|
|
| נשלח ב-3/5/2021 14:10 |
|
| |
על מה יצא קצפכם מה אמר מר בוימל?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 14:12 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | אני מתחיל לחשוד בכמה ניקים כאן שהם אולי בכלל שלו... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 15:57 |
|
| |
הכי כיף זה ללכת לתקשורת ולומר את מה שהם אוהבים לשמוע חלשי האופי כמו פריי ובוימל נופלים תמיד בפח הזה רוצים להיות ה"ילד הטוב שמקבל מחמאות"
לא קל להיות סתם ח"כ חרדי או דובר חרדי ולומר תמיד את אותה מנטרה חרדית והטענות הרגילות
זה גם למה תמיד בוימל הלך נגד הזרם, תמך בגנץ מול ביבי, תמך ברון קובי בזמנו כשהסית בצורה נוראה סוג של כיף, כולם אומרים לו "ואו איזה גבר". חבל, חבל שהוא לא קיבל בזמן את תשומת הלב הנכונה בילדות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 18:53 |
|
| |
קלעפער
| בונדמן כתב: |  | בוימל,
אם אתה גבר תכתוב תחת שמך המלא, ואל תסתתר מאחורי השם 'קלעפער' |
|
מה שמך המלא ושם אמך בשביל קוויטל לאדמו"ר?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 23:11 |
|
| |
פשוט בושה מה שכותבים פה! מדובר ביהודי מתוק ויקר שלקח משימה של החיים שלו לשמח יהודים ולהיות סנגורן של ישראל בכל מצב!! ממש כמו הרה"ק מבערדיטשאב זיע"א!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 23:14 |
|
| |
תנו לו צומי תחליפי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 01:03 |
|
| |
נכון, האיש עושה גדולות ונצורות בעזרה לפרט. אם יש למישהו הארות אפשר פשוט לגשת אליו, הוא יקבל אתכם עם חיוך. הוא לא עד כדי כך אלוף בעיסוק עם הנחשים בתקשורת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 02:38 |
|
| |
היהדות החרדית לא שייכת לאף אחד. וכל אחד יכול ללכת לתקשורת ולהכריז על עצמו רב אדמו"ר או באבא. אף אחד לא יכול לחסום את זה, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 05:26 |
|
| |
אני לא בטוח כמו שלא כל אחד יכול לבוא ולהכריז על עצמו כגוף כשרות, או כרב למשל ללא הסמכה לרבנות כך לא כל אחד יכול להציג את עצמו כאדמו"ר אדמו"ר זה מושג קצת יותר קדוש מסתם מקל של כסף וקטיפה על הבגד, ואני לא רואה איזשהי קדושה יתרה על פניו של האדמור דנן, מלבד הבדיחה של "הי אני אדמור, תראו".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 08:21 |
|
| |
אז תקים ועדה שתקבע מי אדמו"ר ומי לא. ואולי תקבע קריטריונים ברורים בעניין. ואז תעביר את זה בכנסת. ואז זה יהיה חוק... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 08:47 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אני לא בטוח כמו שלא כל אחד יכול לבוא ולהכריז על עצמו כגוף כשרות, או כרב למשל ללא הסמכה לרבנות כך לא כל אחד יכול להציג את עצמו כאדמו"ר אדמו"ר זה מושג קצת יותר קדוש מסתם מקל של כסף וקטיפה על הבגד, ואני לא רואה איזשהי קדושה יתרה על פניו של האדמור דנן, מלבד הבדיחה של "הי אני אדמור, תראו". |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 01:43 |
|
| |
לכאורה הרב בוימל צודק בזה שלא חת מפני איש והאשים את העסקנים של תולדות אהרן, אם זה אכן ככה, וסביר שהרב לא מעליל סתם עלילות, מי שפשע - עליו לשאת בעונשו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|