפרור לכל חבית בנזין אפשרית. כשכל המדינה גם ככה על סף הקיבינימט, מי שיביא למלחמת אזרחים הם דווקא הפלג שנלחמים על משהו שהם רואים כשמירה על החרדיות לדורות הבאים... ראש מעניין, ומסובב משהו, יש להם לליטאים-החרדקים...
הלוואי שנתבדה ולא יקרה כלום בזמן שחבורת בחורים מהפלג יחסמו אוטובוסים מלאים בחסידים הנלהבים להגיע למירון .
קצת שפיות לא תזיק ודי לאלימות !!!!
בן תורה אמיתי ואלימות לא הולכים יחד !!!!
אני לא כל כך אוהבת פופקורן , אבל אני בהחלט אהיה מאלה שצופים מהצד ועדיין זה לא פחות עצוב שכך הם הדברים ושיש מצודדים .
נשלח ב-29/4/2021 00:35
שמעתי שכהנמן מקווים שבעקבות החסימה הצפויה, המוני חסידים יעלו לגבעה כדי לנקום את נקמתם בנערי הפלג
נשלח ב-29/4/2021 00:57
מצדרביעי
ליאתליאת כתב:
בן תורה אמיתי ואלימות לא הולכים יחד !!!!
אני לא כל כך אוהבת פופקורן , אבל אני בהחלט אהיה מאלה שצופים מהצד ועדיין זה לא פחות עצוב שכך הם הדברים ושיש מצודדים .
כל הבעיה מתחילה מכך שאין לגיטימציה חברתית להוצאת אנרגיות וקיטור בצורה מבוקרת באמצעות ספורט ר"ל, לכן זה יוצא ככה...
נשלח ב-29/4/2021 07:51
מי שלא רוצה להיתקע, שלא יסע למירון. זו לא מצווה כל כך גדולה.
בן תורה אמיתי ואלימות לא הולכים יחד !!!!אני לא כל כך אוהבת פופקורן , אבל אני בהחלט אהיה מאלה שצופים מהצד ועדיין זה לא פחות עצוב שכך הם הדברים ושיש מצודדים .
כל הבעיה מתחילה מכך שאין לגיטימציה חברתית להוצאת אנרגיות וקיטור בצורה מבוקרת באמצעות ספורט ר"ל, לכן זה יוצא ככה...
כבר ראינו את הקשר בין ספורט לאנרגיות באולמות הספורט עצמם...