בית פורומים בחדרי חרדים

הגאון המוזיקלי הרב שרגי גשטטנר זכרונו לברכה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/5/2021 20:55 לינק ישיר 
הגאון המוזיקלי הרב שרגי גשטטנר זכרונו לברכה

האלבום המלא https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nOyiVTTZMtZorfIyoXePWCEv-XQyITqzw

תוקן על ידי רציף ב- 04/05/2021 19:54:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 21:33 לינק ישיר 

יש לציין ששרגי עזב את עולם הזמרות לגמרי לפני כ9 שנים משום שהוא הרגיש שזה לא עומד בקנה מידה אחד עם השאיפות הרוחניות שלו וחינוך הבנים. 
הייתה לו משנה סדורה בהתקדמות רוחנית ולמרות הצלחתו בעסקים היה יושב כל בוקר כשהוא מעורר השחר ולומד תורה מספר שעות לא מבוטל בבית המדרש עם כמה וכמה חברותות שחלקם לגמרי חבים לו את לימוד התורה שלהם. 
רק אח"כ היה מתפנה לעסקיו ופותח לראשונה את הטלפון הסלולרי המנותק לחלוטין עד אחרי התפילה והלימודים. 
הייתה בו איזו מין התקדמות רוחנית נדירה שבטח אינה אופיינית לגיל שלו כך ששרגי של לפני חודש לא היה אותו שרגי של לפני חצי שנה, ושרגי של לפני חצי שנה לא היה אותו שרגי של לפני 9 ירחים וכן הלאה. 

חבל על דאבדין ולא משתכחין. 

אוי כמה כואב וצורב לכתוב על שרגי בלשון עבר! רבונו של עולם האב שוין רחמנות אויף דיינע קינדער'ליך ! 

תוקן על ידי lamden ב- 04/05/2021 20:45:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2021 23:34 לינק ישיר 

האלבום שהבאתי מצמרר,
חשים את יד ההשגחה בכל שיר.
מילים מדהימות,
כמו מה ששרגי שר באידיש ;
אנו קרובים עד מאוד לגאולה.
הוא מדבר על שיפוץ ההיכל,,
על שלום, השיר האחרון זהו רמז עבה על דמותו של הרשב"י.
וכן, מה יתאונן אדם חי, דיו שהוא חי ויש עוד, כל שיר הוא מסר לעכשיו !
המעבד המוזיקלי שלו הרב יהושע פריד סיפר בראיון לרדיו קול חי שהשיר ; כרחם אב - חסר לו קטע אחרון - קטע מתבקש, ואף על פי כן, שרגי אישר את השיר משום מה !!!!
אגב, הרב פריד מספר ששרגי ביקש ממנו שלא יכניס חליל לאלבום, הרב פריד לא מבין מה הקטע.
אני רציף יכול לספר לכם מה הוא הקטע,
מסתבר שהקטע הוא שהחליל הוא כלי שחודר לנפש ומכאיב לו, הוא לא התחבר לכלי הזה, ובצדק לדעתי,
אני יכול להניח ששרגי היה רגיש מאוד ולכן..
כל האלבום הזה הוא בבחינת ; לא יאומן כי יסופר, ובבחינת מסר משמיים, בורא עולם רוצה בתשובה שלנו.
ועוד לא הקשבתי לשאר השירים ששרגי הוציא, מי יודע מה אמצא שם.
ת. נ. צ. ב. ה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגאון המוזיקלי הרב שרגי גשטטנר זכרונו לברכה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext