בית פורומים בחדרי חרדים

השוטרים חסמו וגרמו למוות ההמוני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2021 13:47 לינק ישיר 
לבחירתכם

חריף_ומקשה כתב:
איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
כל מי שהקשיב לעדויות של אנשים מהימנים שממש היו שם בהתחלה.
וצפה בשלל הסרטונים ברשת. היה יכול להתרשם כמעט בוודאות שלא היה שום חסימה משטרתית.
רק אנשים עם ראיית מציאות לקויה במיוחד משום מה "התרשמו" אחרת.
כל מי שהתרשם שהיה חסימה, על סמך "עדויות" מופרכות של צ'אלמערס מתלהמים שלא היו בכלל באזור, ועל סמך תמונות מטושטשות שנגזרו מאיזה סרטון, כאשר בסרטון המלא מגלים מציאות אחרת לגמרי, צריך לעשות בדק בית לעצמו ולשפר בדחיפות את כושר השיפוט שלו ואת ראיית המציאות שלו.

לא לא לא
אל תנפנף לנו כאן שוב בסרטונים מהם לא יכלו ללמוד באמת כלום
ואל תנפנף בעדויות, כי היו כאלו שיכלו להישבע שהיה מחסום והיו כאלו שיכלו להישבע שלא היה מחסום

אתה האמנת למה שרצית להאמין, וכל אחד כאן האמין וראה את מה שהוא רצה לראות
אתה פשוט רצית לזלזל בחרדים כמו בכל אשכול, זה לא מקרי שכל מי שכאן בפורום כמוך מציק ומסית כל יום נגד חרדים, בדיוק אלו תמכו בטענה שלא היה שום מחסום
מה זה מקרי?

לפני כמה דקות פרסמת כאן באחד האשכולות את ה"הבנה של החילונים שהחרדים הם אסון"
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=2&topic_id=3176085
ובדיוק אתה קלטת מהסרטונים והעדויות שלא היה מחסום.. פשש..

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 06/05/2021 00:25:20

כתבתי לך בהודעה קודמת: מודה ועוזב ירוחם.
כעת, שאני רואה שלא למדת כלום ואתה עדיין נשארת מכחיש מציאות. אז אני חוזר בי לחלוטין מהתגובה הנ"ל.
חבל, היה לך הזדמנות ללמוד ולעשות לעצמך בדק בית. אבל זה נראה שהמקרה שלך אבוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איזה כישרון שיפוטי יש לך פששששש 
גזורושמור 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 15:17 לינק ישיר 
לבחירתכם

מושגים כתב:

אתה שם לב שזה ערוך וגזור ומודבק? זה לא סירטון אפילו של 75 אחוז
זה כבר לא סוד שהמשטרה עקרה מצלמות  אין הסרטה מדוייקת על המקום 
אתה רואה אנשים הולכים ובלגן וכמו שאמרו למעלה אם זה היה מחסום מגופות השוטרים לא היו נראים כאלה שאננים

ומי שטען שהבחורים נשענים על המעקה החוצץ .אז בהסרטה שראיתי ומשם  צילמתי אותו זה לא נראה המעקה הזה אלא פשוט על הגדר הניידת שהשוטרים השוטים שמו ברגע האחרון ויצרו את האנדרלמוסיה

גם שמעתי את הרב חיות שלא רוצה לדבר על זה באוהל שלו
והוא לצערי מערבב מציאות עם דימיון שמצד אחד הוא אמר שהוא היה הראשון
ובמקום אחר הוא מספר ששני הילדים נמצאו שתי מטר לידו
ואם הוא היה ראשון מי הפריע לו לצאתולזחול החוצה מיד
ויש שם סתירה מי הציל אותו הבחור או השוטר 
לא משנה הא לא מוכן לקבל שהשוטרים אשמים כיון שהכל מהשמים 
אני חושב שמיציתי את הנושא ומי שחושב שיוכל לעשות משהו עם המימצאים בפוסט ולטפל באשמים שיבורך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 17:17 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
כל מי שהקשיב לעדויות של אנשים מהימנים שממש היו שם בהתחלה.
וצפה בשלל הסרטונים ברשת. היה יכול להתרשם כמעט בוודאות שלא היה שום חסימה משטרתית.
רק אנשים עם ראיית מציאות לקויה במיוחד משום מה "התרשמו" אחרת.
כל מי שהתרשם שהיה חסימה, על סמך "עדויות" מופרכות של צ'אלמערס מתלהמים שלא היו בכלל באזור, ועל סמך תמונות מטושטשות שנגזרו מאיזה סרטון, כאשר בסרטון המלא מגלים מציאות אחרת לגמרי, צריך לעשות בדק בית לעצמו ולשפר בדחיפות את כושר השיפוט שלו ואת ראיית המציאות שלו.

לא לא לא
אל תנפנף לנו כאן שוב בסרטונים מהם לא יכלו ללמוד באמת כלום
ואל תנפנף בעדויות, כי היו כאלו שיכלו להישבע שהיה מחסום והיו כאלו שיכלו להישבע שלא היה מחסום

אתה האמנת למה שרצית להאמין, וכל אחד כאן האמין וראה את מה שהוא רצה לראות
אתה פשוט רצית לזלזל בחרדים כמו בכל אשכול, זה לא מקרי שכל מי שכאן בפורום כמוך מציק ומסית כל יום נגד חרדים, בדיוק אלו תמכו בטענה שלא היה שום מחסום
מה זה מקרי?

לפני כמה דקות פרסמת כאן באחד האשכולות את ה"הבנה של החילונים שהחרדים הם אסון"
www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=2&topic_id=3176085
ובדיוק אתה קלטת מהסרטונים והעדויות שלא היה מחסום.. פשש..

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 06/05/2021 00:25:20

כתבתי לך בהודעה קודמת: מודה ועוזב ירוחם.
כעת, שאני רואה שלא למדת כלום ואתה עדיין נשארת מכחיש מציאות. אז אני חוזר בי לחלוטין מהתגובה הנ"ל.
חבל, היה לך הזדמנות ללמוד ולעשות לעצמך בדק בית. אבל זה נראה שהמקרה שלך אבוד.

מה שאני רואה פה זו לא הכחשת מציאות, אלא ביקורת עליך נטו
לא דנו כאן עכשיו בשאלת היה מחסום או לא, אלא בסיבות שלך בהפצת הסתה נגד חרדים בכלל, וברקידה על הדם כאן באסון מירון בפרט
נוח לך להפיל עכשיו שוב את ויכוח היה מחסום, כדי לברוח מהביקורת, אבל בריחה לא תעמיד אותך חזרה במקום שפוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 17:24 לינק ישיר 

לבחירתכם כתב:

אתה שם לב שזה ערוך וגזור ומודבק? זה לא סירטון אפילו של 75 אחוז
זה כבר לא סוד שהמשטרה עקרה מצלמות  אין הסרטה מדוייקת על המקום 
אתה רואה אנשים הולכים ובלגן וכמו שאמרו למעלה אם זה היה מחסום מגופות השוטרים לא היו נראים כאלה שאננים

ומי שטען שהבחורים נשענים על המעקה החוצץ .אז בהסרטה שראיתי ומשם  צילמתי אותו זה לא נראה המעקה הזה אלא פשוט על הגדר הניידת שהשוטרים השוטים שמו ברגע האחרון ויצרו את האנדרלמוסיה

גם שמעתי את הרב חיות שלא רוצה לדבר על זה באוהל שלו
והוא לצערי מערבב מציאות עם דימיון שמצד אחד הוא אמר שהוא היה הראשון
ובמקום אחר הוא מספר ששני הילדים נמצאו שתי מטר לידו
ואם הוא היה ראשון מי הפריע לו לצאתולזחול החוצה מיד
ויש שם סתירה מי הציל אותו הבחור או השוטר 
לא משנה הא לא מוכן לקבל שהשוטרים אשמים כיון שהכל מהשמים 
אני חושב שמיציתי את הנושא ומי שחושב שיוכל לעשות משהו עם המימצאים בפוסט ולטפל באשמים שיבורך

אכן שמו 8 דקות בסרטון של 3 דקות, והקטעים הכי חשובים כמו רגע הנפילה והדקה הבאה אחריה נחתכה
אני מאוד מקווה שיום אחד ישחררו את הסרטון המלא כדי שאנשים יבינו איך זה קרה

בכל מקרה אני מעתיק לכאן עדויות של אנשים שפורסמו לאחר שחרור הסרטון
הם מתעקשים ואומרים שהם בעצמם עמדו ממש ליד המחסום
כך שמשהו מוזר קורה כאן
והם מצטרפים לעדויות נוספות שהעידו כבר לפני כמה ימים, עדויות שלא מותירות ספק
אינני נכנס בשאלת מי צודק, אניח את זה כאן, לא אני ראיינתי אותו אגב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 20:52 לינק ישיר 
ירו_שלמי

איי, צר לי עליך איש חושב, לא רואים את הנפילה בסרטון? אתה מנסה לשכנע את עצמך? מביא עדויות מאנשים שלא מוכנים לפרסם את שמם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 22:03 לינק ישיר 

רגע הנפילה המחרידה נראה היטב בסרטון. הלב מתפלץ.
www.mako.co.il/news-israel/2021_q2/Article-249099ac79d3971026.htm
אבל מאוד מעניין אותי לראות את התהליך שקרה בין 12:41 שלא היה עמוס, לבין 12:44 שעמוס בטירוף.

יש כמה אנשים שעומדים למטה, לא ברור האם על המדרגות עצמן או בין המעקה של המדרגות לקיר האיסכורית. הם עומדים שם ומתבוננים בנחשול האדם שמתדרדר למטה. הייתי מאוד רוצה לראיין אותם ולשאול אותם איפה בדיוק הם עמדו. למה הם עמדו שם? ואיך זה היה נראה מאיפה שהם עמדו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 02:03 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
איי, צר לי עליך איש חושב, לא רואים את הנפילה בסרטון? אתה מנסה לשכנע את עצמך? מביא עדויות מאנשים שלא מוכנים לפרסם את שמם?

בטוחני שאתה הטמבל היחיד שהבין מדברי כאן, שהחסר בסרטון מורה על כך שכן היו מחסומים
והעדויות פורסמו ככה בווצאפ, לא יודע מי המראיין ומי המרואיין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 02:03 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
רגע הנפילה המחרידה נראה היטב בסרטון. הלב מתפלץ.
www.mako.co.il/news-israel/2021_q2/Article-249099ac79d3971026.htm
אבל מאוד מעניין אותי לראות את התהליך שקרה בין 12:41 שלא היה עמוס, לבין 12:44 שעמוס בטירוף.

יש כמה אנשים שעומדים למטה, לא ברור האם על המדרגות עצמן או בין המעקה של המדרגות לקיר האיסכורית. הם עומדים שם ומתבוננים בנחשול האדם שמתדרדר למטה. הייתי מאוד רוצה לראיין אותם ולשאול אותם איפה בדיוק הם עמדו. למה הם עמדו שם? ואיך זה היה נראה מאיפה שהם עמדו..

התהליך שקרה הוא שאז סיימו להדליק את האש והתחילו לרקוד, ולכן נחשול אדיר של אנשים שרצו ללכת בשלב זה של תחילת הריקודים וסיום הדלקת האש, פנה לצאת מהמתחם
המתחם היה כל כך צפוף, שהאנשים נכנסו לשביל כדבוקה אחת אדירה, אנשים מעידים שהם אפילו לא רצו בכלל לעזוב עדיין את המתחם ונסחפו החוצה עם הזרם הזה
בגלל זה השביל התמלא במהירות כל כך גדולה

האנשים שעומדים מצד שמאל, זה ככל הנראה מהמרפסת של בוסקילה, תוכל בקלות להשיג אותם, למרות שהסרטון כבר מראה הכל.

מה שמוזר כאן, ב2:20 מתוך הסרטון רואים בבירור, שערימת האנשים היא למטה בסוף המדרגות, , נקרא לזה ממדרגה1 ועד מדרגה 3, וערימת האנשים השניה היא בשביל עצמו לקראת המדרגות, אבל במדרגות עצמם, למעלה יותר, דהיינו ממדרגה 4-8 האנשים די חופשיים לזוז ואין שם כל כך דוחק, מה אם כך גרם לקבוצת האנשים הנמצאים במדרגות 3-4 להמשיך להישען על גופות האנשים, יש מאחוריכם מקום לזוז, זוזו אחורה
רואים אפילו את האנשים שפורצים בצד שמאל את האיסכורית והצליחו די בקלות לזוז ולצאת.

ואותי דווקא עניין יותר לראות את הקטע החתוך של דקה אחרי הנפילה, מה גרם לכך שסוף המדרגות נחסמו לגמרי לכל אורך המדרגה האחרונה ולא איפשרו אפילו מעבר צר לאנשים כדי שיפנו את העומס
האם היתה נפילה של אנשים פתאום לכל אורך המדרגה האחרונה מצד לצד?

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/05/2021 02:05:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 08:38 לינק ישיר 
ירו_שלמי

איש_חשוב כתב:

בטוחני שאתה הטמבל היחיד שהבין מדברי כאן, שהחסר בסרטון מורה על כך שכן היו מחסומים
והעדויות פורסמו ככה בווצאפ, לא יודע מי המראיין ומי המרואיין.

מי משתמש בכינויי גנאי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 09:12 לינק ישיר 
לבחירתכם

ירו_שלמי כתב:
מביא עדויות מאנשים שלא מוכנים לפרסם את שמם?

עוד דוס מצוי שלא מבין טיפ טיפה בטכנולוגיה 
אם תתקשר אלי אז יופיע אצלי המספר שלך ואם ארצה לשמור את המספר שלך אציין לי דוס ירו-שלמי או עם הגדרה יותר מדוייקת שלא אכתוב כאן ברבים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 09:19 לינק ישיר 
ירו_שלמי

לבחירתכם כתב:
מביא עדויות מאנשים שלא מוכנים לפרסם את שמם?

עוד דוס מצוי שלא מבין טיפ טיפה בטכנולוגיה 
אם תתקשר אלי אז יופיע אצלי המספר שלך ואם ארצה לשמור את המספר שלך אציין לי דוס ירו-שלמי או עם הגדרה יותר מדוייקת שלא אכתוב כאן ברבים 

אחלה חוש הומור, אם מה הסגנון שאתה כותב ברבים דוחה כל כך, מעניין מה אצלך לא לפרסום ברבים.

אני קצת מבין במה שאצלך הוכתר בשם 'טכנולוגיה', השאלה היא על זה שפרסם, למה לא ביקש רשות ופרסם את השם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 09:24 לינק ישיר 

לא חייב להיות שמישהו רצה להסתיר את השם
מדובר בשיחת וצאפ שאדם ניהל אותה ואז פרסם את זה

והנה מה שפורסם באחד האתרים החרדיים
תיאור מענין של מנכ"ל מפלגת עוצמה יהודית שעבר ביחד את הזירה עם ח"כ איתמר בן גביר בתחילת האירוע וניצל
מהתיאור הזה עולה על דעתי החשד שלא סתם קיצצו בסרטון האבטחה, ואולי מסתירים שם דברים מלבד חילוצו המענין של הח"כ כי הוא ח"כ
דובר הרי שלא היו שוטרים באיזור, ופתאום כאן מסופר סיפור על שוטרים שהיו וחילצו עוד בתחילת האירוע לפני הנפילה של האנשים
להלן התיאור כפי שהוא מופיע

העדויות מהאסון: מנכ"ל מפלגת 'עוצמה יהודית' יצחק וסרלאוף סיפר את העדות שלו מהאירוע הקשה בהר מירון, לאחר שהשתתף באירוע.

"הגענו לשם קצת לפני חצות. איתמר בן גביר, שני עוזריו ואני", כתב בפוסט מיוחד. "התחלנו להתקדם לכיוון הציון. ברחבת הציון היה צפוף אך נסבל. היה אפשר עוד לרקוד במעגלים".

"רקדנו כמה דקות ואז נכנסנו פנימה. שם הצפיפות הייתה בלתי נסבלת. דחיפות ומחנק. הבנו שאנחנו חייבים לצאת משם ויצאנו למסדרון. התחלנו לרדת לכיוון ההדלקה של תולדות אהרון", סיפר.

וסרלאוף המשיך: "הסתכלנו רגע מהגשר וראינו שמחה וריקודים אבל גם צפיפות. איתמר התלבט אם לרדת לשם בכל זאת. הרי בכל זאת מקום צפוף. אחד העוזרים התעקש שאין סיכוי שאנחנו יורדים לשם".

"התחלנו לחזור חזרה. בכל צעד שעשינו הרגשנו שהטבעת הולכת ומתהדקת עלינו", כתב והמשיך, "עד שהגענו למדרגות המובילות ליציאה. שם הצפיפות הגיעה לשיא. דחפו אותי. דחפו את כולנו. מלפני איתמר היה ילד קטן ואיתמר צרח "יש פה ילד" וניסה לגונן עליו".

"הרגשתי שאני לא נושם ואני עוד רגע מת. ואין לזה סוף. מלפנים ומאחור דחיפות של הישרדות. כולם מנסים לרווח להם חמצן לגוף".

"הצלחנו לסיים לרדת את המדרגות בזכות שני שוטרים שהבחינו מלמעלה שאיתמר בסכנת חיים ונחלצו לעזור. התרחקנו כעשרים מטר מהמקום. נצמדנו לפינה כדי לנשום ואז שמענו צרחות "פנו דרך" ועשרות כוננים של מד"א רצו לאיזה שביל שפתאום נוצר בתוך כל הצפיפות".

"תוך שתי דקות החלו להוציא מבפנים אנשים באלונקות. ילדים. מבוגרים. מהמדרגות. איפה שירדנו כמה דקות קודם לכן. מסתבר שהצפיפות והדחיפות התגברו פי כמה".

"האנשים פשוט מעדו במדרגות ואנשים נפלו על מי שמעד. וככה נוצרו שכבות של ערמות אנשים. אף אחד עוד לא הבין את גודל האסון. המוזיקה והריקודים המשיכו".

"בשלב מסויים הבנו שאנחנו מוכרחים לצאת משם כדי לעזור בשחרור הלחץ. פילסנו דרכנו החוצה. ואז החלו לזרום הסרטונים והתיעודים. החייאות בכל מקום".

"המוזיקה הופסקה ובמקומה נשמעו קולות נהי ובכי ותפילה ותחנונים. אנשים הפסיקו לחייך ולשמוח. אבל כבד נפל על קבר הרשב"י. יום עצוב לעם ישראל. נתפלל לרפואה שלמה לכל הפצועים", סיכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 10:58 לינק ישיר 

קמים כבר עוררין על הסרטון של ערוץ 12 שפורסם
ועל השמטת חלקיו
לא אביע את דעתי, כי אני אכן מסופק, וגם כמו הרבה, מעלה תהיה למה חיכו עם הסרטון כמה ימים, המשטרה לקחה את הסרטון מהכנסת אורחים עוד בליל האירוע, וגם למה לא מפרסמים את כל הסרטון
לכן רק אביא לכאן העתק הדבק מה שפורסם באתר די מפורסם:

אני לא מחווה דעה האם היה מחסום או לא היה מחסום,
אני רק מנסה לעשות סדר בדברים הידועים.
א. תיאור המקום.
מדובר במסדרון ארוך, שכולל שלשה חלקים. חלק ראשון, מתחיל ברחבת תולדות אהרן, והולך מצפון לדרום. חלק שני, המסדרון מסתובב שמאלה, והולך ממערב למזרח. חלק שלישי המסדרון מסתובב ימינה ומיד יש גרם מדרגות קצר.
ב. הסרטון שפורסם בערוץ 12, הוא לא סרטון רציף ונקי ממצלמות האבטחה, רק נערכה בו עריכה בכדי להתאימו לכתבה. והמרגיז שגם צג השעה חוזר ונעלם לסירוגין.
ג. נתונים שעולים באופן ברור מתוך הסרטון שפורסם על ידי ערוץ 12..
1. בשעה 00.41.49, השביל עדיין היה פתוח, לעליה ולירידה, לא היה בו עומס, ולא היתה חסימה משטרתית.
2. בשעה 00.44.40, השביל עמוס מאוד.
3. בשעה 00.45.22 – 00.45.25. התרחשה המפולת של האנשים במדריגות שגרמה לחסימה המוחלטת של השביל.
4. בשעה 00.45.14. רואים את הרב יונתן חברוני ז"ל, עובר בנקודה שבה השביל פונה ימינה לכיוון המדריגות.
ד. נתונים שעולים מתוך הסרטון המפורסם שאורכו 19 שניות.
1. בשניה השלישית של הסרטון את הרב יונתן חברוני עובר בנקודה שבה השביל פונה ימינה לכיון המדריגות. כך שניתן לומר שתחילתו של סרטון זה הוא בשעה 00.45.11.
2. בסרטון זה רואים שיש לחץ אדיר בחלק של המסדרון. ורואים את ההמונים נעים קדימה במהירות גבוהה.
ה. בסרטון שפורסם על ידי ערוץ 12 מוצג לכאורה שבשעה 00.44.40 השביל מתחיל להתמלאות, אבל אין עדיין עומס מטורף. נתון זה מופרך לאור הנתון שרואים בסרטון השני, שחצי דקה לאחר מכן העומס הוא מטורף. נוסיף לזה עדויות של מספר אנשים שהיו באותו מעמד. [דברתי אישית לפחות עם שתים אנשים שזיהיתי אותם בתוך הסרטון]. שבזמן תחילת הסרטון כבר היו שם התעלפויות בנקודה זאת, והדוחס המטורף יותר מחצי דקה קודם לכן.
ו. הזמן שבין 00.41.49 ל 00.44.40,[2 דקות ו 51 שניות], אינו מופיע בסרטון.
ז. בנקודת זמן זאת המצב בשביל הפך משביל פנוי ללחץ מטורף.
ח. מתיאור של אחד העומדים בשביל [שמעתי ממנו אישית], הציבור עמד במשך זמן כל שהוא ואז נוצר הדוחס העצום. הציבור לא יכל לראות מדוע לא מתקדמים, אבל הדיבורים במקום היו ששוטרים למטה חוסמים, [מדובר במרחק של פחות מעשר מטר, אבל עקב העיקול לא היה ניתן לראות כלום]. מעט לפני תחילת הסרטון הציבור החל לנוע במהירות, מדובר היה בלחץ מטורף כך שהתנועה לא היתה רציונלית אלא פשוט הגוש כולו נספח.
ט. הקריסה המטורף במדריגות היתה בלתי נמענת, שכן גוש אדם הנספח ממדרון למדריגות אין לו שום אפשרות טכנית שלא לקרוס.
י. אין שום ספק שהחל מהשעה 00.45.25, החסימה היתה עקב המפולת של האנשים שחסמה את השביל.
יא. שאלת מליון הדולר היא מה גרם באותם שתי דקות קריטיות שבין השעה 00.41.49 לשעה 00.44.40, למעבר המטורף הזה שבין קטע שביל זורם לדוחס מטורף ומסוכן. על שאלה זאת לא ניתנה עדיין שום תשובה עדיין. ללא ספק התשובה נמצאת בקטע של סטרון מצלמות האבטחה, שלמרבה הצער קטע זה לא שוחרר לציבור.
יב. עדותו של נחמן כהן אינה רלוונטית כלל, שכן בעדותו הוא מספר שבשעת הקריסה, הוא הגיע למדריגה התחתונה, כך שהוא הגיע לחלק של המדריגות, לאחר השעה 00.44.40, ובשעה זאת כבר יש בידינו את מצלימות האבטחה שרואים בהם בעליל שאין שם שום שוטרים.
יג. גם כל התצלומים שרצו ברשת וטענו שכביכול היה מחסום, לא רלוונטים שכן כל התצלומים הם אחרי שעת הקריסה. וזאת מלבד שכמה שהתאמצתי לא הצלחתי לראות שום מחסום.
יד. לגבי העדויות הסותרות, אין באפשרותי להתייחס אליהם רק אם אצליח לתחקר את העדים על נקודת הזמן המדוייקת שעליה הם מעידים.
טו. בשולי הדברים ניתן לומר בבירור שאם הכשל נעשה בתוך פחות משלש דקות, הרי שאי אפשר להאשים בזה את השוטר שטעה בשיקול הדעת בפעולת החסימה, שכן לא ניתן לבנות על כך שלא תהיה חסימה של פחות משלש דקות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 16:34 לינק ישיר 
לבחירתכם

[קיבלתי באישי]
[יחד עם זה היה סירטון עם מכתב אזהרה ממהנדס שהמשטרה לא יישמה אותו]
לא מצליח להטמע

האסון במירון, מי אשם?

הלב של כולנו נשפך, שתת, הורדנו דמעות בלי סוף, התחבקנו, חזרנו לאהוב אחד את השני, אבל עכשיו הגיע הזמן לתבוע את האמת והדין.
במשך שבוע שמענו גימגומים על מחדל לא צפוי, על צפיפות חריגה, ההאשמות עברו מהשר הזה להקדש הזה,
אבל היום כולנו יודעים!
שוטרים ושוטרות חסמו יציאה לאלפי יהודים עד שנחנקו למוות!
מי שירחם על אכזרים ויאמר הכל משמים או "שנאת חינם" הוא שותף לרצח הבא. ועליו אמרו "ענותנותו של זכריה בן אבקולס החריבה את ביתנו" וכמו שהתורה מצווה "לא תחוס עינך עליו". 
אז נכון, אין להכליל, ולא כולם שותפים, ואפילו חלקם חילצו והצילו.
אבל אותם שוטרים ושוטרות שבמשך דקות לנגד עיניהם, אנשים נרמסו, זקנים נחנקו, ילדים גססו, והם באטימות סרבו להסיר את המחסום,
אתם רוצחים אכזריים שפלים ונבזים!
45 נשמות טהורות ירדפו אתכם כל חייכם!
דמעות אלמנות ויתומים יתבעו אותכם ואת משפחותיכם!
הדבר היחיד שיכול, ואולי, להועיל לכל אחד ואחת מכם הוא פשוט לקום ולהתוודות,
אני חסמתי את ההרוגים במירון,
קוראים לי כך וכך, היו איתי כך וכך, מי מי שנתן לנו את הפקודה קוראים לו כך וכך,

"ולארץ לא יכופר כי אם בדף שופכו!"

הפיצו עד שיגיע לכל מי שצריך להגיע

תוקן על ידי לבחירתכם ב- 07/05/2021 16:35:37

תוקן על ידי לבחירתכם ב- 07/05/2021 16:37:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 16:37 לינק ישיר 

כל מיני קונספירטורים ואינטרסנטים והזויים קמים על המשטרה כפיתרון לחשבון נפש כללי.
המקום זעק שעלול להיות אסון,  הדוחק הצפיפות השבילים העקומים... אבל להם יש אשם.. המשטרה. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השוטרים חסמו וגרמו למוות ההמוני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.