בית פורומים בחדרי חרדים

השוטרים חסמו וגרמו למוות ההמוני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2021 10:06 לינק ישיר 

אם המשטרה הייתה מגבילה את ההדלקה ל5000 איש
האם מישהו היה מקשיב לה בכלל.
ממש קל להאשים את המשטרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 10:25 לינק ישיר 
ירו_שלמי

טרופיx כתב:
אם המשטרה הייתה מגבילה את ההדלקה ל5000 איש
האם מישהו היה מקשיב לה בכלל.
ממש קל להאשים את המשטרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

בדיוק, כולם דיברו על 'קפסולות' של 3000 ו-10000, וכולם ידעו שזה מס שפתיים, כי עם הציבור החרדי לא מתחילים!

אותם צדיקים שכועסים על המשטרה על כל חסימה, כמו למשל על השביל שעשו בעזרת נשים, הם בדיוק אלה שעכשיו מאשימים את המשטרה. איך המשטרה יכולה לעזור לציבור שלא מאמין בסמכות שלה לעזור?

ובכלל, לחפש אשמים זו תמיד תכונה המיוחסת לחילונים בתקשורת החרדית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 10:34 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אשכול חרדי קלאסי.
כולם אשמים: השוטרים, הרצפה העקומה, הממשלה..
רק אנחנו צדיקים גדולים, ולא צריכים לעשות שום חשבון נפש.
אנחנו לא נדחפים ונדחסים בכוח כמו בהמות, נכון?
אנחנו מתנהגים בעדינות ובצורה מכובדת, נכון?
מי לא מכיר את הבדיחה המפורסמת על אלו שנכנסים לציון עם המגבעת שלהם ולוקחים את הסיכון שיחזרו משם בלי מגבעת באומרם: "כדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק".
יאללה תתחילו לתקוף כהרגלכם: אנטישמי, נאצי, רפורמי וכו'

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 30/04/2021 10:03:04

הודעה של טוכעס-לעקער קלאסי.
עדי ראייה רבים מעידים על שוטרים שגרמו בידיים לרצח הנורא, ואתה מוצא זמן להתייפייף?
גועל נפש!
אם הם לא היו שוטרים, כבר מזמן היו עוצרים אותם על גרימת מוות שלא לומר הריגה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 10:35 לינק ישיר 

מועתק מפורום אחר:
מה שנראה שקרה.
אספתי כרגע מישהו שהיה במסדרון האסון. וחילץ.את עצמו משם דקה לפני האסון.
1. מסדרון צר משמש מעבר למאות אנשים.
חלקם באים חלקם יוצאים.
2. בקצה המסדרון מישהו התעלף.
3. שוטרים עצרו את המעבר כדי שלא ידרכו עליו.
4. נוצר במסדרון לחץ, מחנק. היסטריה.
אין אוויר ואנשים נוספים התעלפו.
5. אי אפשר ללכת קדימה כי השוטרים חסמו וכי נוצר פקק של הבאים למסדרון בואכה מתחם ההדלקה.
6. אי אפשר ללכת אחורה כי ים של אנשים זורם מכיוון מתחם ההדלקה לתוך המסדרון.
7. אנשים צועקים אני נחנק אני נחנק.
8. נדחפים לאחור או קדימה כדי לצאת.
9. מעקה שעובר לאורך המסדרון מתקפל לצד מדחיפות.
10. ילד שהיה לידו כמעט נחנק מחוסר אויר ומלחץ, ומישהו שולף אותו החוצה מלמעלה.
11. בן שיחי מרגיש שבגלל הדחיפות כואב לו בצלעות וחסר לו חמצן
12. איך שהוא הוא מצליח לפלס דרך לאחור (מרגיש אשמה אולי דחיפותיו הגבירו את הלחץ שהוביל לאסון. )
13. החסימה של השוטרים בסמוך למדרגות נפרץ בלחץ מאות האנשים.
14. מאות אנשים זורמים אחד על השני ולא מבחינים במדרגות ובאנשים וילדים שנפלו שם. אין אפשרות להשתחרר מלחץ כמות האנשים שדוחפים מאחור להתקדם ולקבל מעט חמצן.
ההמשך כבר בכותרות העיתונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 10:47 לינק ישיר 

אם כולם כל כך חכמים ויודעים שהמשטרה מטומטמת והמקום מסוכן וממולכד, מדוע אנחנו ממשיכים לנסוע לשם? התרבות הזו של האשמת האחר ובדגש על הממסד היא חשבון הנפש הדרוש של הציבור החרדי מהאסון הזה. הנס האמיתי הוא העובדה שעד היום זה לא קרה, וישנם לא מעט אירועים בציבור החרדי שמתנהלים בדיוק בצורה הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 11:03 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אשכול חרדי קלאסי.
מי לא מכיר את הבדיחה המפורסמת על אלו שנכנסים לציון עם המגבעת שלהם ולוקחים את הסיכון שיחזרו משם בלי מגבעת באומרם: "כדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק".

עדי ראייה רבים מעידים על שוטרים שגרמו בידיים לרצח הנורא, ואתה מוצא זמן להתייפייף?
גועל נפש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין בעיה.
תמשיך לאטום את המוח והלב. ואל תלמד כלום!
תמשיך להידחף ולהידחס כמו בהמה ולהאשים את כל העולם.
להתראות באסון הבא שיתרגש על אנשים מסוגך.
כי אנשים נורמליים כמוני פשוט מדירים את רגליהם ממקומות שיש שם בהמות מהלכי על שתיים שנדחפים ונדחסים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 11:11 לינק ישיר 

השר דרעי סיכם עם אוחנה: "לא תוגבל הגעת מתפללים להר מירון" 

בהמשך לחשיפת 'בחדרי חרדים' על ההגבלות שתוכננו בעלייה להר מירון בל"ג בעומר ועל הכוונה לאשר את הגעתם של עד 15 אלף איש התגייס השר דרעי ועשה מאמצים רבים לקיים את ההילולא בהר במתכונת הרגילה כמידי שנה | לדברי דרעי "הגבלת מתפללים תפגע קשות באמון הציבור"

www.bhol.co.il/news/1206917

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 11:48 לינק ישיר 

אם היו מתכננים ומתכוננים כמו שצריך הארוע כנראה לא היה מתרחש. הבעיה זה הניהול הכושל של המקום הכי מתוייר בארץ בשילוב המלחמות בין ההקדשות, תרבות הסמוך, ותרבות הדחיפות הישראלית. כמובן שימצאו את הש.ג. שעצר את התנועה במעבר או את ההוא ששפך שמן, אבל הבעיה מתחילה עוד הרבה הרבה קודם ובזה אשמים הרבה בכירים מכל הגופים האחראים על ההר. רק בשבוע שעבר היתה כתבה על קרן ספרא שמעוניינת לתרום כל השנים לפיתוח האתר וכל הזמן שמים להם מקלות בגלגלים במקום לקבל את התרומה בברכה לרווחת המתפללים. זה מקום תפילה של כלל ישראל ומי ששולט שם זה קומץ בעלי אינטרסים שחושבים קודם כל על עצמם. בושה וחבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 11:54 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
אם כולם כל כך חכמים ויודעים שהמשטרה מטומטמת והמקום מסוכן וממולכד, מדוע אנחנו ממשיכים לנסוע לשם? התרבות הזו של האשמת האחר ובדגש על הממסד היא חשבון הנפש הדרוש של הציבור החרדי מהאסון הזה. הנס האמיתי הוא העובדה שעד היום זה לא קרה, וישנם לא מעט אירועים בציבור החרדי שמתנהלים בדיוק בצורה הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין בעיה לנסוע לשם, אבל אפשר גם לעמוד ברווח קצת רחוק מהציון ולא חייבים לדחוף כדי להיות הכי קרוב לציון או למעמד ההדלקה או סתם לדחוף לשם לדחוף. מבטיח לך שהקב"ה ישמע את תפילתך גם אם תעמוד מחוץ למתחם באויר הפתוח במרחק סביר. אפשר גם לרקוד שם ולא חייבים בתוך החצר ראש על ראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 11:58 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אשכול חרדי קלאסי.

גועל נפש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין בעיה.
כי אנשים נורמליים כמוני פשוט מדירים את רגליהם ממקומות שיש שם בהמות מהלכי על שתיים שנדחפים ונדחסים.

חבל שאנשים מאשימים בלי לדעת מה היה וכיצד קרה
האסון הטראגי קרה כי מאות או אלפי אנשים זרמו בשביל הזה שהסתיים במדרגות יורדות, והמדרגות האלו הסתיימו בקיר חסום
הציבור המשיך לזרום מבלי לדעת מה קורה בסוף בעיקול, הלחץ האדיר נוצר כתוצאה מזרם אדיר של אנשים

ואי אפשר להתעלם מהטעות הנוראה שעשו השוטרין בחסימת היציאה תוך כדי זרימה של מאות אנשים ליציאה
אלו שהיו ביציאה קרוב לחסימה, נקלעו לשם, הם לא חיפשו את הדחיפות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 12:14 לינק ישיר 

מה שיפה שדם ההרוגים עדיין לא התקרר וכבר יש מי שחקר בדק ומצא מי האשמים.

אני לא יודע מי אשם.
אני יכול לומר באחריות מלאה שמי שטוען שהוא יודע עכשיו בהכרח משקר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 12:16 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אשכול חרדי קלאסי.

גועל נפש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין בעיה.

האסון הטראגי קרה כי מאות או אלפי אנשים זרמו בשביל הזה שהסתיים במדרגות יורדות, והמדרגות האלו הסתיימו בקיר חסום
הציבור המשיך לזרום מבלי לדעת מה קורה בסוף בעיקול, הלחץ האדיר נוצר כתוצאה מזרם אדיר של אנשים

ואי אפשר להתעלם מהטעות הנוראה שעשו השוטרין בחסימת היציאה תוך כדי זרימה של מאות אנשים ליציאה

"הציבור המשיך לזרום"..
מילה מכובסת ל-הציבור המשיך לדחוף ולהידחס..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 21:21 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אשכול חרדי קלאסי.

גועל נפש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין בעיה.

מי שנדחף כמו בהמה זה אתה, עם הודעות ליקוק לפריץ וגינוי עצמי בכל מחיר.
אבל אתה עושה דווקא רושם של בחור טיפה יותר אינטליגנטי מרוב הבהמות ה"נאורות" שרועות וגועות פה הגיגים, אז דווקא יש סיכוי שתבין.
נער הייתי גם זקנתי. במירון. האירוע מתנהל במתכונת זו כבר עשרות שנים, ומעולם איש אפילו לא נפצע. הרעיון הוא "זרימה". לא מתעכבים ולא דורכים במקום ובוודאי שלא במעברים הצרים. תמיד עמדו סדרנים - בחורים עם מעט מוח בקדקדם והרבה כוח בידיים שהריצו ודירבנו את העוברים שלא להתעכב אלא להמשיך לזרום. כך כל צוואר בקבוק לא נחסם אלא משתחרר למשפך רחב יותר.
אבל משטרת ישראל כמו משטרת ישראל לא אוהבת שיש תחום בו לא מבקשים ממנה טובות. הביריונים ("שוטרים", בשבילך) נדחפו לאייש ו"לאבטח" עוד ועוד מטרים בהילולא, וכשחומר הגלם שם הוא תחתית החבית של החברה - התוצאה המדממת לפנינו.
לפי עדויות רבות מה שקרה הוא שאיזה אבו-עלי אידיוט במדי משטרה, או שלושה, החליטו לשחק אותה גברים או גברות על ה"עדר" השחור שזרם לפניהם ופשוט חסמו את היציאה. אולי מישהו התעלף, אולי לא, אבל כשהשכל שטוף שנאה וטימטום איש מהם לא חלם לרגע לצרצר בווקי-טוקי המרשים שלו לעמיתים בתחילת המעבר שיסגרו גם את הכניסה אליו, כפי שמקובל בכל מקרה דומה.
לאנשים אין רוח הקודש לדעת שלמטה עומדים מטומטמים במדים שמונעים את היציאה.
וזו התוצאה.
גרימה ברשלנות? הריגה? טימטום שופע? שוועדת הטיוח כבר תחליט בשבילך למה הם בוודאי לא אשמים, "כי הקרבנות הם חרדים".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 22:09 לינק ישיר 
פלדלפי

פיינשמקער כתב:
איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
חריף_ומקשה כתב:

אשכול חרדי קלאסי.

גועל נפש!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אין בעיה.

מי שנדחף כמו בהמה זה אתה, עם הודעות ליקוק לפריץ וגינוי עצמי בכל מחיר.
אבל אתה עושה דווקא רושם של בחור טיפה יותר אינטליגנטי מרוב הבהמות ה"נאורות" שרועות וגועות פה הגיגים, אז דווקא יש סיכוי שתבין.
נער הייתי גם זקנתי. במירון. האירוע מתנהל במתכונת זו כבר עשרות שנים, ומעולם איש אפילו לא נפצע. הרעיון הוא "זרימה". לא מתעכבים ולא דורכים במקום ובוודאי שלא במעברים הצרים. תמיד עמדו סדרנים - בחורים עם מעט מוח בקדקדם והרבה כוח בידיים שהריצו ודירבנו את העוברים שלא להתעכב אלא להמשיך לזרום. כך כל צוואר בקבוק לא נחסם אלא משתחרר למשפך רחב יותר.
אבל משטרת ישראל כמו משטרת ישראל לא אוהבת שיש תחום בו לא מבקשים ממנה טובות. הביריונים ("שוטרים", בשבילך) נדחפו לאייש ו"לאבטח" עוד ועוד מטרים בהילולא, וכשחומר הגלם שם הוא תחתית החבית של החברה - התוצאה המדממת לפנינו.
לפי עדויות רבות מה שקרה הוא שאיזה אבו-עלי אידיוט במדי משטרה, או שלושה, החליטו לשחק אותה גברים או גברות על ה"עדר" השחור שזרם לפניהם ופשוט חסמו את היציאה. אולי מישהו התעלף, אולי לא, אבל כשהשכל שטוף שנאה וטימטום איש מהם לא חלם לרגע לצרצר בווקי-טוקי המרשים שלו לעמיתים בתחילת המעבר שיסגרו גם את הכניסה אליו, כפי שמקובל בכל מקרה דומה.
לאנשים אין רוח הקודש לדעת שלמטה עומדים מטומטמים במדים שמונעים את היציאה.
וזו התוצאה.
גרימה ברשלנות? הריגה? טימטום שופע? שוועדת הטיוח כבר תחליט בשבילך למה הם בוודאי לא אשמים, "כי הקרבנות הם חרדים".

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלת את עצמך למה יש מסדרון צר? למה הירידה היא ממתכת ולא שביל מרוצף? 
גם אם השוטרים בקצה עשו טעות זה לא אומר שאין פה עוד טעיות !!!! 

המסדרון צר כי כל ניסיון לעשות שינוי במתחם הרשב"י גורר הפגנות של קיצונים 
המעבר צר כי יש אנשים שהשתלטו לפני שנים רבות על שטחים ולא ניתן לפנות אותם (אולי פעם עשו חסד אבל היום ברור שעושים הרבה כסף) 
היה דוחק עצום כי יש תרבות של דחיפות!! יש משחקי כדורגל\הופעות שברגע אחת מסתיים ואלפי יוצאים ואין כאלו דחיפות 

נכון שברגע הראשון כשיש מתים שממתינים לקבורה צריך להיות "וידום אהרון" אבל זה לא פותר בהמשך מחשבון נפש 

ובנינו שנה הבאה ראשי ישיבות ליטאים יאסרו באיסור חמור לנסוע וההורים לא יתנו לילדים לנסוע אבל החסידים לא יוותר... שוב יסעו בהמוניהם במצוות הרבע... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:12 לינק ישיר 

לא מצליח לראות מצב שבו 3 או 30 שוטרים צמצליחים לחסום קהל גדול שנע בכיוון מסוים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השוטרים חסמו וגרמו למוות ההמוני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.