בית פורומים בחדרי חרדים

המוני תל אביבים בתור ארוך לתרומת דם לטובת הנפגעים במירון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2021 16:14 לינק ישיר 

‏עשרות תל אביבים עומדים מעל שעה וחצי בתור לתרום דם לטובת נפגעי אסון הר מירון בתחנת ההתרמה של מד''א בכיכר רבין  

https://rotter.net/forum/scoops1/693906.shtml#26

הציבור הכללי באמת מזועזע והלב נפתח בשעה זו. באופן אישי קיבלתי הבוקר טלפונים מידידים מהציבור הזה שדאגו לי כל הלילה והיססו אם להתקשר (לא נסעתי השנה למירון)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2022 23:06 לינק ישיר 

נראה לי שווה להצטרף לטרנד ההקפצות בשביל זה; התורים הארוכים ליד נקודות ההתרמה בימים האחרונים מזכירים את התמונות האלו.
התחלואה לאחרונה במגזר הכללי היתה בשיא של כל הזמנים ורבים לא יכלו לתרום, עכשיו הם מגיעים בגשם ובקור ומחכים לפחות חצי שעה בתור כדי לתרום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2022 23:33 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:

עשרות תל אביבים עומדים מעל שעה וחצי בתור לתרום דם לטובת נפגעי אסון הר מירון בתחנת ההתרמה של מד''א בכיכר רבין  

https://rotter.net/forum/scoops1/693906.shtml#26

הציבור הכללי באמת מזועזע והלב נפתח בשעה זו. באופן אישי קיבלתי הבוקר טלפונים מידידים מהציבור הזה שדאגו לי כל הלילה והיססו אם להתקשר (לא נסעתי השנה למירון)

כמה עשרות זה לא המונים
החילוני יתרום דם בשביל להעלות לאינסטגרם ובשביל הטרנד החולף .
תרם ולא העלה לאינסטוש כאילו לא תרם .

החרדי תורם מתוך אידאולוגיה ובלי לשתף אף אחד .

טרנד לעולם לא יוכל להתחרות עם אידאולוגיה .

ומכאן המחסור החמור במנות דם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/2/2022 23:38 לינק ישיר 

YYona כתב:

נראה לי שווה להצטרף לטרנד ההקפצות בשביל זה; התורים הארוכים ליד נקודות ההתרמה בימים האחרונים מזכירים את התמונות האלו.
התחלואה לאחרונה במגזר הכללי היתה בשיא של כל הזמנים ורבים לא יכלו לתרום, עכשיו הם מגיעים בגשם ובקור ומחכים לפחות חצי שעה בתור כדי לתרום.

די מעניין אותי כמה חילונים היו תורמים אם שבוע לפני כן היו מכניסים לשאלון "באיזה בית כנסת הינך מתפלל?"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 01:38 לינק ישיר 

בדיוק כמו בשבוע שלפני.
אחרי שנתיים וחצי של שכיבה בשוחות וריצה בחול טובעני הם יודעים להתמודד גם עם הפחד מטופס, אין להם הזיות על דברים שלא כתובים שם והם לא מחפשים תירוצים. יותר מזה, היו קהילות שספגו עלבון כשלא נתנו להם לתרום, היתה חברת כנסת שנדחתה בגלל המוצא שלה, הם עשו הכל כדי שיאפשרו להם לתרום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2022 02:28 לינק ישיר 

YYona כתב:

היו קהילות שספגו עלבון כשלא נתנו להם לתרום,

דבר ראשון
הסדומאים הם בעיניך קהילה ???

ודבר שני .
לידיעתך מדובר באנשים נגועי מחלות וזו הסיבה שמנעו מהם לתרום .
הסדומאים הם האכלוסיה עם הכי הרבה איידס ! והם הקבוצה עם הכי הרבה מחלות קטלניות . ושאר מרעין בישין בהן הם מדביקים איש את רעהו בזמן התעסקותם באחוריים ...

מהסיבות הנ''ל מנעו מהם לתרום דם .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המוני תל אביבים בתור ארוך לתרומת דם לטובת הנפגעים במירון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext