בית פורומים בחדרי חרדים

השוטרים חסמו וגרמו למוות ההמוני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2021 17:32 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
היה לי איזה רגע קטן שבו חשבתי אולי הוא לא מכיר את המקום והוא לא מבין מאיזה זווית מצלם הסרטון והשוטרים הגיעו. ולא מבין שיש מעקה מברזל (לא מחסום משטרתי ארעי. אלא מעקה ומוטות ברזל שקיימים שם תמיד) שמפריד בין השוטרים לציבור התקוע, ושהמשך הדרך מובילה בכלל לצד ההפוך מהצד שהשוטרים הגיעו. וחשבתי אולי לנסות להסביר לו.
אבל כשראיתי כמה מופרכים התיאורים שלו שהאנשים עומדים "רגועים" כאשר הם כלואים במורד הדרך בין ערימת אנשים מקדימה, קיר ברזל מימין, ומוטות ברזל משמאל מבלי יכולת לזוז.
ואיזה תיאור מופרך שהשוטרים עומדים רגועים וכו'.
אז הבנתי שחבל לנסות להסביר. אין מה להתווכח עם מכחישי מציאות. זה בזבוז זמן מוחלט.

תענה על שלושת השאלות
אל תדבר עליהם, תענה עליהם
תודה

ואגב, לא אמרתי שהיה מחסום עשוי מברזל כלשהו, למרות שיש עדויות על כך
העליתי לכאן את החסימה של השוטרים שעמדו בתחילת האירוע מההתחלה ולא נתנו לאנשים לעבור
וכמובן, שכל אלו שמדברים על מחסום עשוי ברזל, לא מדברים כמובן על מחסומים מהצדדים, אלא על מחסום במעבר עצמו
אז חדל חרטוטים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:37 לינק ישיר 

אתה מאשים שוטרים בהתנהגות שגרמה לרצח!

אתה זה שצריך להוכיח את זה מעל לכל ספק, אף אחד לא צריך לנסות ולהפריך את הטענה הזו. בסרטון שהבאת לא רואים למה השוטרים חוסמים, העובדה שיש מוזיקה לא אומרת כלום, כי אפילו במקום האסון עצמו אנשים רבים עדיין לא הבינו מה קורה שם.

אתה טוען שיש עדויות, אשמח לעדות אחת של מישהו שהיה בשורות הראשונות וטוען שהמפולת נגרמה כתוצאה מהמחסום \ חסימה. אני לא ראיתי אחת כזו, כן ראיתי עדויות של אנשים שהיו שם וסיפרו איך השוטרים הצילו חיים, כמו כן יש עדות של אדם שהלך לקרוא לשוטרים לאחר שאנשים כבר התחילו להרמס על הרצפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:37 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
חשוב

כמה אפשר לסלף? אתה עיוור? בסרטונים אחרים רואים ברור יותר, אבל גם כאן, ניתן לראות את ערימת האנשים בחלקה העליון, אין מעקה ואין גדר! השוטרים בסרטון מנסים לשלוף אנשים (וכפי שטענו חלק מהפצועים הם ניסו לשלוף מלמטה במקום מלמעלה), אי אפשר לשלוף אם יש מחסום. ואף אחד מהשוכבים שם לא העיד שנפל לפני מחסום, ואין שום סרטון של הזזת המחסום.

יש שמנסים לומר שלפני הכל היה שם מחסום והסירו אותו בזריזות... הם כבר מודים שבזמן הסרטונים לא היה מחסום, אבל גם זה שקר, אכן היה מחסום בצד הדרך.

יש שם מחסום אנושי של ערימת אנשים. ובסרטונים מאותם שניות רק מזווית אחרת הנקודה הזו ברורה.

קטע עצוב שאתה רואה מהרהורי לבך
תצטט את הקטע ובו כתבתי שהיה שם מחסום מברזל כלשהו
דיברתי על חסימת המעבר שלא איפרשו לאנשים לצאת דרך המעבר הזה
אמנם יש עדויות רבים של אנשים על מחסומים כאלו, אבל אי אפשר לזהות בסרטונים את המחסומים, הן בגלל החשיכה והן בגלל רעידות היד של הצלמים החובבים, לכן לא העליתי את זה

ומה שאתה מדבר על סרטונים ובו השוטרים שולפים אנשים, התייחסתי לזה, זה כבר בשלב מאוחר יותר כשאנשים נמעכו בגלל הלחץ שנוצר
אבל הסרטון שהבאתי הוא לגמרי מתחילת האירוע בו אדם נפל בצד ימין של השביל, רואים בבירור את כל יתר השוטרים בצד שמאל סתם מסתובבים הנה והנה ולא מנסים להציל מישהו, למה? אם לשיטתך באותו זמן יש ערימת אנשים בסכנה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:38 לינק ישיר 

lamden נשמח שתתן לינק לסרטון.
במקום לשים כאן תמונות עם חיצים ועיגולים שלא מבינים מהם כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:39 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:

אתה זה שצריך להוכיח את זה מעל לכל ספק, אף אחד לא צריך לנסות ולהפריך את הטענה הזו. בסרטון שהבאת לא רואים למה השוטרים חוסמים, העובדה שיש מוזיקה לא אומרת כלום, כי אפילו במקום האסון עצמו אנשים רבים עדיין לא הבינו מה קורה שם.

אתה טוען שיש עדויות, אשמח לעדות אחת של מישהו שהיה בשורות הראשונות וטוען שהמפולת נגרמה כתוצאה מהמחסום \ חסימה. אני לא ראיתי אחת כזו, כן ראיתי עדויות של אנשים שהיו שם וסיפרו איך השוטרים הצילו חיים, כמו כן יש עדות של אדם שהלך לקרוא לשוטרים לאחר שאנשים כבר התחילו להרמס על הרצפה.

מאשים? הבאתי סרטון והצגתי שאלות
גם אתה לא ענית על אחת מהן, משום מה

והנה עדות של אנשים שהיו שם והעידו על חסימה של שוטרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:40 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:

טעות בידך.
לא רואים בכלל שהשוטרים חוסמים כלום. נקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:43 לינק ישיר 

והנה תמונה מתחילת האירוע ממש
רואים את האנשים עומדים, ומולם עומדים שמונה שוטרים לפחות, כשהם סתם עומדים מולם, לא שולפים פה גופות, אלא עומדים וצועקים אחד על השני
אלו רוצים לצאת ואלו עומדים מולם
(לא כמו שעדיין בגלות אמר ש"הלכו לקרוא לשוטרים".. והם באו רק לעזור
לא רואים כאן אף שוטר בתנוחת שליפה או עזרה כלשהי)

ולמי שירצה לבלבל את השכל ולומר שהיו פה כבר גופות וכו'
אז בזמן שליפת הגופות היו כאן הרבה אפודות כתומות של הצלה
לא רואים כאן אחת כזאת, כאן מדובר בתחילת תחילתו של האירוע

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 03/05/2021 16:43:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:45 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

1. איך זה שכל האנשים העומדים בתחילת התור, דהיינו בסוף המדרגות, עומדים רגועים, אם כדברך "ערימת גופות" מתחתם אינה נותנת להם להמשיך בדרכם
2. אם יש שם ערימת גופות מתחת הרגלים שלהם, איך זה שהשוטרים בצד שמאל של המדרגות, (לא שלשת השוטרים שטיפלו באחד שנפל) מסתובבים רגועים ולא מנסים לעזור או לשלוף אנשים החוצה
דבר שאכן היה אחר כך כשבאמת היתה המפולת
3. מה בעצם רואים בסרטון, למה האנשים אינם הולכים הביתה לדרכם אם השוטרים אינם מעכבים

1. תסתכל בתמונה שהעליתי ואתה צטטת, רואים שם בבירור ערימת גופות ולמרות זאת האנשים עומדים עליהם נראים 'רגועים', הם לא נראים מבוהלים יותר מבסרטון שהעלית.
בנוסף, לפי תנועת היד של השור שמרים את ידו לעמוד, ניתן לראות שזה באותן שניות ממש. כלומר יש ערמת גופות, רק שממיקום הסרטון שהעלית לא רואים אותה, בסרטונים אחרים רואים.
2. מסתובבים 'רגועים' - הם רגועים בדיוק כמו אלו שבשורות הראשונות. אתה באמת מנסה לקבוע עובדות לפי הבעות פנים של מישהו?
3. הם לא הולכים הביתה, כי לא רוצים לרמוס את אלו שמתחתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:45 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
lamden נשמח שתתן לינק לסרטון.
במקום לשים כאן תמונות עם חיצים ועיגולים שלא מבינים מהם כלום.
אני לא יודע איך מעלים לפה סרטון ואני גם לא ציירתי את החיצים. אני רק מעביר מה שקיבלתי. אם תיצור קשר בפרטי אשמח לשלוח לך את הסרטונים שיש ברשותי בכדי שתוכל לנתח אותם ו/או להעלות אותם כרצונך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:48 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
רואים את האנשים עומדים, ומולם עומדים שמונה שוטרים לפחות, כשהם סתם עומדים מולם, לא שולפים פה גופות, אלא עומדים וצועקים אחד על השני

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 03/05/2021 16:40:53

אתה עושה צחוק?
חושב שאנחנו מטומטמים?
זה תמונה מאותו סרטון שנתת מקודם.
הקוראים מוזמנים להיכנס לקישור ולהסתכל.
כמו שאמרתי. אין טעם להתווכח עם מכחישי מציאות. לא יעזור כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:50 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מה יש בתמונה הזו שאין בכל הסרטונים הקיימים?
מה שאני רואה כאן זה אנשים שעומדים גבוה בשורות הראשונות, בהפרשי גובה מהשוטרים הרבה יותר גבוהים מגובה מדרגה. הם עומדים באוויר?
ולגבי ה'עדות' שלו, תרשה לי לפקפק. הוא היה גבוה ולא בהכרח ראה מה הולך מתחת, גם מהסרטונים לקח זמן להבין את זה. תן לי עדות של מישהו שהיה בשורות הראשונות של החסימה שכביכול גרמה לאסון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:52 לינק ישיר 

lamden כתב:

אני לא יודע איך מעלים לפה סרטון ואני גם לא ציירתי את החיצים. אני רק מעביר מה שקיבלתי. אם תיצור קשר בפרטי אשמח לשלוח לך את הסרטונים שיש ברשותי בכדי שתוכל לנתח אותם ו/או להעלות אותם כרצונך.

סיפורי סבתא.
תעלה לאחד מאלפי השרתים שקיימים ברשת (יטיוב למשל) ותיתן קישור.
רוב הסיכויים שכבר ראיתי את הסרטון הזה.
בימים האחרונים צפיתי בעשרות סרטונים.
כולל בסרטונים שבתיאור נכתב תראו איך שוטרים חוסמים וכו'
בפועל, כאשר צופים בסרטון, מגלים שהמציאות הפוכה בתכלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:53 לינק ישיר 

בסוף הדיון, בתקוה שהגעת אליו בשביל ברור הנתונים ולא בשביל להתנצח, אני חושב שאתה תהיה חייב התנצלות ענקית לאנשים שאתה מאשים בגרימת מוות המוני, למרות שבאו וניסו להציל חיים (אולי בשלומיאליות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:53 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 03/05/2021 16:40:53

אתה עושה צחוק?
חושב שאנחנו מטומטמים?
זה תמונה מאותו סרטון שנתת מקודם.
הקוראים מוזמנים להיכנס לקישור ולהסתכל.
כמו שאמרתי. אין טעם להתווכח עם מכחישי מציאות. לא יעזור כלום.

אז הנה הוכחה לכך שאתה משקר
הסרטון צולם לאורך, והתמונה היא לרוחב..

אתה גם מוזמן לומר לי בדיוק מאיזה שניה בסרטון לקוחה התמונה
אדרבה בוא ותוכיח פעם אחת שאתה לא שקרן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 17:54 לינק ישיר 
ירו_שלמי

איש_חשוב כתב:
חשוב

כמה אפשר לסלף? אתה עיוור? בסרטונים אחרים רואים ברור יותר, אבל גם כאן, ניתן לראות את ערימת האנשים בחלקה העליון, אין מעקה ואין גדר! השוטרים בסרטון מנסים לשלוף אנשים (וכפי שטענו חלק מהפצועים הם ניסו לשלוף מלמטה במקום מלמעלה), אי אפשר לשלוף אם יש מחסום. ואף אחד מהשוכבים שם לא העיד שנפל לפני מחסום, ואין שום סרטון של הזזת המחסום.

יש שמנסים לומר שלפני הכל היה שם מחסום והסירו אותו בזריזות... הם כבר מודים שבזמן הסרטונים לא היה מחסום, אבל גם זה שקר, אכן היה מחסום בצד הדרך.

יש שם מחסום אנושי של ערימת אנשים. ובסרטונים מאותם שניות רק מזווית אחרת הנקודה הזו ברורה.

קטע עצוב שאתה רואה מהרהורי לבך
תצטט את הקטע ובו כתבתי שהיה שם מחסום מברזל כלשהו
דיברתי על חסימת המעבר שלא איפרשו לאנשים לצאת דרך המעבר הזה
אמנם יש עדויות רבים של אנשים על מחסומים כאלו, אבל אי אפשר לזהות בסרטונים את המחסומים, הן בגלל החשיכה והן בגלל רעידות היד של הצלמים החובבים, לכן לא העליתי את זה

ומה שאתה מדבר על סרטונים ובו השוטרים שולפים אנשים, התייחסתי לזה, זה כבר בשלב מאוחר יותר כשאנשים נמעכו בגלל הלחץ שנוצר
אבל הסרטון שהבאתי הוא לגמרי מתחילת האירוע בו אדם נפל בצד ימין של השביל, רואים בבירור את כל יתר השוטרים בצד שמאל סתם מסתובבים הנה והנה ולא מנסים להציל מישהו, למה? אם לשיטתך באותו זמן יש ערימת אנשים בסכנה?

עושה לי רע לענות כסיל כאיוולתו.
בסרטון שהבאת כבר נמצאים בשלב שבו מנסים לעקור את האיסקוריט - הגדר שבצד המדרגות (גדר אותה לא שמה המשטרה אלא ההקדשות המופקרים), זהו לכל הדעות השלב שבו גילו כמה קשה להוציא אנשים מהערימה. כפי עדותו של נחמן כהן, איש ההצלה שהיה מראשוני הנופלים, רץ והזעיק כוחות הצלה (ואז לא היו שוטרים, כפי שהוא אומר במפורש), וגם חזר, הוא אומר שאז אמר אחד השוטרים שניתן להוריד את הגדר שבצד כדי לחץ אנשים שלפני הערימה.

לא היתה גדר באמצע המדרגות!, תאר לעצמך דוחק של מאות אנשים על גדר כזו, ניתן בכלל להוציא משם את הגדר? אז עכשיו אתה מתקן בעדינות ואומר שזה מחסום של אנשי משטרה שלא אפשרו לעבור.. ארבעה שוטרים עמדו ועצרו נחשול של אנשים שכלל לא רצו לצאת רק הזרם סחף אותם (כפי עדותו של אחד לוין בכאן 11), זה אפשרי?

כן היתה חסימה ביציאה קרובה לא שם, שאולי לא היתה חכמה מספיק, אבל זו חכמה בדיעבד, חכמה לאחר מעשה, חכמת חל"ם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השוטרים חסמו וגרמו למוות ההמוני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext