| נשלח ב-12/5/2021 09:22 |
|
| |
להפסיק לקנות אצל הערבים.
כך היה לאחר ההתפרעויות של הערבים הישראלים באירועי אוקטובר 2000. הנזק הכלכלי שהחברה הערבית ספגה אז לאורך תקופה ארוכה היה כבד.
אך חלפו מאז שנים רבות והערבים הספיקו לשכוח זאת וגם קם דור חדש שלא חש את המכה הכואבת בכיסו.
עכשיו הם ישלמו שוב את מחיר ההתפרעויות. אני מקווה לתקופה ארוכה מאד.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 09:27 |
|
| |
ומאיפה בחורי החמד יקנו מרלבורו בזול?! ומאיפה האברכים הקדושים יתקנו את מכוניותיהם?!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 09:33 |
|
| |
יאללה, עבודה יהודית גם באתרי הבני'ה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 11:10 |
|
| |
וצריך גם לסגור את המעברים לתמיד אין יותר העסקת פלשתינים בתוככי ישראל היו צריכים לעשות את זה, כבר עם הרצח הנורא שהיה לפני כשנתיים על ידי עובד פלשתיני
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 11:53 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | יאללה, עבודה יהודית גם באתרי הבני'ה |
|
לה''ו. בהולנד בונים במדפסת תלת מימד, תוך יומיים. אבל ב Yes-רע-Hell, הקבלנים לא ייתנו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:35 |
|
| |
רק יגרום לעוד דורות של שנאה , .........יחטא ועל כל העדה יקצוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 12:38 |
|
| |
הם יזהרו פעם הבאה, כל הכבוד על היוזמה... אולי יתנהגו כמו בני אדם, אם זה יפגע בהם בכיס... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 15:01 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | ומאיפה בחורי החמד יקנו מרלבורו בזול?! ומאיפה האברכים הקדושים יתקנו את מכוניותיהם?!
|
|
בצעירותי היה זה מחזה שכיח לראות אברכים צדיקים רובצים מתחת לרכב ורק רגליהם מציצות החוצה. היום הטרנד הוא מכוניות נמוכות, וכבר אי אפשר לשכב תחתיהן בלי ציוד מיוחד, ועדיין זה אפשרי. (רק שאיש לא ינסה ח"ו להיזדחל מתחת לרכב שהורם על ג'ק בלבד - מוות כמעט וודאי ודי כואב!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 16:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 16:23 |
|
| |
חרם צרכני יחזיק מעמד גג חודש בסופו של דבר כל אחד יעשה את השיקול האישי איפה יותר זול לו לקנות ומסתמך על האחרים שיתמידו בחרם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 19:05 |
|
| |
מישהו ייקח קבלן יהודי יקר יותר כשיש לו קבלן ערבי זול יותר בצורה משמעותית?
אני בספק גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 19:26 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
אני בספק גדול. |
|
דוגמה לא טובה. בדרך כלל הזול מתבטא גם באיכות התוצאה, ובבניה זה משמעותי מאוד גם למי שלא מבין בזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 19:31 |
|
| |
או קיי 'למען המולדת' לוקח קבלן יהודי (שעולה כפול במקרה הטוב).. ואז הוא מביא פועלים ערבים + 'מנהל עבודה' ערבי . גם קיבלת עבודה ערבית, גם שילמת כפול, וגם אין עם מי לדבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 20:30 |
|
| |
בואיינה הבאת רעיון. בוא נחליף את ''הקבלן'' ביבי, בקבלן טיבי
אני בספק גדול. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 23:29 |
|
| |
| momeir כתב: |  | או קיי 'למען המולדת' לוקח קבלן יהודי (שעולה כפול במקרה הטוב).. ואז הוא מביא פועלים ערבים + 'מנהל עבודה' ערבי . גם קיבלת עבודה ערבית, גם שילמת כפול, וגם אין עם מי לדבר...
|
|
מי שלוקח קבלן שאין מה לדבר איתו,
הוא טיפש ואולי גם אידיוט גמור.
ופועלים יהודים כמעט ואין,
כל השאלה היא,
מי ינהל את אתר הבניה, ומי יהיה אחראי על העבודה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2021 23:47 |
|
| |
אני בספק גדול. |
|
יודע אני מעשה שהיה עם יהודי שלקח עובד ערבי, חמד של ערבי, ערבי עדין, הערבי עשה עבודה טובה ומדויקת, במחיר סביר. לא עברו ימים רבים, קראו את הערבי לתקן משהו בדירה - שהוא עשה לא טוב, הערבי ניסה לעקוץ באלפי שקלים את בעל הדירה שפרנס אותו, מזל שהאחראי של הדירה, שהיה יהודי נאמן, שאל עוד שרברב לפני שהאמין לערבי הנוכל. אין אמונה בערבים ! הערבי הנוכל ידע שבעל הבית מתכוון לקחת אותו שוב לסדרת שיפוצים, זה לא עזר, ערבי יש לו יצר חמדנות וחוסר שליטה. נ. ב. לא שוה לשלם על עבודה ערבית, זה עלול לצאת מאוד יקר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|