|
|
| נשלח ב-30/4/2021 11:32 |
|
| |
| פצקו כתב: |  | תרומתי הצנועה ל"אשכול ריקוד על הדם והדלפות מבית דין של מעלה":
אחרי שנה שלמה שבה הסבירו לנו שקיום טקסים ואירועים יותר חשוב מחיי אדם, קיבלנו הסכמה מפורשת משמיא לדעה זו.
העיקר בס"ד זכינו שאין הגבלות על העלייה, ואין אנטישמיות/גזירות נגד הדת וכו'.
ושוב: אני סבור שאין כלל מקום לאשכול מטונף שכזה בעת הזו. אבל אם יש, אני לא אעמוד מנגד.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 11:36 |
|
| |
את הסיבות האמיתיות רק הקב"ה יודע,
את הסיבות שאנחיל לילדיי, זה דרך ארץ ושפלות רוח מקסימום האפשרי בכל מצב, שזה משליך לכל תנועה ותנועה, מדיבור ועד דחיפות ועזות פנים מול גדולים מהם בתורה ובחכמה ובשנים.
ואת הסיבה שאנחיל לעצמי, (בשקט כדי שלא יסקלו אותי, אבל כדי לצאת ידי חובת מחאה) זה שיש שר בטחון פנים משוקץ ומתועב שמקבל גושפנקה בעם ישראל, ובמקום קודש קודשים מגיע ומקבל כבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 11:44 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | את הסיבות האמיתיות רק הקב"ה יודע,את הסיבות שאנחיל לילדיי, זה דרך ארץ ושפלות רוח מקסימום האפשרי בכל מצב, שזה משליך לכל תנועה ותנועה, מדיבור ועד דחיפות ועזות פנים מול גדולים מהם בתורה ובחכמה ובשנים.ואת הסיבה שאנחיל לעצמי, (בשקט כדי שלא יסקלו אותי, אבל כדי לצאת ידי חובת מחאה) זה שיש שר בטחון פנים משוקץ ומתועב שמקבל גושפנקה בעם ישראל, ובמקום קודש קודשים מגיע ומקבל כבוד. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 11:47 |
|
| |
אני חושב על חשיבה מחדש על כל נושא העלייה למירון. האדמורים יכולים לערוך הדלקות כל אחד בעיר מגוריו כמו שהרבה אדמו"רים אחרים עושים. אולי יש מקום גם לאמירה כללית ממנהיגי הציבור, שמי שאיננו בטוח שיחזור ממירון בריא ושלם. בטוח שאסור לו לנסוע! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 12:01 |
|
| |
ואולי ח"ו להקשיב קצת לאנשי המקצוע שמדברים, ולא ישר להשוות לאנטישמים, ולמה בהר הבית מתירים ולנו לא, וישר יצייצו בעלי הטוויטר בושה , נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 12:05 |
|
| |
נחפשה דרכינו ונחקורה ונשובה עד ה'. עלינו לפשפש במעשינו שלנו. כל אחד אצלו.
זה לא הזמן להטיח האשמות. האסון הזה בוודאי ייחקר באופן יסודי ויוסקו מסקנות בסופן. אני בטוח שיפרקו את כל הפרנצעס והמבנים המאולתרים וגם המערה תשנה את פניה.
יושקעו בעבודות כל סכום שנדרש כדי להתאים את האתר הקדוש לזמננו ולקיבולת הגדולה.
אני משער שבשנים הבאות ההילולה כבר לא תראה כפי שהיה עד עכשיו. ייקח שנים עד שהתזמורת תשוב לנגן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 12:21 |
|
| |
אז הנה הכובס1 כבר מצא את האשם. בגלל שקיבלו בכבוד את שר הבט"פ שהוא הומו מוצהר. מסכנים הילדים שלך אם זה החינוך שאתה מנחיל להם. רפואה שלמה לך ולילדך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 12:51 |
|
| |
היו עוד 2 חלקים בדבריי
אבל העדפת לקחת את השלישי, שהוא נמצא רק אצלי ולעצמי, מה לעשות שעל זימה יוצאת חרון אף, והאיש הזה בחודשים האחרונים מקבל במה, ורק בגלל יפות נפש, בכל דבר שהוא ושכמותו יגעו לא תהיה ברכה, רק הדמיון נותן לנו לחשוב שהם מצליחים ונראים טוב במצלמה, אבל בקודש הקודשים מקום שהאור החיים הקדוש עלה על 4 כברת דרך, ומגיע מישהו ציבורי שמייצג טומאה קשה, (הייתי מעדיף שזאת לא תהיה טומאה והעיקר שיהיה לעם ישראל טוב, אבל מה לעשות שזה מה שהתורה אומרת) הדבר בעיניי ובליבי הפנימי מבלי לדבר על זה עם ילדיי או עם אנשים אמיתיים, שזה לא פשוט וחרון אף עולה, ודווקא רק גברים, ודוק.
| חריף_ומקשה כתב: |  | אז הנה הכובס1 כבר מצא את האשם. בגלל שקיבלו בכבוד את שר הבט"פ שהוא הומו מוצהר. מסכנים הילדים שלך אם זה החינוך שאתה מנחיל להם. רפואה שלמה לך ולילדך. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 12:52 |
|
| |
להפסיק את 'גזל הרבים' הנעשה בגועל נפש מעל כל במה תקשורתית בשיווק גביעים קדושים ומזוזות קדושות ומקובלים קדושים בבלוף ושקר מוחלטים על גבו של רבי שמעון בר יוחאי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 13:04 |
|
| |
אני חושב שיש לנו כציבור הרבה מאוד מה לתקן. יחד עם זאת, כרגע הזמן הוא לכאוב ולנחם. בבחינת וידום אהרון. איך אפשר לעזור למשפחות? איפה לתרום דם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 13:14 |
|
| |
אם אתה רוצה לעזור למשפחות, אז קופת העיר כבר הצליחה תוך כדי שהדם שותת, לדחוף בהמודיע של הבוקר מודעה על הקמת 'קרן קדושי מירון תשפ"א', שהוקמה (כמובן...) בהוראתו של שר התורה שליט"א. לא מפספסים הזדמנות לחליבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2021 15:36 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | אם אתה רוצה לעזור למשפחות, אז קופת העיר כבר הצליחה תוך כדי שהדם שותת, לדחוף בהמודיע של הבוקר מודעה על הקמת 'קרן קדושי מירון תשפ"א', שהוקמה (כמובן...) בהוראתו של שר התורה שליט"א. לא מפספסים הזדמנות לחליבה. |
|
לא היו דברים מעולם, אין היום בהמודיע כל זכר לאסון הנורא . וגם אם כן, אשריכם ישראל, שהם דואגים למשפחות האבלים. אתה עמדת דום מאז האסון ועד עכשיו ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2021 01:54 |
|
| |
אומרת הגמרא: "אמר רבי אלעזר: אמר להם הקב"ה לישראל אם אתם מקיימין את השבועה מוטב ואם לאו אני מתיר את בשרכם כצבאות וכאילות השדה"
===================== נכתב מחוץ לישות הציונית, טרם כניסת שבת קודש.
|
|
|
|
|