| נשלח ב-2/5/2021 12:59 |
|
| |
תקנות בעקבות האסון הנורא
בנוהג שבעולם וכנהוג בעם ישראל לדורותיו שבעקבות אסון והרג רח"ל יש לתקן תיקונים ותקנות טובות למלא רצון השית"ש ששפך זעמו עלינו ומעיר אותנו ומעורר אותנו לקבל על עצמנו הנהגות טובות. אני הקטן מציע הצעה מעשית, שהיא צורך השעה, שיש בקרב בני ישראל כאלה המקילים ראש בכינוי שמות בוז ולעג, דבר החמור כשלעצמו, ולא עוד אלא שקל בעיניהם השימוש במלת הגנאי: נ א צ י ם רח"ל. לב מי לא נקרע לחזות ולשמוע בליל האסון ילדים צועקים את המלה הזו מול אנשים שתפקידם היה להשליט סדר ולמנוע סכנת נפשות ושפיכות דמים טהורים ונקיים.אוי לאזנים שכך שומעות.
לענ"ד ראוי שיפרסמו על דעת כל בתי הדינים, ושל מועצות הגדולים והחכמים מכל העדות והמגזרים, חרם חמור ונורא, וככל הנוסח הידוע מספר הכלבו, ושיפרסמוהו בכל מוסדות החינוך בארץ, ושיחייבו את כל המלמדים ואת כל המורים בכל מוסדות החינוך להשריש בתלמידים את הרתיעה והסלידה מן הכינוי הזוועתי הזה.
נ.ב מכיר אני את שיטותיהם ואת דעותיהם של הלברטל ושל הרב בן פורת בתולדות הנאציזם, ואין זה נוגע לענייננו כלל וכלל..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 13:14 |
|
| |
לא לסמוך על המשטרה (האכזרית) בכל מה שקשור על בטיחות האירוע. וכן לדרוש בכל תוקף אי נוכחות חיילות או שוטרות באירוע תורני. יוקם עכשיו וועדת על במירון שתפקח על בטיחות המקום, שיהיה מורכב מיהודים יראי שמיים ובתיאום המשטרה (האכזרית) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 13:24 |
|
| |
מצדרביעי
| רציף כתב: |  | לא לסמוך על המשטרה (האכזרית) בכל מה שקשור על בטיחות האירוע. וכן לדרוש בכל תוקף אי נוכחות חיילות או שוטרות באירוע תורני. יוקם עכשיו וועדת על במירון שתפקח על בטיחות המקום, שיהיה מורכב מיהודים יראי שמיים ובתיאום המשטרה (האכזרית) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את/ה צוחק/ת, כן? אם המשטרה "אכזרית" כל כך, למה יש צורך בתיאום עם המשטרה, אדרבה - תנסו להסתדר לבד ונראה מה יהיו חלומותיהם...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 14:55 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| רציף כתב: |  | לא לסמוך על המשטרה (האכזרית) בכל מה שקשור על בטיחות האירוע. וכן לדרוש בכל תוקף אי נוכחות חיילות או שוטרות באירוע תורני. יוקם עכשיו וועדת על במירון שתפקח על בטיחות המקום, שיהיה מורכב מיהודים יראי שמיים ובתיאום המשטרה (האכזרית) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את/ה צוחק/ת, כן? אם המשטרה "אכזרית" כל כך, למה יש צורך בתיאום עם המשטרה, אדרבה - תנסו להסתדר לבד ונראה מה יהיו חלומותיהם... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 15:07 |
|
| |
אבל למה שלא נשלח את המשטרה לביתה וננסה לנהל את הכול בעצמנו אם המשטרה "אכזרית" כל כך כטענתך???????????
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2021 15:56 |
|
| |
עד היום המקום נוהל בידי "יהודים יראי שמיים" (ושונאי בצע כמובן). להלאים הכל ומייד!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 11:25 |
|
| |
שמיםפתוחים
| נצל כתב: |  | בנוהג שבעולם וכנהוג בעם ישראל לדורותיו שבעקבות אסון והרג רח"ל יש לתקן תיקונים ותקנות טובות למלא רצון השית"ש ששפך זעמו עלינו ומעיר אותנו ומעורר אותנו לקבל על עצמנו הנהגות טובות. אני הקטן מציע הצעה מעשית, שהיא צורך השעה, שיש בקרב בני ישראל כאלה המקילים ראש בכינוי שמות בוז ולעג, דבר החמור כשלעצמו, ולא עוד אלא שקל בעיניהם השימוש במלת הגנאי: נ א צ י ם רח"ל. לב מי לא נקרע לחזות ולשמוע בליל האסון ילדים צועקים את המלה הזו מול אנשים שתפקידם היה להשליט סדר ולמנוע סכנת נפשות ושפיכות דמים טהורים ונקיים.אוי לאזנים שכך שומעות.
לענ"ד ראוי שיפרסמו על דעת כל בתי הדינים, ושל מועצות הגדולים והחכמים מכל העדות והמגזרים, חרם חמור ונורא, וככל הנוסח הידוע מספר הכלבו, ושיפרסמוהו בכל מוסדות החינוך בארץ, ושיחייבו את כל המלמדים ואת כל המורים בכל מוסדות החינוך להשריש בתלמידים את הרתיעה והסלידה מן הכינוי הזוועתי הזה.
נ.ב מכיר אני את שיטותיהם ואת דעותיהם של הלברטל ושל הרב בן פורת בתולדות הנאציזם, ואין זה נוגע לענייננו כלל וכלל..
|
|
מה לעשות שהם מתנהגים אל החרדים ממש כמו נאצים! הם פשוט נאצים!!!
הם רצחו אנשים במירון בדם קר! הם השתמשו בגז מדמיע! הם לא התנהגו כמי שבאים רק לעזור ולעשות סדר.
הם מתייחסים אל הציבור החרדי כאל אויבים ופושעים, ומשתמשים בשיטוץ נאציות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 17:20 |
|
| |
| שמיםפתוחים כתבה: |  | שמיםפתוחים
| נצל כתב: |  | בנוהג שבעולם וכנהוג בעם ישראל לדורותיו שבעקבות אסון והרג רח"ל יש לתקן תיקונים ותקנות טובות למלא רצון השית"ש ששפך זעמו עלינו ומעיר אותנו ומעורר אותנו לקבל על עצמנו הנהגות טובות. אני הקטן מציע הצעה מעשית, שהיא צורך השעה, שיש בקרב בני ישראל כאלה המקילים ראש בכינוי שמות בוז ולעג, דבר החמור כשלעצמו, ולא עוד אלא שקל בעיניהם השימוש במלת הגנאי: נ א צ י ם רח"ל. לב מי לא נקרע לחזות ולשמוע בליל האסון ילדים צועקים את המלה הזו מול אנשים שתפקידם היה להשליט סדר ולמנוע סכנת נפשות ושפיכות דמים טהורים ונקיים.אוי לאזנים שכך שומעות.
|
|
הם רצחו אנשים במירון בדם קר! הם השתמשו בגז מדמיע! הם לא התנהגו כמי שבאים רק לעזור ולעשות סדר.
הם מתייחסים אל הציבור החרדי כאל אויבים ופושעים, ומשתמשים בשיטוץ נאציות!!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 18:41 |
|
| |
למר שמים פתוחים: אם היו נותנים לך להחליט אם להביא שוטרים למירון או לנהל הכול בעצמך (ואז לא יהיה מישהו לא מאנ"ש להפיל עליו את הכול), היית מוותר על ה"נאצים"????????????????????
תענה בכנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 18:57 |
|
| |
תכלס אם לא היו שוטרים ביציאה וחוסמים את המעבר של תולדות אהרן, כטענת וכעדות עשרות משתתפים, לא היה נוצר הלחץ, והאסון הנורא לא היה קורה אני תוהה מידי פעם בכל אירוע אם השוטרים לא גורמים רק לנזק, ואני מדבר אפילו על הפגנות, הפגנה בה אין שוטרים, שוככת מהר, ברגע שהם באים האקשן מתחיל וההפגנות נמשכות שעות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 21:46 |
|
| |
שמיםפתוחים
| רציף כתב: |  | | שמיםפתוחים כתבה: |  | שמיםפתוחים
|
|
הם מתייחסים אל הציבור החרדי כאל אויבים ופושעים, ומשתמשים בשיטוץ נאציות!!! |
|
|
|
נכון, לא כולם. וגם לא קראתי כך לכולם. הבעיה אינה בשוטר הקטן. הבעיה היא בפקודות שהם מקבלים ובשטיפת המוח שהם עוברים. בדמוניזציה שנעשית לנו. גם הנאצים - לא כולם היו אכזרים במהותם, אבל כתוצאה משטיפת מוח הם לא ראו ביהודים בני אדם.
כדור שני לשואה, אני רואה מאפיינים נאצים ביחס המשטרה לחרדים ושות"מ בישראל.
הרבה יותר נורא ואיום לסבול מהם את הרצחנות שלהם. קרבנות מירון הם לא הקרבנות הראשונים.
תוקן על ידי שמיםפתוחים ב- 03/05/2021 20:45:03
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 21:53 |
|
| |
שמיםפתוחים
| מצדרביעי כתב: |  | למר שמים פתוחים: אם היו נותנים לך להחליט אם להביא שוטרים למירון או לנהל הכול בעצמך (ואז לא יהיה מישהו לא מאנ"ש להפיל עליו את הכול), היית מוותר על ה"נאצים"????????????????????
תענה בכנות. |
|
בכנות הייתי מוותרת על השוטרים הנאצים, שכנראה מרגישים כלפינו כמו ירון לונדון וגד ליאור...
הם רק קילקלו, עשו השנה שינויים שגרמו לאסון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 11:50 |
|
| |
תוקן על ידי מכמונת ב- 04/05/2021 10:47:04
|
|
|
|