בית פורומים בחדרי חרדים

נתניהו: "אמרתי לבנט שאהיה מוכן להסדר רוטציה שבו הוא יכהן ראשון כרה"מ"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/5/2021 14:15 לינק ישיר 
נתניהו: "אמרתי לבנט שאהיה מוכן להסדר רוטציה שבו הוא יכהן ראשון כרה"מ"

"אסור שדווקא בימים אלה נכנע לשנאת חינם. אסור שחרמות אישיות ויריבויות אישיות בתוך הימין, ימנעו הקמת ממשלת ימין. אסור שנחזור על אסון אוסלו ונקים ממשלת שמאל עם עלה תאנה ימני. ממשלה כזו תהיה חלשה, מסוכסכת, מפולגת ומשותקת.

היא לא תנסה אפילו לבלום את איראן מלחזור להסכם הגרעין. הרי רבים מחבריה תומכים בהסכם המסוכן הזה. ממשלה כזו – עם לפיד, ניצן הורוביץ, יאיר גולן, מירב מיכאלי, איבתיסאם מראענה ואיימן עודה – לא תמנע עקירת מתיישבים. להיפך!

הרי לפיד עצמו תומך בעקירת 80,000 מתיישבים! ממשלה כזו לא תתייצב נגד הכוונה להעמיד את חיילי צה״ל לדין כפושעי מלחמה. הרי מרצ בפירוש מצדדת במהלך הזוי ואבסורדי זה! זו ממשלה שיהיו בה הלכי רוח שמתנגדים לאופי היהודי של המדינה, שתחזיר אותנו לאחור מכלכלה חופשית לכלכלה ריכוזית, ומ״שלום תמורת שלום״ ל״שלום תמורת ויתורים ועקירות״.

רוב העם מתנגד לממשלה כזו, גם כשמניחים עליה עלה תאנה ימני. 65 מנדטים הצביעו עבור ממשלת ימין. רוב עצום מביניהם הצביע עבורי כראש ממשלה – במישרין על פתק מחל, או בעקיפין למפלגות שהתחייבו מראש לשבת בקואליציה בהנהגתי.

וגם כששואלים היום את כלל הציבור, רוב מובהק, בפער ניכר מול כל מועמד אחר, רוצה שאמשיך להנהיג את המדינה. ממשלת ימין בהנהגתי זאת ההכרעה הדמוקרטית.

אבל כדי שממשלה כזאת תקום, נפתלי בנט חייב להתייצב איתנו בגוש הימין, ולא לחבור לגוש השמאל.

במצב הפוליטי שנוצר בנט העלה במו״מ איתנו את הדרישה לכהן ברוטציה כראש ממשלה למשך שנה אחת. במקביל הוא מנהל משא ומתן עם לפיד על בקשה דומה, ואפילו גדולה יותר. זאת לא בדיוק בקשה שגרתית מצד מי שעומד בראש מפלגה עם 7 מנדטים. אבל השיקול שמנחה אותי זה מה שמונח עכשיו על כף המאזניים – טובת המדינה: ממשלת ימין ולא ממשלת שמאל.

ולכן כדי למנוע ממשלת שמאל, אמרתי לנפתלי בנט שאהיה מוכן להיענות לבקשתו להסדר רוטציה שבו הוא יכהן ראשון כראש ממשלה במשך שנה אחת. חברי ״ימינה״ ישולבו בממשלה ובכנסת בתפקידים חשובים. ואם חלילה לא נקים ממשלה, אם כי לדעתי לא נגיע לזה, נרוץ ברשימה משולבת לכנסת כשכל מפלגה שומרת על זהותה וכוחה היחסי.

אני אומר שלא נגיע לזה כי ברגע שיווצר גוש מוצק של 59 ח״כים מהימין – לא יהיו בחירות. נוריד מעל הפרק את האופציה המסוכנת של ממשלת שמאל, וניצור את התנאים להצטרפות של סיעות וחברי כנסת נוספים לממשלת ימין. גם אם תשמעו מהם הצהרות לוחמניות שלא יצטרפו, אני יודע שאחרי שנפתלי בנט יתייצב בימין – אחרים יעשו זאת גם כן.

כי הם יודעים שזה הדבר הנכון למדינה והם רק מחכים שבנט יעשה את הצעד הנכון. ולכן אני קורא לנפתלי בנט לחתום עוד היום על הסכם להקמת ממשלת ימין, ולהתחייב שלא יצטרף לשום ממשלה אחרת.

בפוסט שהוא כתב לפני 10 ימים, בנט כתב שאפשר להקים ממשלת ימין אם אני אזוז הצידה לשנה הראשונה. אז זזתי. עכשיו תורך".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 14:24 לינק ישיר 

אחד יותר טפש מהשני,
בנט מדבר עם לפיד
האדיוט, וסמוטריץ
מתעקש על הקמת ממשלת
שמאל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 14:29 לינק ישיר 

זה לא קשור לטיפשות (אם כי זה תנאי הכרחי, ללא ספק), זה רק דבר אחד: אגו ענק ומנופח עד אין סוף.
אין אמר מרן הגראי"ל? גאווה, גאווה, גאווה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 20:52 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
זה לא קשור לטיפשות (אם כי זה תנאי הכרחי, ללא ספק), זה רק דבר אחד: אגו ענק ומנופח עד אין סוף.

ולמה גפני וליצמן מסרבים להיכנס לממשלת האחדות ולהציל את יבנה וחכמיה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 20:58 לינק ישיר 

כי יבנה וחכמיה כוללים שלטון העם ולא דיקטטורה של פרקליטות בג"ץ המנווטים על ידי ליבראלי האיחוד האירופאי. ממשלת אחדות זה ניצחונם של כל אלה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 20:59 לינק ישיר 

רבי אייזיק שר זצ"ל (ראש ישיבת סלבודקה בשנות קום המדינה) אמר שיש לאו מדברי סופרים להיות מזרוחניק.
והלאו הוא: 'אל תהיו כסוס כפרד אין הבין'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 21:00 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

הם גם לא יצילו את יבנה וחכמיה, אין לזה שום התכנות עם לפיד וליברמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 21:02 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

hhaavv כתב:

עמוס שוקן כבר ענה לך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2021 21:30 לינק ישיר 
ראשית כל בהצלחה לשני הצדדים במאמץ לסיים את מדינת Yes-רע-Hell. שנית, בדיחה קטנה שתבינו קצת מי זה BB.

לה''ו.
מלכת היופי אלוף הארץ באיגרוף וביבי יצאו לטייל ביריד (ביבי כמובן על חשבונם)
הם עברו בין הדוכנים, כשלפתע ראו דוכן שכתוב כאן יש את האישה היפה ביותר בעולם. נכנסה מלכת היופי ויצאה אחרי כמה דקות בוכה ואומרת זה לא פייר שיש מישהי יותר יפה ממני.
המשיכו ללכת וראו עוד דוכן שכתוב כאן יש את המתאגרף החזק ביותר בעולם. נכנס אלוף הארץ ויצא לאחר כמה דקות בוכה ואומר זה לא פייר שיש מישהו יותר חזק ממני.
המשיכו לטייל לאיטם ולקראת סוף הדוכנים היה עוד דוכן ושם היה כתוב כאן מתקיים תחרות השקרנים הגדולים ביותר בעולם. ביבי נכנס, ולאחר כמה דקות פינוקיו יוצא משם ממרר בבכי ושאל מי לעזאזל זה הביבי הזה?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 00:35 לינק ישיר 

אני אישית גם נטיתי לתמוך בהצטרפות החרדים לממשלת בנט.
אבל דבר אחד גרם לי לפקפק בעמדתי זו:
למה חריף ומקשה תומך בזה?
מה הוא חישבן שאני פיספסתי?
רק בשביל השני מנדטים שיעברו בגלל זה בבחירות הבאות משס וג' לסמוטריץ ולליכוד?
רק בשביל זה שווה לו לוותר על ההנאה של חרדים באופזיציה?

או שהעובדה שבעיני "ישראל השנייה", החרדים מצטיירים כעת כנאמנים, והדת"לים כבוגדים,
היא משמעותית יותר ממה שנדמה לי?

תוקן על ידי פצקו ב- 03/05/2021 23:36:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 00:59 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

hhaavv כתב:

ממשלת השיסוי ותומכי הטרור ?

נראה בהמשך..
החרדים נאמנים לביבי ולימין,
מה גם שעושה רושם שלפיד
לא מתאים לתפקיד ראש ממשלה
והוא מסוכן לישראל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 01:57 לינק ישיר 

מי שנראה כמו סחטן, מדבר כמו סחטן ועושה קולות כמו סחטן - הוא בנט. לבסוף יגיע בסך הכל לפח הזבל של ההיסטוריה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 04:27 לינק ישיר 

פצקו כתב:

למה חריף ומקשה תומך בזה?

או שהעובדה שבעיני "ישראל השנייה", החרדים מצטיירים כעת כנאמנים, והדת"לים כבוגדים,

לא יודע אם זה  באמת צריך להיות שיקול משמעותי.מבחינה מהותית,
אבל בעיני מי ששם לו למטרת חיים לייצר שיח כי החרדים הם זונות ,
זה בהחלט משמעותי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 07:28 לינק ישיר 

לא הבנתי על איזה ממשלה הוא מדבר.
יש להם 61 ח"כים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 11:56 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:

לא הבנתי על איזה ממשלה הוא מדבר.
יש להם 61 ח"כים?

לא הבנתי מה אתה כותב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 12:28 לינק ישיר 

פצקו כתב:
אני אישית גם נטיתי לתמוך בהצטרפות החרדים לממשלת בנט.
אבל דבר אחד גרם לי לפקפק בעמדתי זו:
למה חריף ומקשה תומך בזה?
מה הוא חישבן שאני פיספסתי?
רק בשביל השני מנדטים שיעברו בגלל זה בבחירות הבאות משס וג' לסמוטריץ ולליכוד?
רק בשביל זה שווה לו לוותר על ההנאה של חרדים באופזיציה?

תוקן על ידי פצקו ב- 03/05/2021 23:36:50

אתה ממש לא קורא אותי נכון.
אני לא תומך בזה לכתחילה.
אני פשוט רוצה למנוע הקמת ממשלה שנשענת על מנסור עבאס ונותנת לו כוח רב.
בין החרדים לסמוטריץ', אני מעדיף שסמוטריץ' יכנס.
זה דווקא דבר טוב שהחרדים יישארו איזה קדנציה בחוץ.
אבל אם סמוטריץ' לא מסכים. אז אין בכלל שאלה שעדיף שהחרדים יכנסו מאשר לתת כוח לתנועה האיסלמית שהיא תנועת אחות של החמאס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נתניהו: "אמרתי לבנט שאהיה מוכן להסדר רוטציה שבו הוא יכהן ראשון כרה"מ"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext