בית פורומים בחדרי חרדים

לבטל את וועדת החמישה היום !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2021 15:15 לינק ישיר 
לבטל את וועדת החמישה היום !!!

שנים ארוכות שהנושא נדון בכל ערכאה משפטית ללא תוצאות 

לא ניתן לתקוע מסמר בקיר בצד השני יש הקדש ספרדי\אשכנזי שלא מסכים 
כל התוכניות לשיפוץ נתקעים בגלל הפגנות של קיצונים 

הגיע הזמן למנות גוף אחד אחראי ומסודר מטעם המדינה שינהל את המקום !!! 

ברור שיקפצו אנשים ויטענו שהיה שם שחיתות ומשכורות אבל המציאות היא שבכל השחיתות השלטונית עדיין יש פיקוח לעומת העמותות וההקדשות ששם יש הרבה הרבה שחיתות ללא שום פיקוח 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 15:19 לינק ישיר 

אני חושב על כל אלה שמנעו מהמדינה להשתלט על המקום ורצו אותו לעצמם ...בין אם זה רבנים ,עסקנים או חברי כנסת או אפילו עורכי דין ושופטים. כל מי שנתן לברדק ולהפקרות לשלוט במקום ללא הסדרה ראויה של תשתיות אני מקווה שיוכל לישון בשקט בלילה עם מצפונו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 17:43 לינק ישיר 
פלדלפי

ברכת_החמה כתב:
אני חושב על כל אלה שמנעו מהמדינה להשתלט על המקום ורצו אותו לעצמם ...בין אם זה רבנים ,עסקנים או חברי כנסת או אפילו עורכי דין ושופטים. כל מי שנתן לברדק ולהפקרות לשלוט במקום ללא הסדרה ראויה של תשתיות אני מקווה שיוכל לישון בשקט בלילה עם מצפונו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברור שיאשימו את השוטרים\מדינה ואף אחד בציבור החרדי לא ייקח אחריות .... 
הקיצונים לא נותנים לעשות שום שינוי !! כאילו שיש קדושה במבנה של הציון.. אין אפשרות לפתוח חלון בלי שהם יפגינו ויחסמו את המקום 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 17:57 לינק ישיר 

המבנה שהוקם לפני קרוב ל- 200 שנה צריך להרוס. את האבנים הייתי מחלק לועדת החמישה שטוענת לבעלות עליו. במקומו יש להקים מבנה גדול שמותאם לזמננו ולכמות האנשים שפוקדים את הציון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 18:00 לינק ישיר 

למה לבטל את וועדת החמישה ?

כי הגיע הזמן ?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 30/04/2021 18:00:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 18:07 לינק ישיר 

כי הגיע האסון והוכיח שאתר בסדר גודל כזה צריך להיות מנוהל ע״י גוף ממשלתי. ועדת החמישה סיכלה כל ניסיון להפוך את המקום לראוי ומתאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2021 18:26 לינק ישיר 
לשר המשפטים גנץ מונח על שולחנו מסמך שהוכן בקפידה כבר כמה חודשים טובים,, שיפרק הקדשים, הסתדרות ושאר מרעין חולין.

לה''ו. אבל לא מוכן להתעמת עם אף אחד! חוץ מביבי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 22:14 לינק ישיר 

פייסבוק של אלי ציפורי:

ב-13.11.2013 החליט משרד האוצר (זו היתה יוזמה של השר יובל שטייניץ שכבר לא היה בתפקידו) להפקיע את חטיבת הקרקע של קבר רבי שמעון בר יוחאי כדי לאפשר הסדרה ראויה של הפעילות באתר הקדוש, בין היתר בעקבות דוחות המבקר.
ועד ההקדשות וגופים נוספים המחזיקים בבעלות על חטיבת הקרקע, עתרו לבג"ץ נגד ההחלטה.
במהלך הדיונים בעתירות, בשנת 2014, עלתה האפשרות לקדם הידברות בין הצדדים על מנת לנסות ולבנות מודל ניהול שיופעל בשלב ראשון כמודל ניסיוני לפני שפונים לאופציית גישור.
כרגיל במקומותינו, הבירוקרטיה, גם בחסות בג"ץ ואינפלציית העתירות על כל החלטה ממשלתית, הובילו לדיונים של שנים, כולל מינוי מגשר.
ההחלטה האחרונה, במהלך 2020, לאחר שהצדדים לא הגיעו להסכמות סופיות, התקיים דיון בעליון ובסיכומו ניאותו המדינה והעותרים (ועד ההקדשות וגופים נוספים) לקבל את הצעת המגשר על הסדר זמני לתקופה של 3 שנים שיבוא בשלב זה חלף ההפקעה, תוך שהמדינה שומרת על זכותה לחדש את ההפקעה אם יתברר שההסדר אינו מיושם במהלך התקופה.
שורה תחתונה: החלטה ממשלתית לפני כ-8 שנים(!) להסדיר את העניין התגלגלה בבג"ץ לעתירות, לדיונים אין סופיים, לגישורם ולהסדרים זמניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:33 לינק ישיר 

מסכים

אם יש אשמים ברורים, אלו אנשי ועדת החמישה. הם אלו שצריכים להתפטר אתמול, ואולי גם לשבת בכלא.

הקנאים לחצו, בגץ אישר, והסדר שהיה אמור לקרות במקום בוטל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:37 לינק ישיר 

מה שלא ינסו לעשות, הקיצונים יעשו מהומות ויחתימו רבנים וכו' וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 00:16 לינק ישיר 
מצדרביעי

אין חדש תחת השמש, גם בקריסת הגג שקרתה לפני 110 שנה, הואשמו ההקדשות הספרדיים למינהם...

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 02/05/2021 00:17:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לבטל את וועדת החמישה היום !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext