צר לי על בני המשפחה. לרוע מזלם הגיעו לזירה הקשה אנשי הצלה מטומטמים שהורידו אותו מחבל התלייה והחליטו לבצע בו החייאה ובכך דנו את משפחתו לחיי סבל ארוכים וקשים.
מבחינה הלכתית אסור לנתק אותו מהמכשירים, משמע הוא נחשב לחי
נשלח ב-20/5/2021 10:10
אני כותב בזהירות:
הרי יש איסור חמור של מאבד עצמו לדעת, למרות כל הלחצים הקשים שעבר, מצד שני אין ספק שלאדם הזה יש המון זכויות על כל פעולותיו הברוכים, כנראה מהשמים שמרו עליו שלא ייאבד עם החטא של מאבד עצמו חלילה, כך שכרגע הוא יישאר רק פצוע, ויוכל לתקן את מה שצריך
נשלח ב-20/5/2021 10:56
נכון שיש איסור חמור של מאבד עצמו לדעת . שמעתי פעם , אינני יודעת עד כמה זה נכון שכשאדם מבצע ניסיון התאבדות , הוא למעשה הגיע לרגע של חוסר שפיות ולכן אין דנים אותו כאחד שאחראי למעשיו .
מן הסתם רוב רובם של אלו הגיעו למצב של שיגעון כל שהוא בשניות שלפני המעשה .
נשלח ב-20/5/2021 10:59
אולי מן השמיים רצו שיראה וישמע את סיפורי מירון וקרלין מבלי יכולת להגיב כי אחרת יגידו שהוא חי
נשלח ב-20/5/2021 11:00
לא ראו אותו מאושפז בשערי צדק משפחתו הפסיקה להגיב והוא נראה בברצלונה.....
נשלח ב-20/5/2021 13:13
נושם עצמונית מתלוצץ עם רופאיו
מישו זוכר?
נשלח ב-20/5/2021 13:21
רציף כתב:
גרשום כתב:
צר לי על בני המשפחה. לרוע מזלם הגיעו לזירה הקשה אנשי הצלה מטומטמים שהורידו אותו מחבל התלייה והחליטו לבצע בו החייאה ובכך דנו את משפחתו לחיי סבל ארוכים וקשים.
אכן כפרת עוונות.
לא חיבבתי את האיש ואיני יודע חשבונות שמיים. רק אשתף במחשבה שעלתה לי,
מי יודע, אולי בזכות כל הדברים הטובים שכן עשה, הקב״ה זימן לו את העונש הנורא הזה, של להיות כלוא בגוף דומם ולא מתפקד, כדי לכפר על העוונות עוד בעולם הזה ולהגיע נקי לעולם הבא...
נשלח ב-20/5/2021 14:56
על ההוא שהתלוצץ עם רופאיו אמרו שלא השמים ולא הארץ חפצים בו
היה מונח כאבן שאין לה הופכין שמונה שנים. יותר מדויק שמונה שנים ועשרה ימים
נשלח ב-20/5/2021 16:03
תכלס? קונספירציות רצות באויר. מישהו יכול להגיד משהו מוסמך? בכל זאת מדובר בארץ קטנה, מישהו בטח אמור לדעת, לראות, לשמוע.
נשלח ב-20/5/2021 16:32
בנשק כתב:
תכלס? קונספירציות רצות באויר. מישהו יכול להגיד משהו מוסמך? בכל זאת מדובר בארץ קטנה, מישהו בטח אמור לדעת, לראות, לשמוע.
כתבו לך, מצבו אנוש. לא מעדכנים אם אין חדש.
הוא נמצא כנראה בשערי צדק, מחלקת טיפול נמרץ. ינוח בשלום על משכבו. אמן