בית פורומים בחדרי חרדים

כבוד האדמו"ר מסלאנים שליט"א חייבים לזכור את אמרתו של רבי עקיבא: שלי ושלכם-שלה הוא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2021 23:21 לינק ישיר 
בונדמן

לךתדע1 כתב:
כל אחד בוחר מה לתקן בעקבות האסון הנורא שקרה במירון הסלאנימר (השחור) בחר להעניש את הנשים להשאיר אותן בבית ושלא ישתתפו בהילולא קדישא, זה פתרון קל שלא מחייב כלום ,ואף מסמן את המציע בתור צדיק גדול, במקום להציע שכל גבר שאינו בוטח בעצמו בענייני קדושה יישאר בבית! ומי יכול לומר שהוא בוטח בעצמו? הרי אין אפוטרופוס לעריות!  שישב בבית ללמוד ושלא ייגרם ביטול תורה בשעות אלה ושאשתו תיקח את הפעוט לחלאקה במירון אין חולק שהיא גם תטפל בפעוט יותר טוב מהגבר במיוחד לאחר שהאבא כבר לקח אותו "אצל כל מיני "ספרים קדושים" עושים הפוך: נעניש את האשה כי הרי תמיד נשים אשמות בכל מיני...

חבל שהאדמו"ר שכח את אמרתו של רבי עקיבא: "שלי ושלכם-שלה הוא! בימינו האמרה הזאת נכונה שבעתיים :כי הנשים הן אלה שנותנות לבעלים ללמוד הן דואגות לפרנסה! אולי שהאדמו"ר ישלח את הגברים לעבוד כדי שנשים לא יכשילו את הגברים בחוץ?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/05/2021 16:24:41

מה זה קשור לשלי ושלכם היא ? ואולי ניתן לנשים לרקוד עם ספר תורה בבית הכנסת בשמחת תורה כי שלי ושלכם היא ? אולי מהיום ניתן לנשות האברכים לערוך סיומים ולומר את הקדיש ואת ההדרן בפני המסובים בסיום, בגלל שהיא זו שאיפשרה לבעל ללמוד ולסיים ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2021 23:53 לינק ישיר 

כל כבודה בת מלך פנימה" ???? -  אם כבר אז כבר עד הסוף !!!!! לא מתי שנוח לכם !!!!! רוב הנשים החרדיות , כולל החסידיות , עת הן נישאות , חובשות את פאתן ברוב עם הדרת מלך , מתאפרות כפי שאכן נאה לבת ישראל להתקשט (לכבוד בעלה)  ועוברות בין יום או בעצם בין לילה היישר לעולם הגדול והפרוץ , בין רגע מילדה טובה ירושלים תמימה שלכאורה לא אמור להיות לה מושג גבר מה מה הוא -  לאשה בעלת אחריות אך גם חשופה מאוד מאוד מאוד והעיניים פתאום נפתחות ובענק לטוב ולמוטב . אם עסקינן בתלמידי חכמים שוקדים על התורה ניחא  ותלוי באיזה עבודה מדובר וכמה אינטרקציה יש לגברת הצעירה על בסיס יום יומי שוטף ועם מי ???? אך כמה יש כאלה שממיתים עצמם באהלה של תורה ושווה בשבילם אם בכלל שבת ישראל תשנה את המסורת של כל כבודה בת מלך פנימה ???? והתגובות כאן האם אנחנו נמצאים באתר חרדי או לא הן לא לעניין , מכיוון שהתוצאות כיום הן רק חלק זעיר מהירייה ברגל שאתם גרמתם לעצמיכם וההמשך בוא יבוא ואין לכם להאשים אלא את עצמיכם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 14:14 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתב:
כל אחד בוחר מה לתקן בעקבות האסון הנורא שקרה במירון הסלאנימר (השחור) בחר להעניש את הנשים להשאיר אותן בבית ושלא ישתתפו בהילולא קדישא, זה פתרון קל שלא מחייב כלום ,ואף מסמן את המציע בתור צדיק גדול, במקום להציע שכל גבר שאינו בוטח בעצמו בענייני קדושה יישאר בבית! ומי יכול לומר שהוא בוטח בעצמו? הרי אין אפוטרופוס לעריות!  שישב בבית ללמוד ושלא ייגרם ביטול תורה בשעות אלה ושאשתו תיקח את הפעוט לחלאקה במירון אין חולק שהיא גם תטפל בפעוט יותר טוב מהגבר במיוחד לאחר שהאבא כבר לקח אותו "אצל כל מיני "ספרים קדושים" עושים הפוך: נעניש את האשה כי הרי תמיד נשים אשמות בכל מיני...

חבל שהאדמו"ר שכח את אמרתו של רבי עקיבא: "שלי ושלכם-שלה הוא! בימינו האמרה הזאת נכונה שבעתיים :כי הנשים הן אלה שנותנות לבעלים ללמוד הן דואגות לפרנסה! אולי שהאדמו"ר ישלח את הגברים לעבוד כדי שנשים לא יכשילו את הגברים בחוץ?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/05/2021 16:24:41

בדבריך וברעיונותיך את יוצרת שאלה על כשרותו של דויד המלך וכל צאצאיו!
אשמח לנימוקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 14:37 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

לךתדע1 כתב:

אשמח לנימוקים.

דויד המלך היה נין של רות המואביה.
על עמונים ומואבים נאסר לבוא בקהל ד', כי לא יצאו לקראתנו בלחם ומים.
רות הותרה בגלל 'עמוני ולא עמונית, מואבי ולא מואבית' כי אין דרכן של נשים לצאת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 15:12 לינק ישיר 

שמיםפתוחים כתב:

אשמח לנימוקים.

דויד המלך היה נין של רות המואביה.
על עמונים ומואבים נאסר לבוא בקהל ד', כי לא יצאו לקראתנו בלחם ומים.
רות הותרה בגלל 'עמוני ולא עמונית, מואבי ולא מואבית' כי אין דרכן של נשים לצאת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 16:09 לינק ישיר 
רבותי1

אפיפנס כתב:
בדיוק. אם למישהו מפריע נוכחותן של נשים במרחב הציבורי יתכבד וישב בביתו. אי אפשר להעניש את הנשים בגלל היצר של הגברים או רצונם לשמור על קדושה. כל המחמיר שיחמיר לעצמו ולא יכפה את רצונו על חצי מהציבור שלא אשם בכלום. אי אפשר להצר ולהגביל את צעדי הנשים ונוכחותן במרחב הציבורי, ואין לי ספק שבמידה וינסו לעשות כך, וינסו להפוך פה לאירן או ערב הסעודית, יהיו נשים וגם גברים שיתקוממו ויהיה שבר גדול בציבור החרדי, הנשים בימינו כבר לא תמימות שאפשר להגיד להן להסתגר בבית והגברים ימשיכו לעשות ככל העולה על רוחם, נשים בימינו מפרנסות ובקיאות בענייני העולם הזה אפילו יותר מגברים ולא יתנו למצב להידרדר למצב שמזכיר תקופות אפלות או מדינות שכנות שאיננו רוצים להידמות להם

תוקן על ידי אפיפנס ב- 07/05/2021 16:06:27

מה תעשה עם מקרא מפורש כל כבודה בת מלך וכו'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 16:21 לינק ישיר 

רבותי1 כתב:
בדיוק. אם למישהו מפריע נוכחותן של נשים במרחב הציבורי יתכבד וישב בביתו. אי אפשר להעניש את הנשים בגלל היצר של הגברים או רצונם לשמור על קדושה. כל המחמיר שיחמיר לעצמו ולא יכפה את רצונו על חצי מהציבור שלא אשם בכלום. אי אפשר להצר ולהגביל את צעדי הנשים ונוכחותן במרחב הציבורי, ואין לי ספק שבמידה וינסו לעשות כך, וינסו להפוך פה לאירן או ערב הסעודית, יהיו נשים וגם גברים שיתקוממו ויהיה שבר גדול בציבור החרדי, הנשים בימינו כבר לא תמימות שאפשר להגיד להן להסתגר בבית והגברים ימשיכו לעשות ככל העולה על רוחם, נשים בימינו מפרנסות ובקיאות בענייני העולם הזה אפילו יותר מגברים ולא יתנו למצב להידרדר למצב שמזכיר תקופות אפלות או מדינות שכנות שאיננו רוצים להידמות להם

למרות שלא נשאלתי  אנסה לענות על השאלה, שאלתך נכונה ואנסה לענות עליה כפי כוחי: המשך הפסוק "ממשבצות זהב לבושה"  לעניות דעתי הרעיון הוא פשוט מאוד: הכבוד של בת המלך היא, שהיא לבושה בצניעות ולא הולכת בפריצות כפי שלדאבוננו רואים ברחובות עיר אך, כפי שבת מלך אינה ספונה בביתה ,כך לא מבקשים מבנותינו להסתגר אלא את גופן...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/05/2021 16:42:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 16:31 לינק ישיר 
רבותי1

לךתדע1 כתב:

אנסה את כוחי בלענות על שאלתך, ההמשך של הפסוק "ממשבצות זהב לבושה" הרעיון הוא פשוט מאוד: הכבוד של בת המלך היא שהיא לבושה בצניעות ולא הולכת בפריצות ,כפי שלדאבוננו ניתן לראות ברחובות עיר. אך כפי שבת מלך לא אמורה להיות ספונה בביתה כך לא מבקשים מבנותינו להסתגר אלא את גופן ...

ולמה נשים לא מדליקות נרות חנוכה הרי הם שווים למצווה זו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 16:49 לינק ישיר 

נשים מדליקות כל שבוע אתה לא מפרגן להן א ביסלע חופש? תכלס יש מחלוקת בעניין. אבל גם מצוות אחרות שהזמן גרמן הן פטורות עד כדי שאפילו ממצוות מחיקת עמלק פטורות הן מעיקר הדין: כי מי שלא מצווה להילחם...

קיבלתי באישי שהחינוך אומר שנשים חייבות

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/05/2021 16:58:21

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/05/2021 17:26:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 17:47 לינק ישיר 

הסלאנימער מקצין עם הגיל וזה בסדר גמור ,הוא נגד החלטות מועצות גדולי התורה על כך שיעקב ליצמן מונה לשר
ולמעשה הוא לא חבר מועצת, אך מבטא דעתו עם אולטימטום שיורה לחסידיו לא להצביע, זכותו להקצין.
הוא התחיל לבוא לכנסים של עץ הפלג מקבילו החסידי בעניין הגיוס, וזה זכותו ....
אבל לגבי הנשים שלא יבואו למירון 
למה ומדוע ?מעולם לא הייתה הקצנה כזאת לגבי ההפרדה בין הנשים... ולהקצנה אין גבול 

מתי התחיל האוטובוסים מהדרין למירון ולכל הארץ סיפור של עשרים וחמש שנה  שגור עומדים מאחוריו בהסתרה שבתוך ההסתרה, וזה נכפה על כלל הציבור בניגוד מוחלט לדעתו של הרב אלישיב.
אפשר לברר אצל תלמידו המובהק הרב מורגנשטרן מרמת שלמה.
מתי הייה דרך מיוחדת מהדרין בנוסף לאוטובוסין מהדרין למירון? 
הדרך מהדרין למירון הקצנה של עשר שנים. פעם אפילו מחיצות בציון לא היו...
סיפור של שלושים וחמש שנה.
וכעת לנקודה המרכזית שלפני מאה ועשר שנה אמרו אחרי האסון שנשים לא יעלו למירון .זה הייה הרבה לפני שהסלאנימאר נולד.
וכעת לעובדות בזמנו לא הייה כנראה בכלל הפרדה בציון בין גברים לנשים. וכמו כן שלש נשים בבגדים לא צנועים בכלל, רקדו בציון לעיני הגברים וציפצפו על הרבנים שביקשו להפסיק את הריקודים,
וכנראה בשביל למנוע ריקודים לעיני הגברים ביקשו לאסור על ההגעה של נשים למירון, שכמובן לא צלח.
אז בבקשה אם כבר מביאים סיפור להביא אותו במלואו....
כתבה על זה עם מסמכים בעיתון מצב הרוח של שבוע זה בהר בחוקותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 18:00 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

רבותי1 כתב:
בדיוק. אם למישהו מפריע נוכחותן של נשים במרחב הציבורי יתכבד וישב בביתו.אי אפשר להעניש את הנשים בגלל היצר של הגברים או רצונם לשמור על קדושה. כל המחמיר שיחמיר לעצמו ולא יכפה את רצונו על חצי מהציבור שלא אשם בכלום.אי אפשר להצר ולהגביל את צעדי הנשים ונוכחותן במרחב הציבורי, ואין לי ספק שבמידה וינסו לעשות כך, וינסו להפוך פה לאירן או ערב הסעודית, יהיו נשים וגם גברים שיתקוממו ויהיה שבר גדול בציבור החרדי,הנשים בימינו כבר לא תמימות שאפשר להגיד להן להסתגר בבית והגברים ימשיכו לעשות ככל העולה על רוחם, נשים בימינו מפרנסות ובקיאות בענייני העולם הזה אפילו יותר מגברים ולא יתנו למצב להידרדר למצב שמזכיר תקופות אפלות או מדינות שכנות שאיננו רוצים להידמות להם

למרות שלא נשאלתי  אנסה לענות על השאלה, שאלתך נכונה ואנסה לענות עליה כפי כוחי: המשך הפסוק "ממשבצות זהב לבושה"  לעניות דעתי הרעיון הוא פשוט מאוד: הכבוד של בת המלך היא, שהיא לבושה בצניעות ולא הולכת בפריצות כפי שלדאבוננו רואים ברחובות עיר אך, כפי שבת מלך אינה ספונה בביתה ,כך לא מבקשים מבנותינו להסתגר אלא את גופן...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/05/2021 16:42:02

אין חכמה לנשים אלא בפלך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 18:28 לינק ישיר 

שדה9 כתב:
הסלאנימער מקצין עם הגיל וזה בסדר גמור ,הוא נגד החלטות מועצות גדולי התורה על כך שיעקב ליצמן מונה לשר
ולמעשה הוא לא חבר מועצת, אך מבטא דעתו עם אולטימטום שיורה לחסידיו לא להצביע, זכותו להקצין.
הוא התחיל לבוא לכנסים של עץ הפלג מקבילו החסידי בעניין הגיוס, וזה זכותו ....
אבל לגבי הנשים שלא יבואו למירון 
למה ומדוע ?מעולם לא הייתה הקצנה כזאת לגבי ההפרדה בין הנשים... ולהקצנה אין גבול 

מתי התחיל האוטובוסים מהדרין למירון ולכל הארץ סיפור של עשרים וחמש שנה  שגור עומדים מאחוריו בהסתרה שבתוך ההסתרה, וזה נכפה על כלל הציבור בניגוד מוחלט לדעתו של הרב אלישיב.
אפשר לברר אצל תלמידו המובהק הרב מורגנשטרן מרמת שלמה.
מתי הייה דרך מיוחדת מהדרין בנוסף לאוטובוסין מהדרין למירון? 
הדרך מהדרין למירון הקצנה של עשר שנים. פעם אפילו מחיצות בציון לא היו...
סיפור של שלושים וחמש שנה.
וכעת לנקודה המרכזית שלפני מאה ועשר שנה אמרו אחרי האסון שנשים לא יעלו למירון .זה הייה הרבה לפני שהסלאנימאר נולד.
וכעת לעובדות בזמנו לא הייה כנראה בכלל הפרדה בציון בין גברים לנשים. וכמו כן שלש נשים בבגדים לא צנועים בכלל, רקדו בציון לעיני הגברים וציפצפו על הרבנים שביקשו להפסיק את הריקודים,
וכנראה בשביל למנוע ריקודים לעיני הגברים ביקשו לאסור על ההגעה של נשים למירון, שכמובן לא צלח.
אז בבקשה אם כבר מביאים סיפור להביא אותו במלואו....
כתבה על זה עם מסמכים בעיתון מצב הרוח של שבוע זה בהר בחוקותי

רשימת אי דיוקים ארוכה בכתבה שהכנת
ואני אומר את זה בצורה יפה במקום לומר לך רשימת שקרים
נלך לפי הסדר

1. האדמור מסלאנים לא הלך נגד המועצת, אלא המועצת הלכה איתו, וכמה אדמורים הבטיחו לו שלא יהיו שרים חרדים, כמו שהיתה החלטת המועצת בעשרות שנים אחרונות, בגדר שלא יהיו שרים חרדים
העיד האדמור מויזניץ אחרי הכתרת ליצמן לשר, שהוא הורה שלא ימנו שרים מיהדות התורה וצפצפו עליו

2. אולטימטום? או הוראה שלאחר מעשה, אל תבחרו כי אסור שתהיה לכם נציגות ישירה בממשלה, נציגות בממשלה לעומת נציגות ח"כ, לוקחים אחריות על כל החלטות ממשלה, כי היא הרשות המבצעת

3. דרך מהדרין במירון היה לפני 10 שנה? אני זוכר לפני 22 שנה את עצמי הולך בדרך מהדרין!
בכלל למה לשקר במילתא דעבידי לאיגלויי?
דרך מהדרין נולדה ביחד עם הפריצות והדוחק שגדלו משנה לשנה
אתה שואל למה לפני 40 שנה לא היה דרך מהדרין?
אולי תברר כמה עלו להר לפני 40 שנה?
אני זוכר לפני 30 שנים, כבר התחיל להיות מעט צפוף בדרכים, והרבה אנשים החליטו לוותר על העליה למירון
כן, לוותר למרות רצונם העז, אבל יראי שמים הבינו שזה בלתי אפשרי
מפריע לך בעין בעלזער חוסיד?

4. ה"נקודה המרכזית" כלשונך, היא שגזירת הרבנים ובתי הדין שנשים לא תעלינה למירון היה לפני 110 שנה לפני שהאדמור מסלאנים נולד
קצת לא הבנתי את ה"נקודה המרכזית שלך"
הוא בעצמו אמר "לפני 110 שנים באסון הנורא שהיה בשנת תרע"א גזרו שנשים לא תעלינה למירון"
ומכאן שהם הבינו שאסון נורא קשור לפריצות נוראה במקום הזה ובזמן הזה של לג בעומר

5. הלוואי ונחזור לימים ההם, בהם הפריצות הסתכמה רק בריקודי נשים (שהיה גם השנה, אגב, כפי העדויות כאן)
היום מדובר בדחיפות של דברים בצורה מזוויעה לתוך נשים
יעויין כאן:
 www.kikar.co.il/391252.html
והדור הפרוץ של היום, איו להשוותו לדור של לפני 110 שנה, כל דור יורד ויורד, תראה אותך, מגדיר את עצמך כחוסיד בעלזא ואתה קובל על הפרדה
חז"ל אמרו "בכל מקום שאתה מוצא גדר ערווה, אתה מוצא קדושה" רש"י בתחילת קדושים מביא אותו, ואתה, כל גדר ערווה מביא אותך לאנחות, ואני חוסך כאן בכינוי המתאים לך.

6. אתה לועג לכך שתקנת רבני צפת ובתי הדין לפני 110 שנה לא עמדה, אז ראשית, היא לא עמדה, והנה חטפנו עוד סטירה, ושנית התקנה היתה לשבע שנים, מה שצריך בזמנינו הפרוץ לפחות את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 20:37 לינק ישיר 

כשגערר מנסה לומר  אמת זה מה שיוצא לו ,,,,מתי הגדרתי את עצמי כחסיד בעלזא????????
שקרן נוכל ויצור בזוי
תראה לי אדון איש חשוב. איפה הגדרתי את עצמי כחסיד בעלזא?
הרי ניסו להדביק לי כאן שאני חסיד מישקולץ כי הגנתי על מישקולץ מפני השמצות
והגנתי על ראש ישיבת שפת אמת הגאון האדיר ר' שאול אלתר שאתם מנסים להשמיץ ולרדוף ולרדת לחייו,
אדוני אל תלמד אותי על דרך מהדרין במירון, זה סיפור חדש לחלוטין ולא סיפור של ארבעים שנה
גם לא של שלושים שנה, יש הקצנה משמעותית בציבור החרדי, ואל תנסה למכור פה לוקשים לבני שש עשרהולגבי אסון מירון רוב ככול גדולי ישראל אמרו וטוענים בתוקף שהאסון קרה בגלל בין אדם לחבירו,
מרן ר' מאיר צבי ברגמן חבר המועצת אמר בוידיו בקולו הוא. אנשים מציקים לשני דורכים על השני, וכאן רואים מידה כנגד מידה שאותם צדיקים נפטרו ,רחמנא ליצלן בדחיפות של אחד את השני בשביל לעורר אותנו,
מיותר לציין שהנפטרים היו צדיקים גמורים ולא בהם החטא אלא בנו..
וכן האדמורים מקרלין צאנז בעלז דאראג 
ר' מיילך בידרמן ובעצם מי לא?

תוקן על ידי שדה9 ב- 09/05/2021 20:57:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 02:54 לינק ישיר 

שדה9 כתב:
כשגערר מנסה לומר  אמת זה מה שיוצא לו ,,,,מתי הגדרתי את עצמי כחסיד בעלזא????????
שקרן נוכל ויצור בזוי
תראה לי אדון איש חשוב. איפה הגדרתי את עצמי כחסיד בעלזא?
הרי ניסו להדביק לי כאן שאני חסיד מישקולץ כי הגנתי על מישקולץ מפני השמצות
והגנתי על ראש ישיבת שפת אמת הגאון האדיר ר' שאול אלתר שאתם מנסים להשמיץ ולרדוף ולרדת לחייו,
אדוני אל תלמד אותי על דרך מהדרין במירון, זה סיפור חדש לחלוטין ולא סיפור של ארבעים שנה
גם לא של שלושים שנה, יש הקצנה משמעותית בציבור החרדי, ואל תנסה למכור פה לוקשים לבני שש עשרהולגבי אסון מירון רוב ככול גדולי ישראל אמרו וטוענים בתוקף שהאסון קרה בגלל בין אדם לחבירו,
מרן ר' מאיר צבי ברגמן חבר המועצת אמר בוידיו בקולו הוא. אנשים מציקים לשני דורכים על השני, וכאן רואים מידה כנגד מידה שאותם צדיקים נפטרו ,רחמנא ליצלן בדחיפות של אחד את השני בשביל לעורר אותנו,
מיותר לציין שהנפטרים היו צדיקים גמורים ולא בהם החטא אלא בנו..
וכן האדמורים מקרלין צאנז בעלז דאראג 
ר' מיילך בידרמן ובעצם מי לא?

"שקרן נוכל ויצור בזוי"???
בוא נניח שטעיתי ואתה לא חסיד בעלזא, למה השפה הזאת? יצור בזוי כי כתבתי שאתה מגדיר את עצמך כחסיד בעלזא?
ומה חשבת שכולם חושבים כשאתה בכל הודעה שניה שלך פותח ב"חסידי מחניבקא בלה בלה"...
כך כותב חסיד בעלזא חסר טקט, זה בול השפה..

כתבתי שלפני 22 שנה הלכת במו רגלי בדרך מהדרין מירון, בעודך כותב שרק לפני 10 שנה התחילו עם זה
אז תתחיל עכשיו שוב לדבר איתי על 30-40 שנה אחורה, דיברתי על לפני 22 שנה, היתה דרך מהדרין, נקודה
מה יש לך לומר על זה?
אין לי כוח לנבור בארכיון התמונות שלי, אבל הנה משהו שמצאתי, כתבה מלפני 10 שנים בדיוק, ובה כתוב על כך ש"דרך מהדרין כבר קיימת כמה שנים"..
מה יש לך לומר זה?
לא למכור לוקשים?
או שמא תפתח בעוד צרור כינויים, כדי לחזק את התזה שלך?

ונראה שלא היה לך מה לענות על יתר ששת הנקודות שהעליתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 06:41 לינק ישיר 

אז ככה לכתוב פעמיים שאני "מגדיר עצמי כחסיד בעלז" ברגע שמעולם לא אמרתי זאת.......
ואף כתבתי הפוך שלא......
זה נקרא טעות??????????????????
תאמר שאני חסיד בעלז אין לי בעייה עם זה...............
גם אמרו שאני חסיד מישקולץ ואפילו לא הכחשתי זאת.......
כי אין לדבר סוף......
אבל לציין "בשם האמת שלך" שאני הגדרתי זאת ?????????????????
לגבי כמה זמן יש דרך מהדרין מירון כתבתי עשר שנים בערך. אני לא מונח בעניין, כוונתי שממש לאחרונה יחסית ,
זאת ועוד בזה אני עומד מאחורי דברי שקר וכזב אין דרך מהדרין במירון עשרים ושתיים שנה, זה שקר. מה שאתה אומר את זה אני זוכר בוודאות, אנא תביא כתבות מלפני עשרים ושתיים שנה על דרך מהדרין במירון,
וגם אם נהייה לפני עשרים ושתיים שנה, זה מה שאני בדיוק אומר שכמה וכמה שמקצינים זה לעולם לא יספיק ,ואכן בעשרים וחמש שנה האחרונות יש הקצנה מטורפת בציבור החרדי אוטובוסים מהדרין בניגוד לרצון הציבור בכפייה ובאלימות מילולית ופיזית וכן הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כבוד האדמו"ר מסלאנים שליט"א חייבים לזכור את אמרתו של רבי עקיבא: שלי ושלכם-שלה הוא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.