| נשלח ב-2/5/2021 23:06 |
|
| |
פירות קיץ תשפ"א
גם אצלכם לא מוכרים בכלל פירות קיץ רגילים לעונה, או רק במחירים מטורפים? מה שונה השנה משאר שנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 08:24 |
|
| |
בשנים האחרונות העלו את מחירי הפירות בצורה דרסטית! הציבור קונה ובכך נותן לגיטימציה להעלאת המחירים עוד ועוד! עד שלא יעשו חרם צרכנים וישאירו את הפירות להירקב בחנויות ואצל המגדלים, המחירים ימשיכו לעלות!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 08:26 |
|
| |
אני לא קונה שום פרי שמחירו עולה יותר מ4.9
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 10:09 |
|
| |
זה הכנה ל (מה שתשלמו ב) שנת השמיטה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 10:19 |
|
| |
מזג אויר חם ושרבי, עשוי להשפיע, לטוב או לרע על המחירים, תלוי עד כמה הוא קיצוני: "אם התקופה שלפנינו תתנהג ללא שינויים קיצוניים במזג האוויר, אנחנו לא עתידים להרגיש עליות מחירים נוספות בפירות הקיץ", מסביר רון יהודה שטרית, מנהל השיווק של אתר "מושבניק" המתמחה בשיווק ישיר של ירקות ופירות מן החקלאי לצרכן.
"יחד עם זאת, במידה ומזג האוויר יתחמם מעבר לגבולות הרגיל לעונה זו, נוכל לראות ירידה משמעותית במחירים, וזאת בשל הבשלה מוקדמת, או התייקרות חדה של יבולים שנהרסו מיובש קיצוני", מרחיב שטרית.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 10:43 |
|
| |
| יהודי_חזק כתב: |  | בשנים האחרונות העלו את מחירי הפירות בצורה דרסטית! הציבור קונה ובכך נותן לגיטימציה להעלאת המחירים עוד ועוד! עד שלא יעשו חרם צרכנים וישאירו את הפירות להירקב בחנויות ואצל המגדלים, המחירים ימשיכו לעלות! |
| דפח"ח
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 10:43 |
|
| |
שטויות והבלים מזג אויר ודומיו כבר כמעט לא אמור להשפיע, אם כבר חסמי יבוא יצוא, רק הציבור שיצביע בידיו וברגליו, ויאמר לירקנים אני לא קונה ביוקר, כשהירקן ישמע את זה מ10% מהציבור זה מספיק לעשות רעש ולגרום לקניין לבקש מחיר זול יותר, ולא לרצות להרויח 100% על המוצר. (שמעמ אין עליו, ורובו בשחור)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 10:56 |
|
| |
ככה זה תמיד בתחילת העונה... קצת פירות והרבה פראירים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 14:01 |
|
| |
אני לא קונה שום פרי או ירק שמחירו מעל ל5 שח לק"ג. אם היו עוד מצטרפים לדרך חיים זאת, המחירים היו נופלים מהר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 14:05 |
|
| |
הירקן שלי כרגע מלכתחילה לא מביא פירות קיץ - כי לטענתו הם יקרים מידי. באושר עד המחירים באיזור ה-20 ש"ח לקילו... זה ממש לא מחירים נורמאליים לעונה. אלה המחירים שבד"כ יש מיד לאחר הפסח, לא חודש לאחר מכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 14:14 |
|
| |
חג הפסח מוכיח שעם רצון טוב הם יכולים להוריד מחירים..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 14:55 |
|
| |
hhaavv
| איש_חשוב כתב: |  | | חג הפסח מוכיח שעם רצון טוב הם יכולים להוריד מחירים.. |
|
תלוי במה. במוצרי חלב בסיסיים, ביצים, פירות וירקות השיטה השלטת בארץ היא עדיין סוציאליסטית לגמרי, ואין שוק חפשי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 15:09 |
|
| |
|
|
|
|
|