|
|
| נשלח ב-3/5/2021 23:33 |
|
| |
אם נודה על האמת הוא צודק, מה לנו ולהם? (הייתי שמחה לו מישהו היה מביא איזה מאמר מתלהם שלו על חרדים שלא עומדים בצפירה) הבעיה שלנו במרחבי העולם המערבי שאנחנו מעוניינים בגדול בחיים שהם רוחניים וענייני העולם הזה הם רק שירות לדבר האמיתי שהוא חיי הרוח. ולכן לא כל כך אכפת לנו אם תהיה לנו מכונית חדשה או שאר חידושונים מבית היוצר של ההדוניזם. בעקבות זה אין לנו שום שליטה על אמצעי התקשורת ואנחנו גם לא מחפשים את זה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 23:40 |
|
| |
ולכן תמיד נפסיד במאבק התודעה כי אנחנו לא שם, ואם מישהו מתוכינו מנסה לקבל דריסת רגל במחוזות שהם לא שלנו הוא הופך בהרף עין לאחד משלהם, כך שאין לנו מה להצטער ממה שהכלבים אומרים ונובחים וחושבים, נהיה אנחנו מי שאנחנו עם כל המעלות שבנו, ואדרבה נלמד להתרחק מכל האפיקורסים המושחתים הללו שהם שמאלנים ליברלים נאורים שונאי עמם ושונאי כל מי שהוא לא הם, כשהם תובעים בקול גדול שנעריך את זוללי הטריפות המינים והאפיקורסים שלרוע מזלם פגע בהם איזה כדור מכיוונם של ישמעאלים כאלה או אחרים, וזכור נזכור שאין לנו שום קשר אמיתי איתם, וכל המלחמה שאנו מנהלים על צביונה של המדינה הארורה הזאת היא אך ורק למען אחינו שעדיין לא למדו להבחין כל כך בין תכלת לקלא אילן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 23:48 |
|
| |
| מחודד כתב: |  | | צר לי מאדב אבל אני מבין שהוא אומר בקול את מה שהרבה מאד חילונים חושבים, בלי להכנס למי אשם ואם בכלל יש אשמה בזה, הקיטוב בינינו לבין החילונים הוא גדול מאד, תהום פעורה בינינו. |
|
יש כאן בעצם לימוד זכות על שומרי התורה והמצוות, כחילונים אומרים "אנחנו לא עם אחד" הם בעצם מפרידים אותנו מהם וממעשיהם
ולמרות הקיטוב, ושבנאדם לא מרגיש את השני כאח, עדיין, כשמדובר בחיי אדם שנגדעו צריך לכאוב על כך, ומותר אף לחלל את השבת עבור פיקוח נפש שלו (במקרה שאינו עושה להכעיס)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2021 23:54 |
|
| |
עם כל הכבוד לירון לונדון, הוא ממש לא מייצג את החילוני המצוי. זוהי דעה קיצונית ממש. רוב החילונים התאבלו, הדליקו נרות, כאבו וזכרו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 01:48 |
|
| |
דבר_תורה
| sasa2 כתב: |  | | ולכן תמיד נפסיד במאבק התודעה כי אנחנו לא שם, ואם מישהו מתוכינו מנסה לקבל דריסת רגל במחוזות שהם לא שלנו הוא הופך בהרף עין לאחד משלהם, כך שאין לנו מה להצטער ממה שהכלבים אומרים ונובחים וחושבים, נהיה אנחנו מי שאנחנו עם כל המעלות שבנו, ואדרבה נלמד להתרחק מכל האפיקורסים המושחתים הללו שהם שמאלנים ליברלים נאורים שונאי עמם ושונאי כל מי שהוא לא הם, כשהם תובעים בקול גדול שנעריך את זוללי הטריפות המינים והאפיקורסים שלרוע מזלם פגע בהם איזה כדור מכיוונם של ישמעאלים כאלה או אחרים, וזכור נזכור שאין לנו שום קשר אמיתי איתם, וכל המלחמה שאנו מנהלים על צביונה של המדינה הארורה הזאת היא אך ורק למען אחינו שעדיין לא למדו להבחין כל כך בין תכלת לקלא אילן. |
|
כל מילה פנינה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 06:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 09:37 |
|
| |
הוא נעבעך שיריים של החילונים מהדור הישן.
זוכר אותו לפני כשבע שנים, שופך את מרירת ליבו, כתגובה לסקר מעמיק, שגילה כי רוב אזרחי המדינה מאמינים בישות אלוקית. והוא התפוצץ מכעס, תוך שהוא אומר - אני מדור מקימי המדינה, וכי בשביל זה הקמנו כאן מדינה, כדי שכעבור עשרות שנים, רק אחוזים בודדים יעיזו לומר בסקר שהם אתאיסטים.
אז תפסתי, מצד אחד את גודל האכזבה לפנים של מייסדי המדינה.
וכן תפסתי את ההשקפה הציונית הטבעית, שאנחנו כבר מתקשים להאמין, שהם באמת האמינו באמת ובתמים כי האמונה היהודית בהקב"ה תלך ותפחת דור אחר דור, ויקום דור חדש של יהודים לאומיים. ממש כמו שהקנאים והמחזירים בתשובה אוהבים לצטט מדברי הרצל וחבריו. והנה ירון לונדון, מגלה מה זה פרצוף של אתאיסט מתנשא 'רציונל'.
וכמה צודק הכותב לעיל, שעצם הצורך לגלות לכולם את מחשבותיו - מגלה עד כמה הוא עדיין מפרפר בין חיים למוות, ועד כמה זה 'כן מזיז לו', אוהו מזיז לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 10:45 |
|
| |
מעניין מה דעתו על שי עגנון מ"גדוילי" הציונות, שעל פי עדותו צעד 5 ימים מיפו עד מירון על מנת להשתתף בהילולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 15:00 |
|
| |
שדרי 103FM, בן כספית וינון מגל, הקדישו את פתיחת השעה השנייה בתכניתם על מנת להתייחס לאמירתו של ירון לונדון נגד הציבור החרדי, מספר ימים לאחר האירוע במירון ("למה שאדאג לחרדים? אני חש כמעט כלום כלפי האסון"). מגל אמר כבר בפתיחה כי "ירון לונדון הוא בהמה, כי אם הוא היה מדבר ככה על אסון בסין או על הפלסטינים, הייתם אומרים שהוא לא בן אדם. אני אומר מדובר בבהמה מי שמדבר ככה שהוא נציג התרבות שלכם אדם ששלושים שנה גידל פה אנשים בחינוכית". השדר המשיך לתקוף את לונדון והוסיף כי "הוא נציג תרבות ש-30 שנה גידל אנשים בחינוכית, עכשיו אני מבין למה ביבי רצה לסגור את החינוכית עם אנשים כאלה,הוא מדבר כמו לא יודע מה, גועל נפש, גסות, ערלות לב. עוד לא קמו משבעה אנשים, משפחות, אתה רואה את החרדים שמדברות על אחדות ישראל, הכלל, אהבה, אנשים שנהרגו להם אנשים, בגסות, בערלות, זה חלאתיות לדבר ככה. מגעיל. מגעיל. בהמה. תודה, זה הכול". כספית מצידו השיב כי לדעתו, מגל משתלח בלונדון עקב "העצבים מתום עידן בנימין נתניהו. פסיכולוגית זה נקרא השלכה, אני לא מודד באיזה שלב של האבל אתה נמצא, אבל לסיכומו של אירוע, אני לא מסכים עם מה שהוא אמר.אני חושב שיש אנשים שחושבים ככה, זה לא הרוב, הוא איש מבוגר שאין לו הרבה מה להפסיד, הוא אמר דבר שהרבה אנשים מרגישים. אני לא, אני הייתי בדיכאון, לי הייתה משפחה שחיפשה את עצמה כל הלילה, ואחר כךהתברר שקרוב רחוק שלי נהרג באסון הזה".
https://www.maariv.co.il/news/israel/Article-838303
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 16:27 |
|
| |
| פינטשיב כתב: |  |
אם זה היה קורה לבודאים הוא היה חושב אותו דבר אבל לא היה מעיז לכתוב. ולעצם העניין כשזה קורה לחילונים באיצטדיון זה לא באמת מזיז לנו כי אנחנו לא מרגישים קשר איתם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה לא נכון עבור מי שאכפת לי מיהודים. כל יהודי חשוב לי, ומצער אותי אם יש לו צער. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|