בית פורומים בחדרי חרדים

עלילת דם תשפ"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2021 07:59 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
כל מי שהקשיב לעדויות של אנשים מהימנים שממש היו שם בהתחלה.
וצפה בשלל הסרטונים ברשת. היה יכול להתרשם כמעט בוודאות שלא היה שום חסימה משטרתית.
רק אנשים עם ראיית מציאות לקויה במיוחד משום מה "התרשמו" אחרת.
כל מי שהתרשם שהיה חסימה, על סמך "עדויות" מופרכות של צ'אלמערס מתלהמים שלא היו בכלל באזור, ועל סמך תמונות מטושטשות שנגזרו מאיזה סרטון, כאשר בסרטון המלא מגלים מציאות אחרת לגמרי, צריך לעשות בדק בית לעצמו ולשפר בדחיפות את כושר השיפוט שלו ואת ראיית המציאות שלו.

בוא ואומר לך דוגרי לפרצוף, חרדק קטן, שונא חרדים מובהק שלא מנסה אף להסתיר את זה

האמת היא שלא יכלו לדעת בשום אופן מהסרטונים והתמונות כלום
והאמת היא שלא יכלו גם לדעת מהעדויות כלום, כי היו כאלו שנשבעו שהיה מחסום והיו שנשבעו שלא היה מחסום

כל מי שרצה להאמין שהיה מחסום האמין שהיה, דהיינו, חרדי מן השורה קשה לו לקבל את זה שככה הם נפלו פשוט אחד על השני ונהרגו
וכל מי שרצה להאמיו שלא היה מחסום, האמין למי שהוא רצה להאמין, וראה בכל תמונה את מה שהוא רצה לראות

אני מודה שאני האמנתי לאלו שהעידו שהיה מחסום, יש גם הגיון בטענה שטענתי, שאם יש כאלו שנשבעים שהיה מחסום והם מעידים בפיהם, זה אומר שהם ראו את המחסום, ומי שמעיד שלא היה מחסום, כנראה לא ראה את המחסום באנדרלמוסיה שהיתה, וכפי הכל הידוע "לא ראיתי אינו ראיה"

אני טעיתי, אבל היתה לי סיבה לטעות, הן מהסיבה שטענתי, והן כי סירבתי להאמין שדבר כזה קורה מנפילה כושלת של אנשים סתם

אתה בחרת בצד הזה, כי אתה שונא חרדים מובהק, ולא מסתיר את זה
אתה בחרת בצד הזה כי רצית לזלזל בחרדים
ובבקשה אל תחרטט לנו ש"הצלחת לראות את זה בתמונות ובסרטונים, כי לא ניתן להבין מהם כלום, מה עוד שהעדים לא כל כך דיברו על מחסום פיזי אלא על שוטרים שחסמו את המעבר

אתה התערבת לנו פה כי רצית לזלזל, כי אתה דוחף פה כל היום את האף אל תוך ציבור שאינך משתייך אליו
אתה אשכרה רקדת פה על הדם, אין לי תיאור טוב מזה.
ומענין, שעד שהופיע הסרטון המוכיח סופית שאכן לא היה מחסומים, כל שונאי החרדים שתמיד רוקדים פה, בדיוק כל אלו תמכו בצד שלא היו שוטרים מעורבים בסיפור
וכמעט כל היתר כאן צידדו והאימנו לעדויות שלא היה מחסום
מקרי?

באשכול סמוך הגבתי לך וכתבתי: מודה ועוזב ירוחם.
אז אני חוזר בי לחלוטין מהדברים.
לא למדת כלום וכנראה שגם לא תלמד כלום. לצערי, כנראה שאתה מקרה אבוד. חבל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 09:29 לינק ישיר 
ירו_שלמי

איש_חשוב כתב:
איכשהו הצדדים התחלקו בצורה די ברורה בין הדעות על חרדים..
למעט יוצאי דופן בודדים
גם עם מי שדיברתי ברחוב הדעות נחלקו לפי הנשאלים

ואם לחפש הגיון אצל המשטרה, יש עליהם מספיק קושיות בהתנהגותם במירון בל"ג בעומר בכל המקומות האחרים ואין כאן המקום להאריך

יש כאלו שמנסים תמיד להגן על הצד הלא חרדי, כשם שיש כאלו שתמיד יאשימו את המשטרה ורק לא את עצמם. שניהם לא מסוגלים לחשוב לבד.

אבל אני שמתי לב לחלוקה קצת שונה, יש כאלה שחושבים, אנשים שהחיים שלהם הם לא מכוח האינרציה, גם כאלה ש'נפתחו' אך גם כאלה שהפכו לחרדים יותר, מתוך חשיבה עצמאית נגד הזרם. כל אלו כן היו הפעם בצד של 'אין מחסום', וזה למה - כי לא היה מחסום.

אני אישית לא מתפעל מ'עדויות' של אנשים, שמעתי עשרות עדויות חיות על ה'אמת' שבהומאופתיה, רפלקסולוגיה, פירמידות שונות, ועוד ועוד, ולקח לי הרבה זמן לקלוט שכשרוצים להאמין, ה כ ל  אפשרי. אין לתאר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2021 10:34 לינק ישיר 

עצם זה שהפכו את הוויכוח ל"הצד החרדי" נגד "הצד הלא חרדי", זה בדיוק הבעיה.
צריך לדון באופן ענייני ובראש פתוח.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עלילת דם תשפ"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext