בית פורומים בחדרי חרדים

למישהו יש תיעוד של מחסום משטרתי או שפשוט נחמד להאשים את המשטרה במקום קצת בדק בית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2021 20:37 לינק ישיר 

לא. אני רואה שיש אנשים על הריצפה והשוטרים מנסים להוציא אותם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 20:51 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:

מה זה בקליפ הראשון

לא ממש לא תסתכל שוב ותראה בין הרגלים של האנשים ושל השוטרים יש אנשים ששוכבים על הריצפה וזה השלב שבו התחילו לפרק את הקירות מברזל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 21:18 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
שמערעלע כתב:

מה זה בקליפ הראשון

לא ממש לא תסתכל שוב ותראה בין הרגלים של האנשים ושל השוטרים יש אנשים ששוכבים על הריצפה וזה השלב שבו התחילו לפרק את הקירות מברזל

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה כנראה צודק,
ולהגיד את האמת, אני מבולבל כבר.
זה לפני התחלת האסון, או כבר בעיצומו?
זה מבחוץ למקום הדחק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 21:38 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:

אל_קפונה כתב:
שמערעלע כתב:

מה זה בקליפ הראשון

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה כנראה צודק,
ולהגיד את האמת, אני מבולבל כבר.
זה לפני התחלת האסון, או כבר בעיצומו?
זה מבחוץ למקום הדחק?

זאת הנקודה שבה התחיל כל זה לא היה מחסום משטרתי אלא אנשים נפלו אחד על השני וזה מה שיצר את המחסום השוטרים שאתה רואה בסירטון מגיעים התחילו לפרק את הגדרות ולנסות לשלוף אנשים מהערימה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 00:30 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:
מה זה בקליפ הראשון

זה באמצע האירוע, כששוטרים הגיעו לעזור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 01:24 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
כאן רואים את הפניה מהמדרגות לצד ימין, נראה לי שדרך זו היתה חסומה עוד מתחילת האירוע, והיא נפתחה רק בגלל מצב החירום. נראה לי. (משהו בתמונה הזו למעלה בצד ימין מוזר).

בכל אופן אם זה המחסום שעליו מדברים ההוזים מצבם בכי רע, כי זה לא במקום האירוע ולא חסם את הדרך שהוכנה מלכתחילה.
אין לי מושג אם המחסום המצולם אכן היה בצורה של חסימה אבל ללא ספק המיקום הוא בדיוק במקום האירוע ולא בצד ימין,האוחז במחסום מוכר לי אישית ,הוא טוען שלא היה מחסום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 05:30 לינק ישיר 

חבל שהשיח הוא האם היה מחסום, לך תוכיח שהיה מחסום בכל הבלגן הזה
השאלה היא האם היתה חסימה, האם השוטרים לא איפשרו את המעבר למשך דקות ארוכות, והיו שם המון שוטרים

מלבד זאת
כל מי שמעיד שראה מחסום, הרי הוא מעיד שהוא ראה
ומי שמעיד שלא ראה מחסום, יכול רק להעיד שהוא לא ראה את המחסום, לא ראיתי אינו ראיה, בפרט שבשלב מסוים העיפו את המחסומים והבעיה היתה ערימת הגופות שנוצרה

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/05/2021 04:28:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 05:39 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

זאת הנקודה שבה התחיל כל זה לא היה מחסום משטרתי אלא אנשים נפלו אחד על השני וזה מה שיצר את המחסום השוטרים שאתה רואה בסירטון מגיעים התחילו לפרק את הגדרות ולנסות לשלוף אנשים מהערימה

אנשים התחילו לצאת אחרי ההדלקה של המדורה של תולדות אהרן, זרימת האנשים באורך השביל היתה סבירה, לא צפופה מאוד
אחר כך, מתוך הסרטונים, משך דקות ארוכות רואים את האנשים מתווכחים וצועקים על השוטרים שעמדו מולם, ובאותם הויכוחים אתה לא רואה שמישהו מנסה לשלוף איזה גופות מהריצפה.
ואז הצפיפות והדוחק גברו, וכשהיתה המפולת, אז כבר רואים את השוטרים בסרטונים מנסים בכל הכוח לשלוף אנשים ולהוציא אותם, וכולם ממש צועקים ומתרוצצים כמו מטורפים עם הצלה

עכשיו נחזור לשלב הויכוחים והצעקות מול השוטרים
מה היה להם לעשרות האנשים שעמדו על המדרגות לצעוק לשוטרים? מה היו חילופי הצעקות?
ולמה לשיטתך, אם מהשניה הראשונה האנשים לא עברו בגלל חסימה של גופות, למה לא רואים בכל השלב הזה שוטרים שמנסים להציל גופות מהריצפה??
אולי משהו בכל זאת לא מסתדר עם התאוריה שלך שכבר מההתחלה נפלו אנשים?

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/05/2021 04:44:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 07:21 לינק ישיר 

צפיתי בעדות של החובש כהן שמספר שהוא היה בתוך הקהל מראשוני הנופלים בתוך המדרגות והוא הצליח להיחלץ ולדבריו לא היה שם אף שוטר והוא זה שהזעיק את השוטרים שהחלו לחלץ נפגעים מתוך המפולת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 08:03 לינק ישיר 

אתה מוזמן לצפות בעשרות עדויות סותרות המעידות שהיו שוטרים והיו חסימות כמה דקות לפני האירוע
הבאתי את חלקם באשכולות כאן
לא יודע מה האינטרסים כאן של אנשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 08:18 לינק ישיר 

פשוט מאוד לא יודע להעתיק את הסרט .
מסכים לשלוח בטלגרם למי שישאיר יוזר
שרואים במפורש את חסימת השוטרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אמתצמח ב- 04/05/2021 07:16:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 12:36 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
חבל שהשיח הוא האם היה מחסום, לך תוכיח שהיה מחסום בכל הבלגן הזה
השאלה היא האם היתה חסימה, האם השוטרים לא איפשרו את המעבר למשך דקות ארוכות, והיו שם המון שוטרים

מלבד זאת
כל מי שמעיד שראה מחסום, הרי הוא מעיד שהוא ראה
ומי שמעיד שלא ראה מחסום, יכול רק להעיד שהוא לא ראה את המחסום, לא ראיתי אינו ראיה, בפרט שבשלב מסוים העיפו את המחסומים והבעיה היתה ערימת הגופות שנוצרה

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/05/2021 04:28:51

מה זאת אומרת "חבל שהשיח האם היה מחסום או לא"?
אתה ואחרים טוענים בכל תוקף שהיה מחסום, אף שאין אפילו תיעוד אחד על מחסום

כעת עברת לחסימה של שוטרים, גם דבר שלא הוכח כלל, אלא פרי פרשנות אמיתית או מוטעית במקרה הטוב, או פרי אינטרסים במקרה הפחות טוב.

אני יודע שבשביל להאשים שוטרים ברצח (זה פחות או יותר מה שאתם מנסים לעשות) צריך קצת יותר ממשאלות לב או ההרגלים המקובלים במחוזותינו להפיל הכל על המשטרה.

קצת הגינות וקצת זהירות כשמאשימים אחרים בגרימת המוות, בפרט לאור העובדה שיש עדויות רבות שהשוטרים הללו שאתה ואחרים מנסים להאשים בגרימת מוות לא רק שלא גרמו לזה אלא לגמרי להיפך, חרפו נפשם בכדי להציל חיים שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 12:42 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אתה מוזמן לצפות בעשרות עדויות סותרות המעידות שהיו שוטרים והיו חסימות כמה דקות לפני האירוע
הבאתי את חלקם באשכולות כאן
לא יודע מה האינטרסים כאן של אנשים

אני לא יודע (או שאולי כן) מה האינטרסים של אנשים להאשים בגרימת מוות כה בקלות את אנשי המשטרה כשאין לכך אפילו הוכחה אחת מתועדת, וזאת בזמן שיצאו מהמקום כ"כ הרבה תיעודים.

לגבי עדויות, יש אנשים שטעו ופרשו לא נכון מה שראו, הם לא ראו את כל התמונה, מה לעשות שלא כולם ממקום עומדים יכלו להבין את התמונה ומה מתרחש כמה מטרים מהם.

ושוב, אין שום דרך בעולם שכמה שוטרים יצליחו לחסום בגופם מסה כזו של אנשים.

מצער ומקומם שאנשים בוחרים להאשים אחרים ברצח ללא שיש להם כל הוכחה מתועדת לכך, שלא לדבר על כך שמדובר על כאלו שלא רק שלא אשמים בגרימת המוות אלא חרפו נפשם כדי להציל חיים.

אם תהיה הוכחה לכך שהיתה חסימה פיזית שרירותית שמנעה כל יציאה מהשביל הזה, היה מקום לדבר, אבל אין שום סימוכין לכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 12:58 לינק ישיר 

גם אני מיהרתי להאמין שהיתה חסימה של מחסום פיזי או שוטרים, אך מתחילה פיקפקתי בכך שהם יכולים לחסום מאסה כזאת של אנשים (זה לפני שידעו שאנשים שכבו שם אחד על השני בגלל נפילה)

בשבת שוחחתי עם כמה וכמה אנשים ובחורים במיר שהיו שם דקות קודם ואחרים שהיו ממש בתוך הקהל וברור לי שלא היו שום שוטרים ברגע הנפילה ולא בדקות שקדמו. הסרטונים מתחילת האירוע שהתפרסמו בהמשך השבוע הבהירו לי את מה ששמעתי מאנשים, ומדובר בכאלה שלא ראו כלום מהדיווחים מרוב הלם שהם היו בו ביום שישי.
אם היה שם מכשול כלשהו שגרם לנפילה מאוד קשה לדעת, מה גם שמכשול לא חייב להיות בדמות מחסום פיזי.
כך או כך, אחריות ואשמה היא על שלב התכנון והתאמתו למצב לחץ וחירום כזה או אחר, וגם התאמה לשגיאות וחוסר שליטה באותם מצבים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי גינגישראלי ב- 04/05/2021 12:01:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 13:08 לינק ישיר 

לגבי אנשים ששמעתי מהם טענות שהיה מחסום או שוטרים,
אחרי קצת יותר חפירה התברר לי שאין מהם אחד(!!) (מאותם ששוחתי) שבעצם מדבר על הנקודה הזאת או שראה את זה ממש בעיניו.

לדעתי אנשים ימשיכו להכחיש גם אם ימצאו סרטון ממצלמת אבטחה שיביא הוכחה לגירסה זו או אחרת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למישהו יש תיעוד של מחסום משטרתי או שפשוט נחמד להאשים את המשטרה במקום קצת בדק בית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.