|
|
| נשלח ב-1/5/2021 23:28 |
|
| |
מעבר לכל ספק, לולי המשטרה, לא היה אסון, גם מבחינה רוחנית, הם אלו שמילאו את ההר בשוטרים ושטרות פרוצים ופרוצות, גם בפן הגשמי, כשהמטומטמים האלו חוסמים את המעבר להמונים, וחנקו למות 45 אנשים הי"ד. אבל הציבור החרדי לא לומד, וגם באירוע הבא המשטרה תשתלט, ותנהל, ותכניס, ותוציא. מתי נבין, שכשעמי הארצות האלו מנהלים משהו, אין סיכוי שיצא מזה משהו טוב. הִשָּׁמְרוּ לָכֶם עֲלוֹת בָּהָר וּנְגֹעַ בְּקָצֵהוּ כָּל הַנֹּגֵעַ בָּהָר מוֹת יוּמָת. עזבו אותנו, עזבו את מירון, לכו לטפל בערבים, ברוסים, בעצמכם, בכל החולאים הרעים של המדינה הזאת. מילא בקורונה, עוד אמרתם שאם אנחנו לא נזהרים זה מדביק אותכם, אבל עכשיו מה? תנו לנו להסתדר לבד, הסתדרנו 2000 שנה בלעדיכם, נמשיך להסתדר הלאה בלעדיכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2021 23:33 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  |
מעבר לכל ספק, לולי המשטרה, לא היה אסון, גם מבחינה רוחנית, הם אלו שמילאו את ההר בשוטרים ושטרות פרוצים ופרוצות, גם בפן הגשמי, כשהמטומטמים האלו חוסמים את המעבר להמונים, וחנקו למות 45 אנשים הי"ד. אבל הציבור החרדי לא לומד, וגם באירוע הבא המשטרה תשתלט, ותנהל, ותכניס, ותוציא. מתי נבין, שכשעמי הארצות האלו מנהלים משהו, אין סיכוי שיצא מזה משהו טוב. הִשָּׁמְרוּ לָכֶם עֲלוֹת בָּהָר וּנְגֹעַ בְּקָצֵהוּ כָּל הַנֹּגֵעַ בָּהָר מוֹת יוּמָת. עזבו אותנו, עזבו את מירון, לכו לטפל בערבים, ברוסים, בעצמכם, בכל החולאים הרעים של המדינה הזאת. מילא בקורונה, עוד אמרתם שאם אנחנו לא נזהרים זה מדביק אותכם, אבל עכשיו מה? תנו לנו להסתדר לבד, הסתדרנו 2000 שנה בלעדיכם, נמשיך להסתדר הלאה בלעדיכם. |
|
בדיוק מה שאתה אומר אבל הפוך עכשיו אולי יבינו שצריך אירגון לארוע בסדר גודל כזה דבר שמעולם לא הצליחו בועדת החמישה שכל אחד מהחמישה מנסה להפריע לארבע האחרים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2021 23:42 |
|
| |
| timobl כתב: |  | | לפי מידע שקיבלתי ישנם מספר שוטרים הרוגים, כך שיפילו הכל עליהם, והמשטרה תצא מהסיפור בלי שום פגע. |
|
נראה שהמידע הזה היה שגוי...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2021 23:58 |
|
| |
| עומדבפרץ כתב: |  | מעבר לכל ספק, לולי המשטרה, לא היה אסון |
|
שקר!!! אנשים מוסתים מציירים תמונה כאילו הנפילות התחילו בגלל החסימה, אבל זה לא נכון. יש סרטונים בהם רואים בברור שהתנועה זרמה בזמן תחילת האירוע, בסרטונים של החסימות, רואים חלק מהשוטרים שפורצים את הגדר כדי לפתוח פתח נוסף. הקשקושים שלך על הפריצות הרוחנית, מוכיחים שמה שמעניין אותך זה ממש לא העובדות. 45 יהודים שצעדו בדרך מהדרין, נהרגו בגלל הפריצות של השוטרים??? אל יהי חלקי עמך ושכמותך. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי עדייןבגלות ב- 02/05/2021 00:01:15 |
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 00:51 |
|
| |
עדיין בגלות, היית שם? או שאתה עדיין בגלות ומשם מנסה ללקק למשטרה דפה שהיא הכי נפלאה שבעולם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 01:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 02:00 |
|
| |
אין שום שוטר הרוג
גם כאן השוטרים אשמים וגם בהלווית הרב וואזנר השוטרים אשמים ומהרבה סיבות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 06:09 |
|
| |
רק הערה, העובדה שעשרות שנים לא היה אסון אינה ראיה לכך שההתנהלות בעשרות השנים היתה תקינה ובטוחה. לחצות כביש סואן בעיניים עצומות זה מסוכן גם אם עשית את זה עשרות פעמים ולא נפגעת. יהודים, אני יודע שקשה לנו לא להביע דעה נחרצת בנושא בו אנחנו יודעים קצת אבל אולי כדאי בכל זאת להמתין לחקירה מסודרת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 12:37 |
|
| |
מעניין כמה שנים התביעה תדרוש שהוא ישב לדעתי 45 שנה לפחות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 14:47 |
|
| |
 זה מה שקרה ב'מחסום' המשטרתי, יש עדות של אדם שקרא לשוטרים *אחרי* שכבר נערמו אנשים. אני חושב שכל מי שהאשים אותם ברצח, חייב להתנצל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 12:00 |
|
| |
חסדא
תוקן על ידי חסדא ב- 03/05/2021 11:26:47
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 12:09 |
|
| |
בתוך כל ההמולה לא הבינו מה קורה, האנשים שהיו יותר פנימה וניסו להציץ להבין מה קורה ראו שוטרים שאומרים לכולם לחזור אחורה כדי שיוכלו לחלץ אנשים מהערימה, הם עדיין לא הבינו במאה אחוז שקרה אסון ולכן חשבו שהשוטרים חוסמים סתם את הדרך, מפה התחיל הסיפור הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 15:39 |
|
| |
לבחירתכם
| אפיפנס כתב: |  | | בתוך כל ההמולה לא הבינו מה קורה, האנשים שהיו יותר פנימה וניסו להציץ להבין מה קורה ראו שוטרים שאומרים לכולם לחזור אחורה כדי שיוכלו לחלץ אנשים מהערימה, הם עדיין לא הבינו במאה אחוז שקרה אסון ולכן חשבו שהשוטרים חוסמים סתם את הדרך, מפה התחיל הסיפור הזה. |
|
אל תנסה להוריד את האשמה מהמשטרה.חבל כולם יודעים וזה ברור יש הסרטות שהם נופפו עם הידים שיחזרו למעלה בזמן שזה לא היה שייך.אני לא מאשים שוטר ספציפי יהודי או ערבי.אני מאשים את הקצונה העליונה שהיתה אמורה להכיר כל ס'מ בדיוק כמו במגרשי כדורגל.הם אמרים לקחת אחריות ולפרוש מיד והמדינה אמורה לברר מיהו האחראי ל"רצח" 45 יהודים כן המשטרה רצחה 45 יהודים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 15:55 |
|
| |
פלדלפי
| לבחירתכם כתב: |  | בתוך כל ההמולה לא הבינו מה קורה, האנשים שהיו יותר פנימה וניסו להציץ להבין מה קורה ראו שוטרים שאומרים לכולם לחזור אחורה כדי שיוכלו לחלץ אנשים מהערימה, הם עדיין לא הבינו במאה אחוז שקרה אסון ולכן חשבו שהשוטרים חוסמים סתם את הדרך, מפה התחיל הסיפור הזה.
אל תנסה להוריד את האשמה מהמשטרה.חבל כולם יודעים וזה ברור יש הסרטות שהם נופפו עם הידים שיחזרו למעלה בזמן שזה לא היה שייך.אני לא מאשים שוטר ספציפי יהודי או ערבי.אני מאשים את הקצונה העליונה שהיתה אמורה להכיר כל ס'מ בדיוק כמו במגרשי כדורגל.הם אמרים לקחת אחריות ולפרוש מיד והמדינה אמורה לברר מיהו האחראי ל"רצח" 45 יהודים כן המשטרה רצחה 45 יהודים |
|
יש לך חץ ומסביבו אתה מצייר עיגולים... לא משנה מה יגידו בשבילך המשטרה אשמה.. חבל על הזמן של מי שמנסה לענות לך..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 16:02 |
|
| |
פלדלפי
חבל על זמנך.
אין טעם להתווכח עם מכחישי מציאות ומפיצי שקרים.
מי שרוצה לדעת את המציאות מוזמן להסתכל בשלל הסרטונים והעדויות ולהתרשם בעצמו.
|
|
|
|
|