בית פורומים בחדרי חרדים

כבוד האדמו"ר מסלאנים שליט"א חייבים לזכור את אמרתו של רבי עקיבא: שלי ושלכם-שלה הוא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2021 04:42 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:

שאלת איפה היו הרבנים
שאלה לא נכונה
השאלה היא איפה היית כל השנים בזמן שהרבנים התריעו על כך ובנו כמה דרכי מהדרין, ישנת?
עד לפני כעשרים שנה דרכי מירון לא היו כל כך מלאות ומפוצצות, ואיך שהתחיל העומס הרב ועמם הפריצות הרבה על הדרך, מיד בנו דרכי מהדרין
הבעיה היא שיש עדיין דרכים שאינם מהדרין, ויעידו המעידים, שהם אינם מתאימים לאדם שקורא לעצמו חרדי. אז אני אבהיר את עמדתי ודעתי שוב , אני מחשיבה את עצמי לחרדית . כל גדר קדושה הוא מבורך בעיני , כל הפרדה בין גברים לנשים (מלבד המותרים) חשוב , נחוץ ואפילו הכרחי - מעולם לא היתה לי בעיה עם זה , להיפך - זה אפילו מתבקש . אבל לתלות את כל אסון מירון בביאת נשים לשם זה ממש ביזיון .

לפני מאה ועשר שנים כשאירע האסון הנורא, ישבו רבני צפת ואמרו את דברם, שהאסון בא אז בגלל חוסר הצניעות שהיה אז, הם פסקו שלמשך שבע שנים לא יבואו נשים
עכשיו שוב אותו סיפור, ושוב מתריעים רבנים על כך
כנראה הם מבינים דברים שאחרים לא מבינים
די להזכיר את הפסוק "וראה בך ערוות דבר ושב מאחריך"

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 13/05/2021 04:42:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 07:31 לינק ישיר 

בובע מעייסס תספר לבני שש עשרה. מירון בלג בעומר עד לפני עשרים לא היו כל כך מלאות וצפופות??????????? 
אדון איש חשוב אתה מוכן לכתוב את זה שוב ????????????????
אני פשוט לא מפסיק לצחוק....
לא רק שהייה את אותו כמות אנשים שיש היום,
אלא גם הייה שוק של כל מיני חפצים ושחיטות של בהמות ואוהלים בדרך,
אז למה לשקר ולהונות את הציבור??????????????????????????
זאת יש לזכור ההקצנה התחילה להתחזק במאוד לפני כעשרים וחמש שנה עם אוטובוסים מהדרין .
אדון חשוב האם עד לפני עשרים וחמש שנה גם האוטובוסים בכל רחבי הארץ לא היו עמוסים כמו היום ?????????????????
הרי מעולם בשום מקום בארץ ובעולם לא הייה מושג כזה אולי חוץ מסקוואר ובעוד כמה מקומות נידחים

וכך זה המשיך לפני כעשר שנים לפצל את הקברים בכל רחבי הארץ ששם בכלל לא עולים המונים בגליל ובעוד מקומות ,ההקצנה אינה יודעת שובע, כמו כן לפני מאה ועשר שנים נשים רקדו לפני גברים בלבוש לא צנוע 
ללא שום מחיצה, וגם האסון של קריסת המרפסת קרה שנפלו נשים וגברים ביחד כי לא הייה שם בכלל מחיצה.
למה לטמטם את הציבור בשקרים??????????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 07:47 לינק ישיר 

שדה9 כתב:
בובע מעייסס תספר לבני שש עשרה. מירון בלג בעומר עד לפני עשרים לא היו כל כך מלאות וצפופות??????????? 
אדון איש חשוב אתה מוכן לכתוב את זה שוב ????????????????
אני פשוט לא מפסיק לצחוק....
לא רק שהייה את אותו כמות אנשים שיש היום,
אלא גם הייה שוק של כל מיני חפצים ושחיטות של בהמות ואוהלים בדרך,
אז למה לשקר ולהונות את הציבור??????????????????????????
זאת יש לזכור ההקצנה התחילה להתחזק במאוד לפני כעשרים וחמש שנה עם אוטובוסים מהדרין .
אדון חשוב האם עד לפני עשרים וחמש שנה גם האוטובוסים בכל רחבי הארץ לא היו עמוסים כמו היום ?????????????????
הרי מעולם בשום מקום בארץ ובעולם לא הייה מושג כזה אולי חוץ מסקוואר ובעוד כמה מקומות נידחים

וכך זה המשיך לפני כעשר שנים לפצל את הקברים בכל רחבי הארץ ששם בכלל לא עולים המונים בגליל ובעוד מקומות ,ההקצנה אינה יודעת שובע, כמו כן לפני מאה ועשר שנים נשים רקדו לפני גברים בלבוש לא צנוע 
ללא שום מחיצה, וגם האסון של קריסת המרפסת קרה שנפלו נשים וגברים ביחד כי לא הייה שם בכלל מחיצה.
למה לטמטם את הציבור בשקרים??????????????????????

אבל גם בני 16- יודעים שבשנים האחרונות, כל שנה שברה את שיא קודמותיה במספר העולים מירונה
ועוד אתה מדבר על ההבדל בין 20 שנה אחורה להיום
די, אל תגיד שאפילו 16 אין לך.

נ.ב. הייתי מביא לכאן נתונים ומספרים של השנים האחרונות, אבל אתה לא שווה את זה
גם כשהוכחתי לך מקודם באשכול זה שחור על גבי לבן שטעית, לא היה לך את הכבוד להודות בטעותך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 18:22 לינק ישיר 

איך שלא יהיה השנה התקבצו יותר אנשים  בפרק זמן קטן יותר כי ל"ג היה ביום ו'. נתאר לעצמנו שאלמלא הקורונה עוד אלפי אמריקנים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כבוד האדמו"ר מסלאנים שליט"א חייבים לזכור את אמרתו של רבי עקיבא: שלי ושלכם-שלה הוא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext