| נשלח ב-6/5/2021 23:13 |
|
| |
יש אשמות חדשות באסון מירון הנשים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2021 23:45 |
|
| |
בבקשה, למחוק אשכול זה מיד. לא היו דברים מעולם. האדמו"ר לא האשים את הנשים באסון הנורא ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2021 23:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בבקשה, למחוק אשכול זה מיד. לא היו דברים מעולם. האדמו"ר לא האשים את הנשים באסון הנורא !
|
|
האדמור אומר שבגלל התערובת שנגרם ע"י שבאות נשים יש חרון אף ואז נפגעים גם הצדיקים שבשטחם אין תערובת. ולכן צריך שנשים לא תבאנה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 00:00 |
|
| |
אי הפרדה, אתרי אינטרנט, סמארטפונים, מחסומי משטרה.. במקום לחפש את המטבע מתחת לפנס, איך זה שאין אחד אפילו שמזכיר את הישיבה שלא נוהגים בה כבוד זה בזה בימי הספירה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 00:11 |
|
| |
אם האסון קרה בעזרת הגברים, אולי זה רמז שמעתה יש להתיר רק לנשם לבוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 00:31 |
|
| |
רגע, רגע אולי באמת יש איזשהו מקום לתיקון בצניעות הנשים? נכון, גם הגברים צריכים לתקן את עצמם, וגם פוניב'ז, וגם גור ועוד ועוד. אבל בנוסף לכל הנ"ל גם צניעות הנשים צריך תיקון. מישהו מוצא בזה פגם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 00:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 00:47 |
|
| |
רבש"ע!! לא יאומן! איזו עקמימות נוראה! הרי האסון הזה גרם שתיחסם דרך המהדרין. הודיעו ברמקולים: דרך המהדרין חסומה! ואז כולם היו חייבים לחזור בדרך הרגילה שאינה מהדרין. הייתכן?! שעונש שבא כדי למנוע תערובת, יגרום בעצמו לתערובת?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 00:47 |
|
| |
אני בעד שגברים לא יגיעו ככה בכלל לא יהיו מגדולות לאף אחד.
באופן כללי אני סבור שכדי לשמור על מינינו קדוש יש לאסור על גברים לצאת למרחב הציבורי או למעט בכך למידת הצורך בלבד- כדי שלא יתקלו בנשים לא עלינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 01:25 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
רגע, רגע
אולי באמת יש איזשהו מקום לתיקון בצניעות הנשים?
נכון, גם הגברים צריכים לתקן את עצמם, וגם פוניב'ז, וגם גור ועוד ועוד. אבל בנוסף לכל הנ"ל גם צניעות הנשים צריך תיקון.
מישהו מוצא בזה פגם?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 01:46 |
|
| |
בא שר לבטחון פנים שחוטא במשכב זכור לציון רבי שמעון בק חטא של גברים נענשו לצערינו גברים,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 02:02 |
|
| |
לפותח האשכול. יתוש(ה) קדמך, וברוך שכיוונת לדעת קטנים.
בחינמון של יום שלישי התפרסם מכתב מהרי"ש קנייבסקי בשם אביו שצריך להתחזק בברכות ובלימוד התורה (ובנט"י, אם אני זוכר טוב) והנשים צריכות להתחזק בצניעות.
ובתגובה פערה את פיה יו"ר נעמ"ת חגית פאר או משהו דומה כי "קנייבסקי מצא את האשמים, הנשים"
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 03:03 |
|
| |
מזל שיש את מי להאשים !! הנשים הסמטפון המחשב ... חסידות סלאנים והאדמור ידועים כאנשים מחמירים וחנוקס. למה שנשים לא יגיעו ?? האסון היה אצל הגברים בגלל דרך מהדרין הצרה ולא בטיחותית !! לפני 45 /50 היה תאונה דרכים בדרך למירון ונהרגו מספר בחורי ישיבות שלא היה להם מחשב ולא סמרטפון והם הגיעו ללא נשים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 05:37 |
|
| |
השאלות הילדותיות האלו..
הנשים אשמות, אז למה האסון לא קרה אצלם
מי קובע את סדרי ההדלקות, הגברים, מה היה קורה אילו הגברים שבתולדות אהרן מתנים את ההדלקה בכך שלא יבואו נשים? או שהיתה יוצאת קריאת רבנים מכל החוגים שנשים לא תבאנה ללג בעומר במירון?
ומי שעיין בלינק שהובא בתחילת האשכול יראה שלפני 110 שנים אחרי האסון בל"ג בעומר זה בדיוק הקבלה שקיבלו עליהם אז, שנשים לא תבאנה למירון בגלל תערובת ופריצות הנגרמות בכל הצפיפויות שהיו
האשמה אינן בנשים, כמו הכותרת המטעה, כי הן לא המחליטות בנושא, על פי רוב דעת הבעלים / האבות קובע האם תסענה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 05:41 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | למה שנשים לא יגיעו ??
|
|
מדהים אחרי כל התגובות שלך באשכול זה ובציטוטים שלו כאן בפורום, בנושא הדחיפות וחוסר הצניעות המשווע שהיה שם
www.kikar.co.il/391252.htmlיש לך את הטמטום לשאול כאן בתמימות "למה שנשים לא יגיעו" מהסיפור הזה כל כך מובן עכשיו למה שנשים לא יגיעו למירון עוד לא שמענו על משהו דומה בשום אירוע!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2021 09:06 |
|
| |
הבעיה בדבריו היא לא בכך שדיבר על התערובות, לפחות בעניי, כי זו באמת בעיה לענ"ד. אבל הפתרון שהוא מציע הוא לא פתרון הוגן, והוא לא מתאים לדור, אתה לא יכול להסיג את הנשים אחורה ממה שכבר הורגלו, התפילות והבכיות שלהן לא פחות טובות מאלה של הגברים, ודחיקה שלהן תרגיש ממש כמו התעמרות מצד 'אדוני הארץ' הגברים.
למי שלא הבין.
|
|
|
|
|