בית פורומים בחדרי חרדים

אם זו לא מלחמה מלחמה מהי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2021 18:12 לינק ישיר 
אם זו לא מלחמה מלחמה מהי?

לא הבנתי מדוע לא נותנים למלחמה המתנהלת מול עינינו את שמה האמתי?! זו מלחמה ואין בכלל ספק בזה. מדוע אנו נתקלים בקשיי הבנה שלא מבינים מהי מלחמה, וכנראה בשל זה אנו לא רואים פעילות  התקפית יותר גדולה? עד עכשיו נראה שלא רק שם המבצע הוא "שומר החומות" אלא שגם הונגרים מנהלים את המבצע.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 18:17 לינק ישיר 

כבר כתבתי הגר הגר גזירה שווה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 18:25 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
כבר כתבתי הגר הגר גזירה שווה

נשלח מהאנדרואיד שלי

הסבר להונגרים שבינינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 18:30 לינק ישיר 

הונגריה נקראת בדרך כלל בכתבים הרבניים מימי הביניים ואילך "ארץ הגר"

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 13/05/2021 18:33:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 18:46 לינק ישיר 
גרשום

לךתדע1 כתב:
לא הבנתי מדוע לא נותנים למלחמה המתנהלת מול עינינו את שמה האמתי?! זו מלחמה ואין בכלל ספק בזה. מדוע אנו נתקלים בקשיי הבנה שלא מבינים מהי מלחמה, וכנראה בשל זה אנו לא רואים פעילות  התקפית יותר גדולה? עד עכשיו נראה שלא רק שם המבצע הוא "שומר החומות" אלא שגם הונגרים מנהלים את המבצע.

השאלה שלך סקרנה אותי. עשיתי גוגל  "מה ההבדל בין מבצע למלחמה" וקראתי הסברים מאנשי צבא והחכמתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 19:06 לינק ישיר 

גרשום כתב:

השאלה שלך סקרנה אותי. עשיתי גוגל  "מה ההבדל בין מבצע למלחמה" וקראתי הסברים מאנשי צבא והחכמתי.

אני רואה את זה בצורה אחרת : השם "מבצע" בא לכסות על הכישלון של הדרג המדיני באי ראיית הנולד מהתחמשותה של מדינת החמאס, ולא איזה "ארגון טרור קטנציק "שהדרג המדיני (לכאורה)ניסה למזער את נזקו  בעיני הציבור במידה וזה יפתח נגדנו "במבצע צבאי" בגדול: אני רואה כאן הצדקה לוועדת חקירה ממלכתית והסקת מסקנות אישיות.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/05/2021 19:28:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 19:21 לינק ישיר 

אצל ביבי, שום דבר לא היה נורא והחלטי, וזה לטוב ולרע, ככה אפשר למרוח את הדברים, והמאמינים אומרים יד אלוקים, כי הרי מנהל אמיתי אין למדינה. והכופרים חושבים שביבי חכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2021 19:33 לינק ישיר 

הכובס1. פלצות אחזתני-רק מלחשוב על מה שאמרת.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/05/2021 19:36:25

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם זו לא מלחמה מלחמה מהי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext