בית פורומים בחדרי חרדים

זעזוע: המשטרה הציפה את הר הקודש מירון בשוטרות ביום ההילולא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2021 00:16 לינק ישיר 

אולי תסביר מה הבעיה

לאיזה מקום קדוש הכניסו נשים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 00:23 לינק ישיר 

מילא הטענה להכניס נשים בין גברים, אבל מה הבעיה שנשים נכנסות למקום קדוש? (זה לא מקום קדוש אבל נניח)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 00:29 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

רציף כתב:
נוירולוג כתב:

החלוץ כתב:
החלוץ, מה קרה שרק השנה הזדעזעת?
בכל השנים היו שוטרות, ובשנים עברו רוב הנשים שהיו במירון היו כאלו שאינן נמנות על הציבור החרדי.

בתוך חצר הציון?
בפארנצעס של תולדות אברהם יצחק?
בתוך ההמונים של תולדות אהרן?
טרם נשמע!
חסר שוטרים במדינה שחייבים להביא שוטרות?
וגם אם רוצים להשמע לחוקי הנאורות, ולייצר שוויון
מה הסיבה להכניס אותם לתוככי הדוחק? איפה הרגישות לציבור?

במקום דמגוגיה והטחת רפש על לא כלום, בוא נתמקד בעובדות ברשותך.

בוא נתחיל מהתמונה שלקחת מהסרטון, זו לא תמונה פסטורלית מזמן ההדלקה, מה שרואים בתמונה זה בזמן ההתרחשות לאחר האסון, כשהמשטרה מנסה לשמור על צירים פתוחים לטובת כוחות ההצלה בשיא הלחץ וגייסה את כל הכוחות שברשותה במירון, גם יו"ר משמרת הצניעות לא היה עושה סלקציה בין שוטרים לשוטרות בכדי לבחור במי להשתמש בזמן האירוע.

איני יודע בן כמה אתה, אבל מירון לא תמיד נראתה כמו היום, בשנים עברו בטרם החל טרנד ההופעות והמזללות יהודים הגיעו למירון בהמוניהם נשים וגברים, רובם לא נמנו על הציבור החרדי, הם היו בכל המקומות, בפנים ובחוץ.

בקיצור, לא חייבים לזעום ולהטיל רפש סתם כך ולא במקום, יש מה לבקר, אבל זה לא המקרה הנכון.

אתה חרדי במקרה ?

נאמר בתורתינו הקדושה ;
ולא יראה בך ערוות דבר
ושב מאחריך.

למה להטריד יהודים
שרוצים להתנהג בקדושה ?

שיתכננו כך שלא יגיעו למקום
נשים !
זו פגיעה בנו !

נשלח מהאנדרואיד שלי

גילוי נאות: אני אישה...
וכאישה חרדית אני מזדעזעת מהרעיון לשלוח שוטרות וחיילות למתחם הגברים, במיוחד במקום קדוש כמו מירון ובמיוחד באזור של גברים חסידים. והתגובות המיתממות על פיקוח נפש - כאילו שזו פעם ראשונה. הם הרי כבר שנים שהם בכוונה שולחים שוטרות להפגנות של חרדים.
נראה אותם מתנהגים עם הערבים בהר הבית כמו שהתנהגו במירון השנה - עוד מיום רביעי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 00:33 לינק ישיר 

היית שם וראית שוטרות וחיילות במתחם הגברים בתולדות אהרן ומזה הזעזוע?

תוקן על ידי נוירולוג ב- 05/05/2021 23:32:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 00:39 לינק ישיר 

אם היו שוטרות בתוך מסגד אל אקצה המזרח התיכון היה בוער . והתקשורת הייתה תוקפת על חוסר רגישות דתית לאחר ולשונה .

אבל פה . מי אנחנו החרדים ההפרמיטיבים שעוד מעזים להתלונן על פגיעה ברגשותינו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 00:45 לינק ישיר 

בינתיים הדבר היחיד שמזכיר לי כאן את מסג אל אקצה זה תגובות מתלהמות ומוסתות שבינן ובין המציאות אין קשר.

אבל אין חדש תחת השמש, ראינו את זה גם בעלילה על השוטרים שרצחו את האנשים במחסום, אנשים מגיבים כמו עדר מוסת בלי להתבונן ולהפעיל את הראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 00:54 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

נוירולוג כתב:
בינתיים הדבר היחיד שמזכיר לי כאן את מסגד אל אקצה זה תגובות מתלהמות ומוסתות שבינן ובין המציאות אין קשר.

אבל אין חדש תחת השמש, ראינו את זה גם בעלילה על השוטרים שרצחו את האנשים במחסום, אנשים מגיבים כמו עדר מוסת בלי להתבונן ולהפעיל את הראש.

אתה זה שמגיב כמו עדר בלי להפעיל את הראש, ולא נותן לעובדות לבלבל אותך.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 01:01 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתב:
בינתיים הדבר היחיד שמזכיר לי כאן את מסגד אל אקצה זה תגובות מתלהמות ומוסתות שבינן ובין המציאות אין קשר.

אתה זה שמגיב כמו עדר בלי להפעיל את הראש, ולא נותן לעובדות לבלבל אותך.  

גברת

אני משתדל לכבד אותך ולהגיב לך עניינית אף שאני לא זוכה לאף תגובה עניינית ממך, ואנסה בכל זאת למקד אותך שוב.

את טוענת שהנך מזועזעת מכך ששלחו שוטרות וחיילות למתחם הגברים בתולדות אהרן, ואני שואל האם היית שם וראית שכך היה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 01:25 לינק ישיר 

אמתצמח כתב:
נוירולוג כתב:

רציף כתב:
נוירולוג כתב:

החלוץ כתב:
בכל השנים היו שוטרות, ובשנים עברו רוב הנשים שהיו במירון היו כאלו שאינן נמנות על הציבור החרדי.

בתוך חצר הציון?
טרם נשמע!

בוא נתחיל מהתמונה שלקחת מהסרטון, זו לא תמונה פסטורלית מזמן ההדלקה, מה שרואים בתמונה זה בזמן ההתרחשות לאחר האסון, כשהמשטרה מנסה לשמור על צירים פתוחים לטובת כוחות ההצלה בשיא הלחץ וגייסה את כל הכוחות שברשותה במירון, גם יו"ר משמרת הצניעות לא היה עושה סלקציה בין שוטרים לשוטרות בכדי לבחור במי להשתמש בזמן האירוע.

איני יודע בן כמה אתה, אבל מירון לא תמיד נראתה כמו היום, בשנים עברו בטרם החל טרנד ההופעות והמזללות יהודים הגיעו למירון בהמוניהם נשים וגברים, רובם לא נמנו על הציבור החרדי, הם היו בכל המקומות, בפנים ובחוץ.

בקיצור, לא חייבים לזעום ולהטיל רפש סתם כך ולא במקום, יש מה לבקר, אבל זה לא המקרה הנכון.

אתה חרדי במקרה ?

נאמר בתורתינו הקדושה ;
ולא יראה בך ערוות דבר
ושב מאחריך.

למה להטריד יהודים
שרוצים להתנהג בקדושה ?

נשים !
זו פגיעה בנו !

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא ידעתי שחרדי פירושו להשמיד להרוג ולאבד את כל הנשים בעולם

נתחיל מזה שיתכננו בתולדות אהרן שנשות החסידות לא תגענה למירון ואחר כך נתפנה לתת הוראות למשטרה שלא להביא שוטרות לשטח מירון.

אני מבין מכבודו שאילו חלילה הוא או אי מי מבני ביתו יהיה במצב סכנה ויזדקק לעזרה הוא יסרב בכל תוקף ששוטרת או רופאה תטפל בו, באמת אני מתפעל ממסירות הנפש דקדושה שלך.

מה קשור אם פיקוח נפש אז אשה.
אם לא פיקוח נפש, להעניס נשים למקום קדוש כזה קצת רגש יהודי

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשים הן לא יהודיות? לנשים אסור להיכנס ל׳מקום כזה׳? ממתי בעצם התחילו ביהדות להתייחס לנשים כאל טומאה מהלכת שמעיבה על קדושת המקום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 06:26 לינק ישיר 

רק זעזוע?!
הלם ותדהמה של ממש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 09:20 לינק ישיר 

אפיפנס כתב:

אמתצמח כתב:
נוירולוג כתב:

רציף כתב:
נוירולוג כתב:

החלוץ כתב:

בתוך חצר הציון?
טרם נשמע!

אתה חרדי במקרה ?

נאמר בתורתינו הקדושה ;
ולא יראה בך ערוות דבר
ושב מאחריך.

למה להטריד יהודים
שרוצים להתנהג בקדושה ?

נשים !
זו פגיעה בנו !

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא ידעתי שחרדי פירושו להשמיד להרוג ולאבד את כל הנשים בעולם

נתחיל מזה שיתכננו בתולדות אהרן שנשות החסידות לא תגענה למירון ואחר כך נתפנה לתת הוראות למשטרה שלא להביא שוטרות לשטח מירון.

אני מבין מכבודו שאילו חלילה הוא או אי מי מבני ביתו יהיה במצב סכנה ויזדקק לעזרה הוא יסרב בכל תוקף ששוטרת או רופאה תטפל בו, באמת אני מתפעל ממסירות הנפש דקדושה שלך.

מה קשור אם פיקוח נפש אז אשה.
אם לא פיקוח נפש, להעניס נשים למקום קדוש כזה קצת רגש יהודי

נשים הן לא יהודיות?לנשים אסור להיכנס ל'מקום כזה'?ממתי בעצם התחילו ביהדות להתייחס לנשים כאל טומאה מהלכת שמעיבה על קדושת המקום?

הכוונה לתוך הגברים
ושב מאחוריך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 09:20 לינק ישיר 

לענ"ד חברת האבטחה היחידה שיודעת לספק מאות ואלפים של 'מאבטחות' עבור עזרת הנשים זו המשטרה, הם סיפקו מתוך התחשבות שוטרות במקום להכניס מאות שוטרים לעזרת הנשים. ואכן כפי שאמר נוירולוג, נראה שהאסון גרם לכאוס גדול, כל השוטרים שהיו אמוים על תנועה למטה נעלמו, כל אחד עבר לתפקיד אחר, וכפי שמספרים נהגי האמבולנס התיאום לא היה משהו, וכנראה הוזעקו גם כמה שוטרות לעזרת הגברים. בל נשכח את מאות הגברים שמצאו זמן להתעמת עם המשטרה והמחסומים בזמן האסן עצמו! מי יודע אם לא מתו פצועים מתוך כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 22:17 לינק ישיר 

למיטב ידיעתי גם במקדש היו נשים. וללא הפרדה (חוץ משמחת בית השואבה). 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 23:14 לינק ישיר 

בעקבות קריאתו של האדמור מסלונים יפסקו שנה הבאה הזעזועים מהבאת שוטרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2021 14:23 לינק ישיר 

המשמיצים ברחו להם מהתמודדות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זעזוע: המשטרה הציפה את הר הקודש מירון בשוטרות ביום ההילולא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.