| נשלח ב-4/5/2021 14:02 |
|
| |
מה קורה בקופת חולים מאוחדת בירושלים ?... השירות שלהם מדרדר
קצה נפשי להיות חבר שלהם... כנראה הקורונה הכתה בהם, להיכן כדאי לעבור ? ניסיתי לבדוק במכבי, כבר בטלפון הבנתי שהם גם כנראה איבדו את השירות שלהם, לשניהם יש טלפון אוטומטי, לך דבר אל הקיר.. ניסיתי בלאומית, תקליט חביב קיבל את פניי, תוך כמה שניות דברתי עם מוקדנית חיה ונושמת, אורו עיני,, להיכן אתם ממליצים לי לעבור ? איזה קופת חולים אתם ממליצים ? תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 15:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 15:19 |
|
| |
אבל מפסידים את התוספות שניתנים רק לאחר תקופת צינון... אני לא שמתי לב להתדרדרות, דווקא בשל הקורונה היו הרבה מאד שיפורים (כמו בתחומי שירות אחרים).
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 18:27 |
|
| |
לא היה לי ענין לפרט. זה לא רק לחץ של חגים ותורים ארוכים. לא אכפת להם. המנהלים יושנים, מנקים ערבים מסתובבים בין הרגליים וגם עם מכשיר נקיון, ופתאום נפתח הג'ורה של המכשיר.. שישו ושמחו... עוד דוגמאות. אין כמעט בדיקות דם בחול המועד. בעיות חוזרות ונשנות עם כוח אדם, כנראה הם לוקחים חברת כוח אדם, והם מביאים כוח אדם לא מסור ולא איכותי, אין מתקן לכוסות חד פעמי, הרבה שנים לא היה כוסות, היה כלי ומתקן לנטילת ידיים, זה בוטל. קבעתי עם רופא מפגש טלפוני פעמיים והוא לא חזר אליי. ילדים משתוללים ושוברים משקל בתוך המרפאה לאור יום. קבוע מחכים לרופא חצי שעה ויותר. השירות בטלפון עם המענה הקולי וכו' לא כראוי, לא פעם המוקדניות לא יודעות לתת שירות. ועוד ועוד תלאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 20:19 |
|
| |
ניסיתי כמה פעמים לקבוע תור לבדיקת דם במאוחדת. התורים היו רק לעוד כמה שבועות. משהו הזוי!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 21:37 |
|
| |
אני במכבי בבני ברק, ואני מרוצה מאד.
אז אתה מוזמן לעבור למכבי בבני ברק 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 22:08 |
|
| |
מאוחדת חזקה מאוד בירושלים. מסכים שאכן אין לזה הצדקה. אנשים פשוט לא אוהבים לעשות שינויים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 22:42 |
|
| |
גם אני מצטרף לתלונות על מאוחדת, אנחנו גרים בישוב ליד ירושלים וזוגתי נזקקה לעירוי ברזל, ולמרות שאפשר טכנית לתת אותו בסניף הקופה בישוב, קופת החולים התעקשה לאסור על הסניף בישוב לתת את העירוי.
והכריחה אותה להתנייד לירושלים בלי רכב בשיא הקורונה סתם כי "אלו הנהלים" וכמובן שאין עם מי לדבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 23:30 |
|
| |
גם אני נזקקתי לעירוי ברזל (צירוף מקרים מעניין) והעירוי הראשון נעשה ב-בטרם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 23:35 |
|
| |
מצדרביעי
| hot_trend כתב: |  | |
|
תודה, זה היה מזמן, עכשיו היא כבר בסדר ב"ה, רפו"ש לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 23:45 |
|
| |
| יהודי_חזק כתב: |  | ניסיתי כמה פעמים לקבוע תור לבדיקת דם במאוחדת. התורים היו רק לעוד כמה שבועות. משהו הזוי! |
|
אם יש לך אפשרות להגיע לסניפים שונים במרכז ירושלים אז יש לך אפשרות למצוא תור בתוך שבוע, אלא אם כן אתה נמצא בתקופות החגים. אולי יש עוד סניפים שמקבלים לבדיקת דם על המקום בלי לקבוע תור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2021 23:50 |
|
| |
hhaavv
| מצדרביעי כתב: |  | גם אני מצטרף לתלונות על מאוחדת, אנחנו גרים בישוב ליד ירושלים וזוגתי נזקקה לעירוי ברזל, ולמרות שאפשר טכנית לתת אותו בסניף הקופה בישוב, קופת החולים התעקשה לאסור על הסניף בישוב לתת את העירוי.
והכריחה אותה להתנייד לירושלים בלי רכב בשיא הקורונה סתם כי "אלו הנהלים" וכמובן שאין עם מי לדבר... |
|
ככל הידוע לי הנהלים הם שעירוי ברזל צריך לקבל את הראשון תחת השגחה רפואית, בבית חולים או בטרם ולא בסניף קופ"ח. את השאר מקבלים בד"כ באשפוז יום של קופ"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 14:23 |
|
| |
מצדרביעי
| hhaavv כתב: |  | גם אני מצטרף לתלונות על מאוחדת, אנחנו גרים בישוב ליד ירושלים וזוגתי נזקקה לעירוי ברזל, ולמרות שאפשר טכנית לתת אותו בסניף הקופה בישוב, קופת החולים התעקשה לאסור על הסניף בישוב לתת את העירוי.
והכריחה אותה להתנייד לירושלים בלי רכב בשיא הקורונה סתם כי "אלו הנהלים" וכמובן שאין עם מי לדבר... ככל הידוע לי הנהלים הם שעירוי ברזל צריך לקבל את הראשון תחת השגחה רפואית, בבית חולים או בטרם ולא בסניף קופ"ח. את השאר מקבלים בד"כ באשפוז יום של קופ"ח. |
|
תודה, פה היה מדובר לא רק בעירוי ראשון, ואנשי סניף הקופה אצלנו אמרו שהם לגמרי יודעים ומוסמכים לעסוק בנושא, אבל משום מה הקופה לא אפשרה (יש לנו גם סניף של מכבי בישוב ושם זה חופשי...).
|
|
|
|
|