|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
למישהו יש תיעוד של מחסום משטרתי או שפשוט נחמד להאשים את המשטרה במקום קצת בדק בית?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 04:58 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | ועכשיו בחדשות האתר עד חדש ישן, הרב זהר ברנע, שבזמן אמת מיד אחר האסון דיבר עם חדשות 12 וטען בתוקף שהיו כמה שוטרים ו3 שוטרות שהציבו מחסום וזה מה שגרם לעצירת התנועה ובהמשך לאסון הגדול נשלח מהאנדרואיד שלי
העדות שלו אינה הגיונית ולוגית
הוא אומר שהוא נכנס לשביל הזה ועלה בכדי להגיע להדלקה של תולדות אהרן (כלומר בכיוון ההפוך מכולם)
א. אם היה מחסום איך נכנס? ב. הוא אומר שהוא נכנס לכיוון תולדות אהרן והכל זרם לכיוון מטה, פתאום הכל נעצר. עם מסה של אנשים כמו שכולנו ראינו אי אפשר לקרוא לזה שהכל זרם שם. ואפילו אם נניח היה אמת בכך שהכל זרם, שוב זה אומר שלא היתה חסימה.
בקיצור יש לקחת בכבוד וברגישות אך בערבון מוגבל מאוד עדויות של אנשים שהתראיינו בסערת רגשות ולא ראו את התמונה.
|
|
הטענות שלך מאוד מוזרות א. הוא אומר במילים מפורשות, נכנסתי, וכמה שניות אחרי שנכנסתי הגיעו שוטרים וחסמו את המעבר השאלה שלך "אם היה מחסום איך הוא נכנס" כל כך מוזר, האם לא שמעת את דבריו? ב. הכל זרם ואז חסמו והפסיק לזרום, באמת..
המעבר הזה שימש לא רק ליציאה אלא גם לכניסה, לפי אחת העדויות השוטרים קיבלו ככל הנראה הוראה לעצור את הכניסה כי איזור ההדלקה היתה מלאה מידי ולכן הם הגיעו לחסום את המעבר כדי שלא ייכנסו, חסימה לא הרמטית אלא איפשרו פתח קטן כדי לשלוט עליו שרק יוכלו לצאת ולא להיכנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 07:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 08:13 |
|
| |
ירו_שלמי
| איש_חשוב כתב: |  | ועכשיו בחדשות האתר עד חדש ישן, הרב זהר ברנע, שבזמן אמת מיד אחר האסון דיבר עם חדשות 12 וטען בתוקף שהיו כמה שוטרים ו3 שוטרות שהציבו מחסום וזה מה שגרם לעצירת התנועה ובהמשך לאסון הגדול נשלח מהאנדרואיד שלי
העדות שלו אינה הגיונית ולוגית
הוא אומר שהוא נכנס לשביל הזה ועלה בכדי להגיע להדלקה של תולדות אהרן (כלומר בכיוון ההפוך מכולם)
א. אם היה מחסום איך נכנס? ב. הוא אומר שהוא נכנס לכיוון תולדות אהרן והכל זרם לכיוון מטה, פתאום הכל נעצר. עם מסה של אנשים כמו שכולנו ראינו אי אפשר לקרוא לזה שהכל זרם שם. ואפילו אם נניח היה אמת בכך שהכל זרם, שוב זה אומר שלא היתה חסימה.
בקיצור יש לקחת בכבוד וברגישות אך בערבון מוגבל מאוד עדויות של אנשים שהתראיינו בסערת רגשות ולא ראו את התמונה.
הטענות שלך מאוד מוזרות א. הוא אומר במילים מפורשות, נכנסתי, וכמה שניות אחרי שנכנסתי הגיעו שוטרים וחסמו את המעבר השאלה שלך "אם היה מחסום איך הוא נכנס" כל כך מוזר, האם לא שמעת את דבריו? ב. הכל זרם ואז חסמו והפסיק לזרום, באמת..
המעבר הזה שימש לא רק ליציאה אלא גם לכניסה, לפי אחת העדויות השוטרים קיבלו ככל הנראה הוראה לעצור את הכניסה כי איזור ההדלקה היתה מלאה מידי ולכן הם הגיעו לחסום את המעבר כדי שלא ייכנסו, חסימה לא הרמטית אלא איפשרו פתח קטן כדי לשלוט עליו שרק יוכלו לצאת ולא להיכנס. |
|
א. הוא לא ראה את מה שקרה אחרי שניות, הוא רק מסיק שהיה מחסום מהעצירה של כולם שבאה זמן קצר אחרי שנכנס יחסית בקלות. (אגב בסרטון שהוא מעליי רואים את השוטרים מגיעים, והם מתחילים מיד לנסות לעזור, אזז אולי חלק היו קצת בהלם, כי הם לא חובשים, אבל ההוא מאשים שרובם לא עזרו, זה ממש ראיה סלקטיבית מתוך מצוקה קשה, זה לא מה שרואים בכל הסרטונים, וזה מעיד על שאר דבריו).
והנה מספר אחד בשם לווין (ברשת ב') שהוא נסחף מתוך המתחם ע"י לחץ שנוצר בן רגע לצד השביל, הוא עדיין לא רצה בכלל לצאת. ההסבר לזה שמעתי מאחד הקנאים (שמנסה להאשים את המשטרה) הוא אומר שכל שנה ברגע שמתחילה המוזיקה השמחה הקהל מנסה להתרווח כדי לרקוד, ואז מאות אנשם עפים לכיוון החוץ, וגם לכיוון הנשים (אין לו בעיה עם זה.. הוא אומר שהנשים יודעות לברוח).
עכשיו תחשבו, דבר כזה לא קורה בגלל מחסום בסוף השביל, מקסימום זה עוצר את הסחף לא גורם לו. אלא שהסחף האדיר שנוצר ברגע גרם לחלק מהאנשים להחליק בשביל, הרבה עדויות כאלה, ואז חלק נפלו במדרגות, ותוך כמה רגעים נור ה'מחסום', ה"י.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 08:25 |
|
| |
ירו_שלמי
| ענייני כתב: |  | |
|
סרטון חשוב. אגב, לפי הראש של חסידי המחסום המשטרתי, ניתן בהחט להוכיח מהסרטון הזה מחסום של כמה חרדים שעצרו (כביכול) את כולם - הרי רואים אנשים עומדים זה מול זה ו'רבים', אלא שבשני הצדדים אין שוטרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 08:50 |
|
| |
האזור מרושת במצלמות של המשטרה, כך שאם באמת השוטרים התנהלו כמצופה, הסירטונים מטעם היו מופצים מיד כמו בהרבה מקרים בהם המשטרה מעוניינת להציג את הצד שלה. זה שלוקח להם זמן כנראה נדרשת עריכה של החומר. יש גם מצלמות גוף של השוטרים, אך הן מופעלות רק כאשר השוטר מעוניין כנראה. לצערי אין לי הסבר אחר.
תוקן על ידי muki28 ב- 05/05/2021 07:47:47
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 09:06 |
|
| |
פלדלפי
| נוירולוג כתב: |  | התיאור שלו על מה שראה במירון לפני האסון נשמע לי מוגזם ומתאים להגזמות הצבעוניות של מפגינים קיצוניים
לגבי מה שראה ברגעי האסון, האם ראה מחסום או ראה שוטרים חוסמים? האם היה יכול לראות מה שנעשה מהמקום שעמד בו, או שהניח שהשוטרים חוסמים ומה שחסם זה הנופלים?
כמו שנכתב קצת יש עדויות הפוכות והסרטונים לכאורה תומכים בהם
התיאורים שלו לא רק מוגזמים, אלא מרושעים ואין מצב שיש להם אחיזה במציאות, תמיהני על האתר דנן שבחר לקחת את דבריו המזעזעים כתורה מסיני ועשה מזה כותרת ראשית.
ואלו חלק מדבריו:
לאחר זמן שנראה בעיני כנצח, אני לא יודע מי פתח לנו את אחת הדפנות של השביל וכך ניצלו הניצולים. השוטרים שחסמו את הציבור הלכו, וראיתי מול עיני המתפלצות ערימה של אברכי ובחורי חמד שיצאה נשמתם בקדושה ובטהרה מול עיני השוטרים מבלי רחם! (שוב אני חוזר היו שוטרים שכן נתנו יד אבל היו גם כאלו שהמשיכו לדחוף ולא לאפשר לאנשים להימלט מגורלם המר) הייתה עוד ערימה של גופות רח"ל ממפולת שנגרמה ממישהו שמעד בהמשך השביל אבל אולי מאחר שהמפולת הנ"ל החלה מאוחר יותר היו שם עדיין אנשים וילד עם רוח חיים, מה שאין כן ב"ערימה" רח"ל שהייתה מול עיני השוטרים. שם רח"ל הגופות היו אפורות בפנים (כבר לא כחולות). 6. אחרי שהשביל די התרוקן, ונשארו בו בעיקר ערימות אדם, רח"ל, שמתחת לגופות רח"ל קבורים אנשים שבנס עדיין חיים, הפליאה אותי התנהגות רוב השוטרים באופן שאיני יכול עד עתה לתפוס! הם היו רגועים ולא הושיטו יד לאנשים לחלץ אותם. שוב, לא כל השוטרים. אבל רובם. לאחר זמן מה שהחלו להגיע אנשי הצלה ומד"א החובשים נאלצו במקום לטפל בפצועים, לשאת את האלונקות כי רוב השוטרים לא נתנו יד!! במקום שכל חובש ינשים פצוע, 4-6 חובשים עסקו בפינוי פצוע אחד. בלטו לי אף יותר שוטרים שעמדו ודיברו ביניהם ברוגע בעת שכל אדם (אף לא בן ברית) ליבו מתפלץ בקרבו למראות הנ"ל ורצים כולם בכוחות לא להם. בגלל זה החובשים פשוט כיסו אנשים ב"שמיכות טרמיות" ולקחו אותם מבלי לעשות להם החייאה במקום...רח"ל. |
|
ברור !! זו מזימה של המדינה הציונים לדילול החרדים!! אחרי שלא הצליחו לסגור את הישיבות במזימת הקורונה הוחלט בדרגים הבכירים לרכז את כולם במעבר צר במירון ואז לחסום אותם למוות ...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 11:22 |
|
| |
בעיקרשומע
| muki28 כתב: |  | האזור מרושת במצלמות של המשטרה, כך שאם באמת השוטרים התנהלו כמצופה, הסירטונים מטעם היו מופצים מיד כמו בהרבה מקרים בהם המשטרה מעוניינת להציג את הצד שלה. זה שלוקח להם זמן כנראה נדרשת עריכה של החומר. יש גם מצלמות גוף של השוטרים, אך הן מופעלות רק כאשר השוטר מעוניין כנראה. לצערי אין לי הסבר אחר.
תוקן על ידי muki28 ב- 05/05/2021 07:47:47 |
|
לא יודע אפשר כן ואפשר ניין, לך תדע בטירוף כזה. אבל ככלל: רובנו לא חסידים של המשטרה שהיא גוף חולה בנידה כזאת או אחרת לרוב הדעות, וגם שוטרי שטח הם לא בוגרי בית המוסר או להבדיל סטודנטים למדעי הרוח. הם בני אדם פשוטים שרוצים לעבוד ולעזור ויש להם גם חולשות וכניעה ללחצים. ו...דוקא נראה לי שאפשר לומר את כל התיאורים האלו על רבים מגופי הכוח והממסד החרדי, אולי אפילו יותר, אלו שתמיד מסבירים לנו שאין מה לעשות עם כל הטענות זה המוסדות שלנו.
אבל ההאשמות המרושעות מלמדות בעיקר על המאשימים. המאבק כאן הוא על היושרה הבסיסית והשכל הישר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 16:10 |
|
| |
לא אמרתי לרגע שהגופים האחרים לא אשמים. כנראה שיש גופים שיש להם אחריות ישירה ועקיפה לא פחותה ואולי אף יותר. האשכול היה על מחדלי המשטרה ועל זה כתבתי מה שכתבתי שלו ההתנהלות שלהם היתה נקיה מכל רבב כבר היינו מוצפים בסירטוני תדמית. אם האשכול היה על הקדש כזה או אחר או על ועדה כזו או אחרת התגובה היתה בהתאם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:50 |
|
| |
איש חשוב
לדבריו כשהוא נכנס לא היה שום מחסום לטענתו הוא הלך בכיוון ההפוך בנחת מסלול שאמור לקחת שניות בודדות, וגם ההמון שירד לכיוון מטה ירד בנחת, ותוך כדי שהוא עולה לו בשביל בנחת השוטרים הציבו מחסום. את זה הוא יודע איך? או שהוא מבולבל או שהוא מבלבל.
לאחר שקוראים את דברי הבלע שלו, קל להסיק שלא מדובר רק במבולבל (היו הרבה כאלו שמתוך הדוחק לא ראו את התמונה המלאה ופרשו לא נכון מה שראו) אלא שהוא בעיקר מבלבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:55 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | האזור מרושת במצלמות של המשטרה, כך שאם באמת השוטרים התנהלו כמצופה, הסירטונים מטעם היו מופצים מיד כמו בהרבה מקרים בהם המשטרה מעוניינת להציג את הצד שלה. זה שלוקח להם זמן כנראה נדרשת עריכה של החומר. יש גם מצלמות גוף של השוטרים, אך הן מופעלות רק כאשר השוטר מעוניין כנראה. לצערי אין לי הסבר אחר.
|
על מה מבוססת הקביעה המוחלטת שהיו שם מצלמות של המשטרה? אותי דווקא מעניין יותר מה עם המצלמות שמעל הדלתות של ההכנסת אורחים, הדלתות שממוקמות מול המדרגות, זה נראה מצלמות ששייכות להכנסת אורחים.
באשר למצלמות גוף, על זה אין לתמוה, הן לא בנויות בשביל לעבוד באופן קבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:14 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
|
על מה מבוססת הקביעה המוחלטת שהיו שם מצלמות של המשטרה? אותי דווקא מעניין יותר מה עם המצלמות שמעל הדלתות של ההכנסת אורחים, הדלתות שממוקמות מול המדרגות, זה נראה מצלמות ששייכות להכנסת אורחים.
באשר למצלמות גוף, על זה אין לתמוה, הן לא בנויות בשביל לעבוד באופן קבוע. |
|
אתמול היתה כתבה באחת הרשתות שעד אתמול אף אחד בכלל לא ביקש לראות את החומר מהמצלמות! מדינת חלם במיטבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:24 |
|
| |
לבוסקילה יש מצלמות שמכוונות בדיוק למקום של הנפילה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:30 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
באשר למצלמות גוף, על זה אין לתמוה, הן לא בנויות בשביל לעבוד באופן קבוע. |
|
אתמול היתה כתבה באחת הרשתות שעד אתמול אף אחד בכלל לא ביקש לראות את החומר מהמצלמות! מדינת חלם במיטבה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
איזה מצלמות? של הכנסת אורחים? מעניין למה אף אחד מההכנסת אורחים לא פותח את הפה, כמו שנראה יש להם מצלמות בדיוק על המקום (בהנחה והיו פעילות או שלא הוחרמו)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:32 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | לבוסקילה יש מצלמות שמכוונות בדיוק למקום של הנפילה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:33 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | | לבוסקילה יש מצלמות שמכוונות בדיוק למקום של הנפילה |
|
בוסקילה זה בכניסה הראשית למתחם תולדות אהרן, לא כך?
|
|
|
|
|