בית פורומים בחדרי חרדים

אולי עדיף ממשלה בלי החרדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/5/2021 21:22 לינק ישיר 
אולי עדיף ממשלה בלי החרדים?

אם אכן כתוצאה מהתלות בחרדים אי אפשר למשול ולשמור על חיי אדם (קורונה ומירון) שכתוצאה מלחצים כבדים מתקבלים החלטות שלא צריכים להתקבל ולא נענשים מי שצריכים להיענש.
אולי עדיף ממשלה שלא תהיה תלויה בעסקנים, ובא לציון גואל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 22:31 לינק ישיר 

אולי עדיף בלי חרדים בכלל ? הבעיה כרגיל היא לא בחרדים אלא בחלק החסידי של החרדים ומה אשמים הליטאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 22:42 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

אולי עדיף בלי חרדים בכלל ? הבעיה כרגיל היא לא בחרדים אלא בחלק החסידי של החרדים ומה אשמים הליטאים

כשהמשטרה תעשה סוף סוף סדר בהר פוניבז אדע שהחרדים הליטאים אינם מחזיקים את המשטרה בגרון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 22:50 לינק ישיר 

תזכיר לי כמה נהרגו במריבה הטיפשית והמכוערת הזו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 22:53 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 22:55 לינק ישיר 

כתבתי כאן בעבר שאחרי ההתנהגות של החכי"ם החרדים בעניין הקורונה, התחרות שלהם מי מיקל יותר בקנסות על המוסדות ועוד, אני חושב שאסור להצביע להם, זה יכול לעלות בנפשות! אולי אילו לא בחרו בהם לא היה מי שילחץ לפתוח הכל בלי קפסולות וכו' כפי שביקשו במשרד הבריאות.. (אני אומר זאת באירוניה, תכל'ס אין ברירה אלא לבחור בהם, כי האינטרסים שלהם הכי קרובים אלינו, אני לא מצביע כמסורת אבותי).

וכן, גם החכי"ם הליטאים לא עמדו בלחץ והצטרפו לתחרות המטופשת הזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:00 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

התוצאה לא משנה את המציאות של אחיזת הגרון של הרשויות בידי עסקנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:03 לינק ישיר 

ביזוי תלמידי חכמים בצורה כה נבזית ושפלה כמו למשוך בזקנו של תלמיד חכם, חמורה בעיני שבעתיים מהתנודדות על טריבונות וזעקת שמע ישראל ואני מאמין בדבקות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:06 לינק ישיר 

(הנמשך הוא לא תלמיד חכם הוא מנהל )ולגופן של דברים הזלזול בקורונה והמלחמה על מירון ועל האוכל במירון והפיכת טישים והילולות לעקרונות דת ששוה למות עליהם עדיין רווחות בציבור מסוים הרבה יותר הציבור הליטאי יגיע לשם עוד דור בנתיים זה לא שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:13 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
נראה שאתה מאוד ממעיט בעניין המחלוקת . או אולי בעצם התכוונת לכתוב כמה יתכן ונהרגו בגלל הקטרוג של המריבה הטפשית והמכוערת הזו , כמה יתכן ונהרגו בגלל חילול שם שמים שנגרם ע"י המריבה הטפשית והמכוערת הזו . אני מבינה שהם מיעוט , אבל אני בטוחה שלימוד התורה של שאר הצ"ולים שם נשאר תקוע בתקרה ולא מגיע לשום מקום . כמה חבל . נמאס כבר מהילדים החצופים והטפשים האלה חסרי החינוך ואין פוצה פה ואין מצפצף . הבנתי ששחררו את העריק עקב האיומים שלהם לחסום את הדרך למירון , שמישהו יגיד לי אם זה לא בריונות ועבריינות ואיך נותנים להם לגיטימציה לכל המהלכים המרושעים שלהם . פשוט בושה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:15 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

(הנמשך הוא לא תלמיד חכם הוא מנהל )ולגופן של דברים הזלזול בקורונה והמלחמה על מירון ועל האוכל במירון והפיכת טישים והילולות לעקרונות דת ששוה למות עליהם עדיין רווחות בציבור מסוים הרבה יותר הציבור הליטאי יגיע לשם עוד דור בנתיים זה לא שם

עדיין, יש שותפות ליטאית חסידית ברשימה האשכנזית.
גם החרדים הספרדים לא טמנו ידם בצלחת, כשדרעי פעל שלא יהיו הגבלות במירון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:18 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:
תזכיר לי כמה נהרגו במריבה הטיפשית והמכוערת הזו נראה שאתה מאוד ממעיט בעניין המחלוקת . או אולי בעצם התכוונת לכתוב כמה יתכן ונהרגו בגלל הקטרוג של המריבה הטפשית והמכוערת הזו , כמה יתכן ונהרגו בגלל חילול שם שמים שנגרם ע"י המריבה הטפשית והמכוערת הזו . אני מבינה שהם מיעוט , אבל אני בטוחה שלימוד התורה של שאר הצ"ולים שם נשאר תקוע בתקרה ולא מגיע לשום מקום . כמה חבל . נמאס כבר מהילדים החצופים והטפשים האלה חסרי החינוך ואין פוצה פה ואין מצפצף . הבנתי ששחררו את העריק עקב האיומים שלהם לחסום את הדרך למירון , שמישהו יגיד לי אם זה לא בריונות ועבריינות ואיך נותנים להם לגיטימציה לכל המהלכים המרושעים שלהם . פשוט בושה

אין על זה ויכוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2021 23:37 לינק ישיר 

הנחיות הזהירות לגבי קורונה כידוע נושא השנוי במחלוקת.

הרבה מדינות בארה"ב כבר פתוחים מעל חודשיים ושיעורי התחלואה ותמותה מקורונה נמוכים ממדינות שהנהיגו צעדי זהירות חמורים.

אין לי טענות למי שאישית רוצה להחמיר, אבל סגירת מוסדות חינוך ישיבות ובתי כנסיות הינו צעד מיותר לחלוטין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 01:30 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

כתבתי כאן בעבר שאחרי ההתנהגות של החכי"ם החרדים בעניין הקורונה, התחרות שלהם מי מיקל יותר בקנסות על המוסדות ועוד, אני חושב שאסור להצביע להם, זה יכול לעלות בנפשות! אולי אילו לא בחרו בהם לא היה מי שילחץ לפתוח הכל בלי קפסולות וכו' כפי שביקשו במשרד הבריאות.. (אני אומר זאת באירוניה, תכל'ס אין ברירה אלא לבחור בהם, כי האינטרסים שלהם הכי קרובים אלינו, אני לא מצביע כמסורת אבותי).

שמעת אולי על מאמר חז"ל
תורה מגני ומצלי ?
בקשנו הקלות מחושבות
כמו שכולם מקבלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 01:32 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

מעליל עלילות לתאבון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2021 14:27 לינק ישיר 
ירו_שלמי

רציף כתב:
ירו_שלמי כתב:

שמעת אולי על מאמר חז"ל
תורה מגני ומצלי ?
בקשנו הקלות מחושבות
כמו שכולם מקבלים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תורה מגנא ומצלא, כדאי הוא ר' שמעון, שמענו את זה כבר בקורונה.. אני חושב שאחרי מה שקרה זה חילול ה' להזכיר את המאמר הזה.

הבעיה היא שתורה מגנא ומצלא כשמקיימים אותה, לא כשמזלזלים בעבירה החמורה ביותר, זו הדוחה גם את ג' העבירות החמורות, והיא הזלזול בפיקוח נפשות! כשלא מקיימים אותה היא לא אמורה להגן, ואולי ח"ו להפך, אולי זה מה שר' שמעון מנסה לומר לנו..

'ביקשנו הקלות כמו שכולם מקבלים', לא כולם מקבלים, לדרוזים היה אמור להיות חג עם אלפי חוגגים בימים אלו, וביטלו להם את זה, אין הלם נציגים 'מוצלחים' כמונו'..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אולי עדיף ממשלה בלי החרדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext