בית פורומים בחדרי חרדים

יהודה כהן שהיה שתול של השב"כ בקרית ארבע נרצח במקסיקו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/5/2021 21:18 לינק ישיר 
יהודה כהן שהיה שתול של השב"כ בקרית ארבע נרצח במקסיקו

יהודה כהן, שהיה סוכן שתול של שירות הביטחון הכללי בקריית ארבע וסייע בחשיפת מחתרת בת עין, נרצח בשבת בביתו בעיר הנופש טולום במקסיקו. לפי דיווחים בתקשורת במקסיקו, כהן נרצח ביריות על ידי שלושה חברי כנופיה מקומית שקשורה לקרטלי הסמים. השלושה פרצו לביתו של כהן וירו בו בראשו. 

כהן, בן 43 במותו, גויס על ידי שב"כ לאחר שהשתחרר משירות צבאי ביחידה קרבית. הוא הופעל על ידי החטיבה היהודית כסוכן שפעל בלב ליבו של הימין הקיצוני ביהודה ושומרון. במשך עשור העביר למפעיליו ידיעות מודיעיניות תמורת אלפי שקלים בחודש. 

ב-2003 העביר כהן מידע שסייע לחשוף את מחתרת בת עין - חוליית הטרור שתכננה לבצע פיגוע ליד בית ספר לבנות במזרח ירושלים. בשב"כ ייחסו לחוליה שורת רציחות של פלסטינים. 

כלפי חוץ היה כהן פעיל בולט של הימין הקיצוני בבת עין, בחברון ובקריית ארבע. הוא הקיף מאחזים בלתי חוקיים, התעמת עם כוחות הביטחון והטיל מורא על האוכלוסייה הפלסטינית. 

מה ששבר את כהן היה רצח חברו ארז לבנון, תושב בת עין שנדקר למוות ליד העיירה הפלסטינית בית אומר בתחילת 2007. כהן ביקש אז לעזוב את השירות לאחר שלטענתו "איבדתי את האישיות ולא ידעתי מי אני". 

ואולם, כהן טען שבשב"כ התנגדו לכך שיפרוש והפעילו עליו לחצים ואיומים ששיאם היה לדבריו כשהשירות נקם בו באמצעות תלונה על עבירת אינוס ומעשים מגונים שביצע לכאורה בנערה מתחת לגיל 16. 

הוא נעצר ביולי 2008 בשל החשדות לעבירות המין. בעיצומו של ההליך המשפטי ברח מהארץ ונעצר בארגנטינה - משם הוסגר לישראל. בשב"כ דחו בתוקף את הטענות לתפירת תיק נגד כהן. 

בשנים האחרונות התגורר כהן במקסיקו ועסק, בין היתר באבטחה. הוא שימש כקב"ט פרטי. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 21:19 לינק ישיר 

אח של הזמר שלמה כהן, ושל חיים כהן מי שהיה נהגו של הרב אלישיב וכיום מכהן כסגן ראש עיריית ירושלים, ושל מיקי כהן ראש סניף ירושלים של איחוד הצלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 21:27 לינק ישיר 

אין הדברים, לגבי זהות המתנקשים, נכונים  ואכמ"ל.

רק רמז אתן:   הגר"ח זצ"ל [ר' חיים מבריסק ]) אמר על הציונים כי הם חשודים על שפיכות דמים.
כל מי שמתנגד (או לא משתף פעולה) עם כוחות הרשע הציונים, דמו מותר.....

==============
נכתב מחוץ לישות הציונית ביום חול.    
2322aac100p0168F

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 22:00 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2021 22:10 לינק ישיר 
כולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 02:41 לינק ישיר 

ועל כך נאמר על דאטפת אטפוך
וכל מה שאני כותב פה זה לכאורה
החפרפרות של השב"כ בקרב המתנחלים מתנהגים באכזריות והתעללות נפשית שאין דומה לה, כשהם מציגים את עצמם כחברים טובים עם חבריהם המתנחלים, אוכלים ושותים איתם שנים, ואז ביום אחד מתגלה לך שהחבר הכי טוב שלך הוא בעצם סוכן נגדך שהפליל אותך, דבר שגמר את המושג "אמון בין חברים"
ועוד לא נגענו במקרים בהם סוכני השב"כ האלו הם בעצם אלו שהבעירו את השטח יותר מכולם, ואין צורך להכביר בדוגמאות, די אם נזכור את שמפניה של רצח רבין, בה אבישי רביב הוא זה שעודד את יגאל עמיר יותר מכל ה"רבנים" שהואשמו אז בהסתה וכו' (ואו מקווה שהשב"כ לא יצנזר אותי פה..)

על דאטפת אטפוך, התעסק עם ג'ורה ובסוף שפכו עליו דלי עם ג'ורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 08:03 לינק ישיר 

אין עשן בלי אש, גם בן גביר שיוצא זכאי בכל משפט, אשתו של בנט אמרה עליו שהוא סוכן שבכ, אי אפשר להאמין לאף אחד היום...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 10:08 לינק ישיר 
היכן יקבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 10:19 לינק ישיר 

רגע, זה לא אותו סוכן שפיתה את ביתו של דריבן, התחתן איתה ונולדו להם כמה ילדים???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2021 14:35 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:
רגע, זה לא אותו סוכן שפיתה את ביתו של דריבן, התחתן איתה ונולדו להם כמה ילדים???

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן היה נשוי לבת של דריבן, זאת בזמן שלא היה לה מושג קלוש מי הוא באמת בעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יהודה כהן שהיה שתול של השב"כ בקרית ארבע נרצח במקסיקו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext