|
|
| נשלח ב-3/5/2021 16:03 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
אשכול חרדי קלאסי. כולם אשמים: השוטרים, הרצפה העקומה, הממשלה.. רק אנחנו צדיקים גדולים, ולא צריכים לעשות שום חשבון נפש. אנחנו לא נדחפים ונדחסים בכוח כמו בהמות, נכון? אנחנו מתנהגים בעדינות ובצורה מכובדת, נכון? מי לא מכיר את הבדיחה המפורסמת על אלו שנכנסים לציון עם המגבעת שלהם ולוקחים את הסיכון שיחזרו משם בלי מגבעת באומרם: "כדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק". יאללה תתחילו לתקוף כהרגלכם: אנטישמי, נאצי, רפורמי וכו'
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 30/04/2021 10:03:04 |
|
הודעה של טוכעס-לעקער קלאסי. עדי ראייה רבים מעידים על שוטרים שגרמו בידיים לרצח הנורא, ואתה מוצא זמן להתייפייף? גועל נפש! אם הם לא היו שוטרים, כבר מזמן היו עוצרים אותם על גרימת מוות שלא לומר הריגה! נשלח מהאנדרואיד שלי
אין בעיה. תמשיך לאטום את המוח והלב. ואל תלמד כלום! תמשיך להידחף ולהידחס כמו בהמה ולהאשים את כל העולם. להתראות באסון הבא שיתרגש על אנשים מסוגך. כי אנשים נורמליים כמוני פשוט מדירים את רגליהם ממקומות שיש שם בהמות מהלכי על שתיים שנדחפים ונדחסים. |
|
חבל שאנשים מאשימים בלי לדעת מה היה וכיצד קרה האסון הטראגי קרה כי מאות או אלפי אנשים זרמו בשביל הזה שהסתיים במדרגות יורדות, והמדרגות האלו הסתיימו בקיר חסום הציבור המשיך לזרום מבלי לדעת מה קורה בסוף בעיקול, הלחץ האדיר נוצר כתוצאה מזרם אדיר של אנשים
ואי אפשר להתעלם מהטעות הנוראה שעשו השוטרין בחסימת היציאה תוך כדי זרימה של מאות אנשים ליציאה אלו שהיו ביציאה קרוב לחסימה, נקלעו לשם, הם לא חיפשו את הדחיפות. |
|
מי שנדחף כמו בהמה זה אתה, עם הודעות ליקוק לפריץ וגינוי עצמי בכל מחיר. אבל אתה עושה דווקא רושם של בחור טיפה יותר אינטליגנטי מרוב הבהמות ה"נאורות" שרועות וגועות פה הגיגים, אז דווקא יש סיכוי שתבין. נער הייתי גם זקנתי. במירון. האירוע מתנהל במתכונת זו כבר עשרות שנים, ומעולם איש אפילו לא נפצע. הרעיון הוא "זרימה". לא מתעכבים ולא דורכים במקום ובוודאי שלא במעברים הצרים. תמיד עמדו סדרנים - בחורים עם מעט מוח בקדקדם והרבה כוח בידיים שהריצו ודירבנו את העוברים שלא להתעכב אלא להמשיך לזרום. כך כל צוואר בקבוק לא נחסם אלא משתחרר למשפך רחב יותר. אבל משטרת ישראל כמו משטרת ישראל לא אוהבת שיש תחום בו לא מבקשים ממנה טובות. הביריונים ("שוטרים", בשבילך) נדחפו לאייש ו"לאבטח" עוד ועוד מטרים בהילולא, וכשחומר הגלם שם הוא תחתית החבית של החברה - התוצאה המדממת לפנינו. לפי עדויות רבות מה שקרה הוא שאיזה אבו-עלי אידיוט במדי משטרה, או שלושה, החליטו לשחק אותה גברים או גברות על ה"עדר" השחור שזרם לפניהם ופשוט חסמו את היציאה. אולי מישהו התעלף, אולי לא, אבל כשהשכל שטוף שנאה וטימטום איש מהם לא חלם לרגע לצרצר בווקי-טוקי המרשים שלו לעמיתים בתחילת המעבר שיסגרו גם את הכניסה אליו, כפי שמקובל בכל מקרה דומה. לאנשים אין רוח הקודש לדעת שלמטה עומדים מטומטמים במדים שמונעים את היציאה. וזו התוצאה. גרימה ברשלנות? הריגה? טימטום שופע? שוועדת הטיוח כבר תחליט בשבילך למה הם בוודאי לא אשמים, "כי הקרבנות הם חרדים".
|
|
ציטטת את הבנאדם הלא נכון.. (מאוד מקווה, אחרת יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 16:05 |
|
| |
חבל על וויכוח המתנהל בשקר, על פי דעות קדומות בלבד.
כולנו יודעים, לפני כל נושא, לפני כל נידון, מי יהיה בעד הרשויות ומי יהיה נגד.
לא נוירולוג ולא חריף ומקשה, ואפילו לא אני הקטן - אובייקטיביים.
תרצו להתווכח אובייקטיבית, תוציאו כמה אישים מהדיון - הם יאמרו על יום שהוא לילה ועל לילה שהוא יום, תוך כדי השמצה והלקאה עצמית, ובלבד שחרדים הרגילים ייצאו וידם על התחתונה - ואין כאן תרבות דיון של אמת.
כאשר המסתננים יעזבו לצד, נחזור להתדיין ברוגע ובמושכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 16:07 |
|
| |
מעתיק לכאן תגובתי מאשכול סמוך מתנדב הצלה וניצול האסון במירון נחמן כהן בראיון.
www.youtube.com/watch?v=fiEcvheQPbIהוא ראה והרגיש על בשרו איך הכול התחיל. הוא היה מראשוני הנופלים והנמחצים באירוע. לא היה שום מחסום של המשטרה. אנשים החליקו ונערמו אחד על השני. הערימה הגיעה עד לגובה הכתפיים שלו. השוטרים הגיעו למקום ראשונים כ4 ד' אחרי תחילת האירוע. השוטרים משכו אנשים מהערימה ככל יכולתם ופירקו קירות ממתכת שהיו שם. במקום להיות אסירי תודה. פותחים כאן אשכולות שיקריים והזויים. יוחנןש האם המרואיין הזה מספיק אובייקטיבי ומהימן עבורך?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 03/05/2021 15:06:40
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 16:13 |
|
| |
| עדייןבגלות כתב: |  |  זה מה שקרה ב'מחסום' המשטרתי, יש עדות של אדם שקרא לשוטרים *אחרי* שכבר נערמו אנשים. אני חושב שכל מי שהאשים אותם ברצח, חייב להתנצל. |
|
נהיה פשוט טרנד של חרדקים לנקות את המשטרה לגמרי, ואז אוטומטית זה נופל על "החרדים שנפלו אחד על השני"..
קצת סדר בדברים ישנם המון סרטונים מתחילת האירוע, לפני המפולת, ובהם רואים כמה שוטרים חוסמים את המעבר, ואנשים צועקים ומתלוננים על המעבר החסום משך דקות ארוכות עוד ועוד אנשים יוצאים ממתחם ההדלקה, והשביל החל מתמלא ונדחס מזרם האנשים, נהיה יותר ויותר דחוס ועדיין לא נותנים להם לעבור!! כן מחסום לא מחסום קשה לקבוע, אבל השוטרים לא נתנו לעבור והתווכחו עם הציבור בשלב זה של הדוחס העצום שנוצר, אדם אחד התעלף, קריאות הצלה, ניסו להזיז אנשים ממנו, כאן הגיעו שוטרים נוספים מהשביל שבצד ימין, בשלב זה אנשים כבר החלו ליפול אחד על השני
זה השלב עליו מצביעים החרדקים דכאן, הנה אין מחסום, אנשים נפלו זה על זה, השוטרים בכלל רק עכשיו הגיעו לעזור, ואכן בשלב זה הם עזרו, אבל קצרה ידם מלהושיע, ערימת האנשים הענקית היתה מעבר לכוחם
סיכומו של דבר: לאסון הנורא חברו כמה שותפים 1. מעבר צר ומחליק העשוי מפח, לציבור של עשרות אלפים, ובסופם מדרגות, מתכון לאסון 2. חסימת השוטרים בתחילת הסיפור, עוד לפני הכל, דבר שיצר לחץ נוראים על המעבר 3. נפילת האנשים אחד על השני
אילו השביל לא היה מסתיים במדרגות, האסון לא היה קורה, כי הלחץ העיקרי נוצר כתוצאה מהמדרגות אילו השוטרים לא היו חוסמים עוד בהתחלה ולא היה נוצר לחץ אדיר וצפיפות האסון לא היה קורה, אפילו אילו אנשים נופלים זה על זה, אבל אין צפיפות עצומה, אפשר היה לקום ולחלץ אחרים אילו לא היו נופלים אנשים אחד על השני אלא היה קורה נס ואף אחד לא היה נופל האסון לא היה קורה כי איכשהו כולם היו עוברים בסופו של דבר למרות הלחץ
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 16:17 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ישנם המון סרטונים מתחילת האירוע, לפני המפולת, ובהם רואים כמה שוטרים חוסמים את המעבר, ואנשים צועקים ומתלוננים על המעבר החסום משך דקות ארוכות עוד ועוד אנשים יוצאים ממתחם ההדלקה, והשביל החל מתמלא ונדחס מזרם האנשים, נהיה יותר ויותר דחוס ועדיין לא נותנים להם לעבור!! כן מחסום לא מחסום קשה לקבוע, אבל השוטרים לא נתנו לעבור והתווכחו עם הציבור
|
|
תן קישור לסרטון אחד כזה. אני ממתין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 16:56 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ישנם המון סרטונים מתחילת האירוע, לפני המפולת, ובהם רואים כמה שוטרים חוסמים את המעבר, ואנשים צועקים ומתלוננים על המעבר החסום משך דקות ארוכות עוד ועוד אנשים יוצאים ממתחם ההדלקה, והשביל החל מתמלא ונדחס מזרם האנשים, נהיה יותר ויותר דחוס ועדיין לא נותנים להם לעבור!! כן מחסום לא מחסום קשה לקבוע, אבל השוטרים לא נתנו לעבור והתווכחו עם הציבור
תן קישור לסרטון אחד כזה. אני ממתין. |
|
ביקשת קיבלת יש עוד הרבה סרטונים אני מבין שאתה תתחיל עכשיו לפרשן את הסרטון כראות עיניך ותתחיל להתווכח לכן אקדים רפואה למכה אסביר מה אנחנו רואים אני מדבר על החלק השני המתחיל 0:25 שניות המוסיקה נשמעת כל הזמן ברקע לכל אורך הסרטון, וזה נותן לנו אינדיקציה מתי הסרטון הזה בוצע, עוד לפני האסון, (בסרטונים של כמה דקות אחר כך כשרואים אנשים שוכבים ללא ניע, כבר לא היתה מוזיקה) יש בו דחיפות בלי סוף, ואדם שם ככה הנראה התעלף בצד ימין של המעבר, אבל בכל אורך המעבר גם בשמאלו!, אנשים אינם יוצאים החוצה משם ולא הם לא תקועים מבלי יכולת לצאת!, אל תטעו את זה, כי רואים שמצבם של העומדים טוב, כולם נושמים וזזים אבל אף אחד מהם אינם מרים רגלים ויוצא החוצה, לעומתם בכל הזמן הזה עומדים 7-8 שוטרים שאינם מנסים בכלל לשלוף אנשים מ"ערימת הגופות", למה? כי היא עוד לא היתה, כי עוד לא היו שם אנשים שנמחצו, זה עוד לפני האירוע הנורא, מדובר בתחילתו, אתה רואה התגודדות של שלשה שוטרים בצד ימין של המדרגות, מנסים לעזור לאדם שנפל שם ולהזיז אחורה את הנדחפים, 5 שוטרים אחרים רק מסתובבים כל הזמן בצד שמאל של המדרגות, והציבור שם עומד במקום, אינו יוצא החוצה מהמדרגות, אם לשיטתך מדובר בכך שכל אלו העומדים שם ונראים די בסדר, דורכים באותו זמן על גופות של אנשים, הם היו צועקים כמו מטורפים, אבל הם נראים קצת רגועים משום מה אבל השאלה שוב נשאלת, למה הם לא יוצאים משם, הם די משוחררים ולא תפוסים, עיין בשניות 0:47-0:50 שוטרים מפטרלים במעבר, הולכים הלוך ושוב, לא מנסים "להציל גופות של אנשים מריצפה", והאנשים נראים בסדר
ישנם סרטונים מזויעים מכמה דקות אחר כך, כשכבר היתה מפולת, ושם את האנשים האלו מוטלים אחד על השני ולא זזים לא אביא אותם לכאן, אבל מן הסתם כל מי שפה כבר הספיק לראות
הנה ניתוח מדוקדק של הסרטון, לפני שתספיק לבלבל אותו אתה מוזמן לענות לי על השאלות שהצגתי כאן 1. איך זה שכל האנשים העומדים בתחילת התור, דהיינו בסוף המדרגות, עומדים רגועים, אם כדברך "ערימת גופות" מתחתם אינה נותנת להם להמשיך בדרכם 2. אם יש שם ערימת גופות מתחת הרגלים שלהם, איך זה שהשוטרים בצד שמאל של המדרגות, (לא שלשת השוטרים שטיפלו באחד שנפל) מסתובבים רגועים ולא מנסים לעזור או לשלוף אנשים החוצה דבר שאכן היה אחר כך כשבאמת היתה המפולת 3. מה בעצם רואים בסרטון, למה האנשים אינם הולכים הביתה לדרכם אם השוטרים אינם מעכבים
אני כבר מכיר את צורת הויכוחים שלך, הסטה, מלמולים חסרי פשר לכן אבקש ממך אך ורק שלשה תשובות לשלשת השאלות הא ותו לא
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 03/05/2021 16:05:45
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:02 |
|
| |
רואים שוטרים מנסים להרוס את הגדר ונדמה לי שגם רואים שמנסים למשוך מישהו זה נראה לאחר שהאסון החל, המוסיקה לא אומרת כלום, למעלה עוד לא ידעו על האסון (כך גם העיד החובש שהופיע בערוץ 20 שבתחילה המוסיקה המשיכה ולא היה אפשר לשמוע כלום)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:04 |
|
| |
אני לא אתחיל לפרשן כלום. טענת שיש המון סרטונים "בהם רואים כמה שוטרים חוסמים את המעבר, ואנשים צועקים ומתלוננים על המעבר החסום.." ובכן, לא הבאת אף סרטון כזה. אתה מכחיש מציאות והוזה הזיות. אני מזמין את הקוראים להיכנס לקישור שנתת ולצפות בעצמם בסרטון. לא צריך יותר מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:06 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | | רואים שוטרים מנסים להרוס את הגדר ונדמה לי שגם רואים שמנסים למשוך מישהו זה נראה לאחר שהאסון החל, המוסיקה לא אומרת כלום, למעלה עוד לא ידעו על האסון (כך גם העיד החובש שהופיע בערוץ 20 שבתחילה המוסיקה המשיכה ולא היה אפשר לשמוע כלום) |
|
עזוב, חבל להתווכח איתו. כבר למדתי שאין טעם להתווכח עם מכחישי מציאות. שכל אחד יפתח את הסרטונים ויצפה בעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:06 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | | רואים שוטרים מנסים להרוס את הגדר ונדמה לי שגם רואים שמנסים למשוך מישהו זה נראה לאחר שהאסון החל, המוסיקה לא אומרת כלום, למעלה עוד לא ידעו על האסון (כך גם העיד החובש שהופיע בערוץ 20 שבתחילה המוסיקה המשיכה ולא היה אפשר לשמוע כלום) |
|
אתה בכוונה הולך לתחילת הסרטון, למרות שאמרתי שאני מציג את החלק השני מ0:25 שניות והלאה לא ידוע אם 2 חלקי הסרטון קרו בצורה הזאת או לא, אבל אני הצגתי פה את החלק השני ובו רואים חסימה של שוטרים אז יופי שהלכת לחלק אחר של הסרטון ובו השוטרים כבר "מצילים חיים" בחלק השני רואים את הגדר עומדת היטב ואף אחד לא חוצה אותה וב1:11 רואים את השוטרים מצמידים בכוח את לוחות הגדר כדי שלא יעברו דרכה מה יש לך לומר על זה מיסטר סמית?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:10 |
|
| |
חשוב
כמה אפשר לסלף? אתה עיוור? בסרטונים אחרים רואים ברור יותר, אבל גם כאן, ניתן לראות את ערימת האנשים בחלקה העליון, אין מעקה ואין גדר! השוטרים בסרטון מנסים לשלוף אנשים (וכפי שטענו חלק מהפצועים הם ניסו לשלוף מלמטה במקום מלמעלה), אי אפשר לשלוף אם יש מחסום. ואף אחד מהשוכבים שם לא העיד שנפל לפני מחסום, ואין שום סרטון של הזזת המחסום.
יש שמנסים לומר שלפני הכל היה שם מחסום והסירו אותו בזריזות... הם כבר מודים שבזמן הסרטונים לא היה מחסום, אבל גם זה שקר, אכן היה מחסום בצד הדרך.
יש שם מחסום אנושי של ערימת אנשים. ובסרטונים מאותם שניות רק מזווית אחרת הנקודה הזו ברורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:14 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:19 |
|
| |
a_smithee
| איש_חשוב כתב: |  | רואים שוטרים מנסים להרוס את הגדר ונדמה לי שגם רואים שמנסים למשוך מישהו זה נראה לאחר שהאסון החל, המוסיקה לא אומרת כלום, למעלה עוד לא ידעו על האסון (כך גם העיד החובש שהופיע בערוץ 20 שבתחילה המוסיקה המשיכה ולא היה אפשר לשמוע כלום)
אתה בכוונה הולך לתחילת הסרטון, למרות שאמרתי שאני מציג את החלק השני מ0:25 שניות והלאה לא ידוע אם 2 חלקי הסרטון קרו בצורה הזאת או לא, אבל אני הצגתי פה את החלק השני ובו רואים חסימה של שוטרים אז יופי שהלכת לחלק אחר של הסרטון ובו השוטרים כבר "מצילים חיים" בחלק השני רואים את הגדר עומדת היטב ואף אחד לא חוצה אותה וב1:11 רואים את השוטרים מצמידים בכוח את לוחות הגדר כדי שלא יעברו דרכה מה יש לך לומר על זה מיסטר סמית? |
|
אני מדבר על החלק מ-0:25 והלאה, רואים בשניות הראשונות שמנסים למשוך אנשים, בסביבות-1:11 מנסים להרוס את הגדר בבירור
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:22 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:24 |
|
| |
היה לי איזה רגע קטן שבו חשבתי אולי הוא לא מכיר את המקום והוא לא מבין מאיזה זווית מצלם הסרטון והשוטרים הגיעו. ולא מבין שיש מעקה מברזל (לא מחסום משטרתי ארעי. אלא מעקה ומוטות ברזל שקיימים שם תמיד) שמפריד בין השוטרים לציבור התקוע, ושהמשך הדרך מובילה בכלל לצד ההפוך מהצד שהשוטרים הגיעו. וחשבתי אולי לנסות להסביר לו. אבל כשראיתי כמה מופרכים התיאורים שלו שהאנשים עומדים "רגועים" כאשר הם כלואים במורד הדרך בין ערימת אנשים מקדימה, קיר ברזל מימין, ומוטות ברזל משמאל מבלי יכולת לזוז. ואיזה תיאור מופרך שהשוטרים עומדים רגועים וכו'. אז הבנתי שחבל לנסות להסביר. אין מה להתווכח עם מכחישי מציאות. זה בזבוז זמן מוחלט.
|
|
|
|
|