| נשלח ב-7/5/2021 14:55 |
|
| |
| מאירקה99 כתב: |  | | למיטב ידיעתי גם במקדש היו נשים. וללא הפרדה (חוץ משמחת בית השואבה). |
|
אני לא מאמין.
אני חושב שכשיבנה בית המקדש במהרה בימינו יש לאסור על נשים לעלות לרגל. שלא יטמאו במראן המשוקץ את עיננו הטהורות חס ושלום
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 15:01 |
|
| |
| אפיפנס כתב: |  |
| אמתצמח כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  |
| החלוץ כתב: |  | החלוץ, מה קרה שרק השנה הזדעזעת? בכל השנים היו שוטרות, ובשנים עברו רוב הנשים שהיו במירון היו כאלו שאינן נמנות על הציבור החרדי.
בתוך חצר הציון? בפארנצעס של תולדות אברהם יצחק? בתוך ההמונים של תולדות אהרן? טרם נשמע! חסר שוטרים במדינה שחייבים להביא שוטרות? וגם אם רוצים להשמע לחוקי הנאורות, ולייצר שוויון מה הסיבה להכניס אותם לתוככי הדוחק? איפה הרגישות לציבור?
|
|
במקום דמגוגיה והטחת רפש על לא כלום, בוא נתמקד בעובדות ברשותך.
בוא נתחיל מהתמונה שלקחת מהסרטון, זו לא תמונה פסטורלית מזמן ההדלקה, מה שרואים בתמונה זה בזמן ההתרחשות לאחר האסון, כשהמשטרה מנסה לשמור על צירים פתוחים לטובת כוחות ההצלה בשיא הלחץ וגייסה את כל הכוחות שברשותה במירון, גם יו"ר משמרת הצניעות לא היה עושה סלקציה בין שוטרים לשוטרות בכדי לבחור במי להשתמש בזמן האירוע.
איני יודע בן כמה אתה, אבל מירון לא תמיד נראתה כמו היום, בשנים עברו בטרם החל טרנד ההופעות והמזללות יהודים הגיעו למירון בהמוניהם נשים וגברים, רובם לא נמנו על הציבור החרדי, הם היו בכל המקומות, בפנים ובחוץ.
בקיצור, לא חייבים לזעום ולהטיל רפש סתם כך ולא במקום, יש מה לבקר, אבל זה לא המקרה הנכון. |
|
אתה חרדי במקרה ? נאמר בתורתינו הקדושה ; ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחריך. למה להטריד יהודים שרוצים להתנהג בקדושה ? שיתכננו כך שלא יגיעו למקום נשים ! זו פגיעה בנו ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא ידעתי שחרדי פירושו להשמיד להרוג ולאבד את כל הנשים בעולם
נתחיל מזה שיתכננו בתולדות אהרן שנשות החסידות לא תגענה למירון ואחר כך נתפנה לתת הוראות למשטרה שלא להביא שוטרות לשטח מירון.
אני מבין מכבודו שאילו חלילה הוא או אי מי מבני ביתו יהיה במצב סכנה ויזדקק לעזרה הוא יסרב בכל תוקף ששוטרת או רופאה תטפל בו, באמת אני מתפעל ממסירות הנפש דקדושה שלך. |
|
מה קשור אם פיקוח נפש אז אשה. אם לא פיקוח נפש, להעניס נשים למקום קדוש כזה קצת רגש יהודי
|
| נשים הן לא יהודיות?לנשים אסור להיכנס ל'מקום כזה'?ממתי בעצם התחילו ביהדות להתייחס לנשים כאל טומאה מהלכת שמעיבה על קדושת המקום? |
|
נשים הן קדושות יותר מגברים. בזכות נשים צדקניות נגאל, נשים קרובות יותר לבורא מהגברים. יש מצוה של הפרדה וקדושה, כיף לנו ככה, בלי לפזול ימינה ושמאלה. ואגב, למרות המצוה יש עזרת נשים בריקודים אצל האדמורים כי ביהדות יש כבוד, אבל היכן שניתן זה לא הגיוני ששוטרות ישליטו סדר בין הגברים, זה פוגע בנו אישית ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 15:06 |
|
| |
| מאירקה99 כתב: |  | למיטב ידיעתי גם במקדש היו נשים. וללא הפרדה (חוץ משמחת בית השואבה). |
|
תמיד היה הפרדה במקדש. זה התחיל בגברים פנימה ונשים אחורה, בהמשך התקינו עזרת נשים למעלה, וגברים היו למטה. ולא היו שוטרות או חיילות בכלל, וראה זה פלא, הסתדרו, והיה שמחה גדולה עד לב השמיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 15:36 |
|
| |
הכובס1
הזעזוע היחיד שטמון בי באופן אישי הוא העלאת איש מתועב לקודש הקודשים כדוגמת שר המשטרה, נשים אמנם מחויבות בצניעות, אך במקרה דידן יש דרך מהדרין ונשים משתדלות בצניעות, אך החרון אף שיש על ארץ ישראל מהמצעדים וממינוי איש ציבור שמייצג תועבההההה זה כבר תועבה שבתועבה אצל התנא האלוקי.
תוקן על ידי הכובס1 ב- 07/05/2021 16:07:01
|
|
|
|
|