| נשלח ב-5/5/2021 17:35 |
|
| |
זעזוע: המשטרה הציפה את הר הקודש מירון בשוטרות ביום ההילולא
עדי ראיה מספרים כי בכל מתחמי ההדלקות, תולדות אהרן, תולדות אברהם יצחק, כולל בחצר הציון הקדוש, הכניסו שוטרות מלוות בשוטרים רבים איך יתכן לעבור ע״כ בשתיקה????

|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 17:36 |
|
| |
ממש נורא ואיום לצחוק או לבכות?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:05 |
|
| |
ממש צלם בהיכל
הזדעזעתי גם לשמוע שארגוני ההצלה שלחו חובשות לטפל ביקירי ירושלים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:07 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | ממש נורא ואיום לצחוק או לבכות? |
|
מי שיש לו רגש למקום אש להבת שלהבת כאתרא קדישא מירון שהאור החיים הקדוש נכנס אליו בהליכה על ידיו ורגליו בפחד וחלחלה - כשרואה ושומע כאלו דברים - בוכה! מי שיותר מרגש אותו להיות חלק מההוויה הישראלית (ומוכן למכור את כל בית אביו בשביל זה...) - צוחק
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:11 |
|
| |
יש דברים שרק חיילות יודעות לעשות
תוקן על ידי מכמונת ב- 05/05/2021 17:09:18
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:12 |
|
| |
החלוץ, מה קרה שרק השנה הזדעזעת? בכל השנים היו שוטרות, ובשנים עברו רוב הנשים שהיו במירון היו כאלו שאינן נמנות על הציבור החרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 18:19 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | החלוץ, מה קרה שרק השנה הזדעזעת? בכל השנים היו שוטרות, ובשנים עברו רוב הנשים שהיו במירון היו כאלו שאינן נמנות על הציבור החרדי. |
|
בתוך חצר הציון? בפארנצעס של תולדות אברהם יצחק? בתוך ההמונים של תולדות אהרן? טרם נשמע! חסר שוטרים במדינה שחייבים להביא שוטרות? וגם אם רוצים להשמע לחוקי הנאורות, ולייצר שוויון מה הסיבה להכניס אותם לתוככי הדוחק? איפה הרגישות לציבור?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:03 |
|
| |
חוסר התחשבות בציבור החרדי אבל אתה על הבמה הלא נכונה לדבר על כך..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:19 |
|
| |
המשטרה אחראית לאסון ! המשטרה פעלה באלימות בכל הר מרון ! כך כותב הכתב אבי גרינצייג. לשלוח בנות זה כבר פחים קטנים של הפושעים האלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:22 |
|
| |
פלדלפי
| החלוץ כתב: |  | ממש נורא ואיום לצחוק או לבכות?
מי שיש לו רגש למקום אש להבת שלהבת כאתרא קדישא מירון שהאור החיים הקדוש נכנס אליו בהליכה על ידיו ורגליו בפחד וחלחלה - כשרואה ושומע כאלו דברים - בוכה! מי שיותר מרגש אותו להיות חלק מההוויה הישראלית (ומוכן למכור את כל בית אביו בשביל זה...) - צוחק |
|
אם אור החיים היה רואה אותך באינטרנט היה נופל מרגליו....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 19:28 |
|
| |
| החלוץ כתב: |  | החלוץ, מה קרה שרק השנה הזדעזעת? בכל השנים היו שוטרות, ובשנים עברו רוב הנשים שהיו במירון היו כאלו שאינן נמנות על הציבור החרדי.
בתוך חצר הציון? בפארנצעס של תולדות אברהם יצחק? בתוך ההמונים של תולדות אהרן? טרם נשמע! חסר שוטרים במדינה שחייבים להביא שוטרות? וגם אם רוצים להשמע לחוקי הנאורות, ולייצר שוויון מה הסיבה להכניס אותם לתוככי הדוחק? איפה הרגישות לציבור?
|
|
במקום דמגוגיה והטחת רפש על לא כלום, בוא נתמקד בעובדות ברשותך.
בוא נתחיל מהתמונה שלקחת מהסרטון, זו לא תמונה פסטורלית מזמן ההדלקה, מה שרואים בתמונה זה בזמן ההתרחשות לאחר האסון, כשהמשטרה מנסה לשמור על צירים פתוחים לטובת כוחות ההצלה בשיא הלחץ וגייסה את כל הכוחות שברשותה במירון, גם יו"ר משמרת הצניעות לא היה עושה סלקציה בין שוטרים לשוטרות בכדי לבחור במי להשתמש בזמן האירוע.
איני יודע בן כמה אתה, אבל מירון לא תמיד נראתה כמו היום, בשנים עברו בטרם החל טרנד ההופעות והמזללות יהודים הגיעו למירון בהמוניהם נשים וגברים, רובם לא נמנו על הציבור החרדי, הם היו בכל המקומות, בפנים ובחוץ.
בקיצור, לא חייבים לזעום ולהטיל רפש סתם כך ולא במקום, יש מה לבקר, אבל זה לא המקרה הנכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 20:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
המשטרה אחראית לאסון ! המשטרה פעלה באלימות בכל הר מרון !
כך כותב הכתב אבי גרינצייג.
לשלוח בנות זה כבר פחים קטנים של הפושעים האלה
|
|
ואאו אם זה אבי גרינצייג כתב, יוווו אני לא מאמין.... זה בטח נגלה לו משמיים.. הוא יודע בדיוק מה שכולם יודעים, כל מה שאתה מקבל מהקבוצות, גם הוא מקבל... הוא לא יותר מקומבן או יודע יותר מכולם פה, ווואווו עיתונאי.... רק תסביר לי סתם מנסה להבין איך יכול להיות עיתונאי שמתפרנס מפוליטיקאים?? הרי הוא מקבל כסף מיהדות התורה ברשמי בתור עובד במטה, ועם פינדרוס, , עכשיו יהיה לו סקןפ נגדם, הוא יפרסם אותו???? או שעיתונאי זה צייצן עם צילום מסך להפיץ לחבריה שלו? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 23:50 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
המשטרה אחראית לאסון ! המשטרה פעלה באלימות בכל הר מרון !
כך כותב הכתב אבי גרינצייג.
לשלוח בנות זה כבר פחים קטנים של הפושעים האלה
|
|
ואאו אם זה אבי גרינצייג כתב, יוווו אני לא מאמין.... זה בטח נגלה לו משמיים.. הוא יודע בדיוק מה שכולם יודעים, כל מה שאתה מקבל מהקבוצות, גם הוא מקבל... הוא לא יותר מקומבן או יודע יותר מכולם פה, ווואווו עיתונאי.... רק תסביר לי סתם מנסה להבין איך יכול להיות עיתונאי שמתפרנס מפוליטיקאים?? הרי הוא מקבל כסף מיהדות התורה ברשמי בתור עובד במטה, ועם פינדרוס, , עכשיו יהיה לו סקןפ נגדם, הוא יפרסם אותו???? או שעיתונאי זה צייצן עם צילום מסך להפיץ לחבריה שלו?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 23:53 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| החלוץ כתב: |  | החלוץ, מה קרה שרק השנה הזדעזעת? בכל השנים היו שוטרות, ובשנים עברו רוב הנשים שהיו במירון היו כאלו שאינן נמנות על הציבור החרדי.
|
|
בוא נתחיל מהתמונה שלקחת מהסרטון, זו לא תמונה פסטורלית מזמן ההדלקה, מה שרואים בתמונה זה בזמן ההתרחשות לאחר האסון, כשהמשטרה מנסה לשמור על צירים פתוחים לטובת כוחות ההצלה בשיא הלחץ וגייסה את כל הכוחות שברשותה במירון, גם יו"ר משמרת הצניעות לא היה עושה סלקציה בין שוטרים לשוטרות בכדי לבחור במי להשתמש בזמן האירוע.
איני יודע בן כמה אתה, אבל מירון לא תמיד נראתה כמו היום, בשנים עברו בטרם החל טרנד ההופעות והמזללות יהודים הגיעו למירון בהמוניהם נשים וגברים, רובם לא נמנו על הציבור החרדי, הם היו בכל המקומות, בפנים ובחוץ.
בקיצור, לא חייבים לזעום ולהטיל רפש סתם כך ולא במקום, יש מה לבקר, אבל זה לא המקרה הנכון. |
|
אתה חרדי במקרה ? נאמר בתורתינו הקדושה ; ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחריך. למה להטריד יהודים שרוצים להתנהג בקדושה ? שיתכננו כך שלא יגיעו למקום נשים ! זו פגיעה בנו ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2021 23:57 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
|
בקיצור, לא חייבים לזעום ולהטיל רפש סתם כך ולא במקום, יש מה לבקר, אבל זה לא המקרה הנכון. |
|
אתה חרדי במקרה ? נאמר בתורתינו הקדושה ; ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחריך. למה להטריד יהודים שרוצים להתנהג בקדושה ? שיתכננו כך שלא יגיעו למקום נשים ! זו פגיעה בנו ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא ידעתי שחרדי פירושו להשמיד להרוג ולאבד את כל הנשים בעולם
נתחיל מזה שיתכננו בתולדות אהרן שנשות החסידות לא תגענה למירון ואחר כך נתפנה לתת הוראות למשטרה שלא להביא שוטרות לשטח מירון.
אני מבין מכבודו שאילו חלילה הוא או אי מי מבני ביתו יהיה במצב סכנה ויזדקק לעזרה הוא יסרב בכל תוקף ששוטרת או רופאה תטפל בו, באמת אני מתפעל ממסירות הנפש דקדושה שלך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2021 00:14 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
|
|
|
אתה חרדי במקרה ? נאמר בתורתינו הקדושה ; ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחריך. למה להטריד יהודים שרוצים להתנהג בקדושה ? שיתכננו כך שלא יגיעו למקום נשים ! זו פגיעה בנו ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא ידעתי שחרדי פירושו להשמיד להרוג ולאבד את כל הנשים בעולם
נתחיל מזה שיתכננו בתולדות אהרן שנשות החסידות לא תגענה למירון ואחר כך נתפנה לתת הוראות למשטרה שלא להביא שוטרות לשטח מירון.
אני מבין מכבודו שאילו חלילה הוא או אי מי מבני ביתו יהיה במצב סכנה ויזדקק לעזרה הוא יסרב בכל תוקף ששוטרת או רופאה תטפל בו, באמת אני מתפעל ממסירות הנפש דקדושה שלך. |
|
מה קשור אם פיקוח נפש אז אשה. אם לא פיקוח נפש, להעניס נשים למקום קדוש כזה קצת רגש יהודי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|