בית פורומים בחדרי חרדים

אסון פסיכולוגי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/5/2021 19:26 לינק ישיר 
אסון פסיכולוגי

פרקש בטוויטר : העסקנים החרדים נתקלים בלא מעט מקרים בהם נפגעי טראומה מאסון מירון מסרבים לטיפול פסיכולוגי מחשש לפגיעה בשידוך העתידי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 23:47 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
אסון פסיכולוגי

פרקש בטוויטר : העסקנים החרדים נתקלים בלא מעט מקרים בהם נפגעי טראומה מאסון מירון מסרבים לטיפול פסיכולוגי מחשש לפגיעה בשידוך העתידי

אם הטיפול הפסיכולוגי הוא
במקום הומה אדם כמו "קופת חולים"
אז אנשים נרתעים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 07:54 לינק ישיר 
אז הציבור החרדי משמיד עצמו לדעת. אף אחד לא חלה הקורונה, כי זה יפגע בשידוך אף אחד לא פונה לפסיכולוג בעקבות האסון...

יו_טיוב כתב:
אסון פסיכולוגי

לה''ו. השולחן הפוך החמישי מת מצחוק...
.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 08:29 לינק ישיר 

ניתן להבין אותם, זה המצב הנתון בעולם החרדים, רק צריך שיבינו שאם לא יקבלו טיפול בהקדם, רוב הסיכויים שזה יגרום בסופו של דבר לנזק גדול יותר לשידוכים.. מלבד הנזק הנפשי וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 13:09 לינק ישיר 

אני חושש שחלק מהרתיעה של אותם בחורים היא ממעבר דרך "עסקנים" שלא תמיד אפשר לסמוך על הדיסקרטיות שלהם (כמובן בלי להכליל ויש העושים עבודת קודש).

אולי יותר טוב יהיה אם אותם עסקנים פשוט יביאו לבחורים רשימה של מטפלים מומלצים והבחורים בעצמם יפנו אליהם כשהם ירצו ויחליטו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 14:01 לינק ישיר 

תודה, רשמתי עוד שאלה לשאלון מועמד\ת בפנקס השדכן: האם את\ה נוהג\ת להגיע להילולא במירון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2021 20:42 לינק ישיר 

אם מישהו חושב שהוא צריך טיפול פסיכולוגי כלשהוא, הוא חייב לעשות את זה עכשיו!
אם הוא יטאטא את זה ויסתפק בשמיעת שיעור מוסר או אבל, הוא עלול להתפוצץ עם PTSD ברמה אטומיתואז כבר לא עוזרים טיפולים
רק כדורים ועוד כדורים
מניסיון אישי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אסון פסיכולוגי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext