| נשלח ב-16/5/2021 06:50 |
|
| |
בשעה טובה בנט לא יצטרף לממשלת שמאל לפיד ערבים
נראה שבנט יצטרף לליכוד. אין ללפיד אפשרות להקים ממשלה. המנדט יעבור לכנסת. מעניין האם ואיך נתניהו יקים ממשלה, האם הוא יצרף את גנץ הלא כשיר שיהיה כאן ראש ממשלה ? האם שוה לנתניהו לבגוד במדינה ולמנות את גנץ המבולבל לראשות הממשלה ברוטציה - העיקר להיות ראש ממשלה ?...
הקטע עם בנט, שלפי הסקרים הוא בקושי עובר כעת את אחוז החסימה, אלא שהבוגד הזה מצטרף לליכוד, ויתכן שבקרוב נראה את הברנש מכהן במשרת ראש הממשלה בישראל מטעם הליכוד, הברנש בנט ומפלגת ימינה ימצאו להם מקלט במפלגת הליכוד, השמועה אומרת שבנט יהיה שר הביטחון כבר בקרוב, ואיילת שקד תיהיה שרת החוץ.. נפלאות הפוליטיקה, מעניין מה יתבשל
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 16/05/2021 06:53:28
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2021 08:28 |
|
| |
למה שמישהו יצרף אותם לליכוד בעת הזאת? בחירות והם נמחקים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2021 09:42 |
|
| |
הליכוד היא מפלגה דמוקרטית. נכון. נתניהו ביקש ממרכז הליכוד לשנות את החוקה. כדי לאפשר לצרף ולשריין את בנט ו/או גדעון (וחבריהם) בליכוד. אבל השריון יעזור להם רק עד לפריימריז. אז מתפקדי הליכוד הם 'הריבון' שיקבע את עתידם הפוליטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2021 10:01 |
|
| |
בסופו של דבר המחיר של בנט ירד. ומסתבר שנתניהו לא יתן לו את ראשות הממשלה אפילו לא ליום אחד, כנ"ל גנץ אם הוא יראה שנתניהו מצליח להקים ממשלה הוא יכנס בתמורה למשרד הבטחון ויותר על חלום ראשות הממשלה. הוא לא בנוי לאופוזיציה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2021 16:24 |
|
| |
| משגיחשליטא כתב: |  | למה שמישהו יצרף אותם לליכוד בעת הזאת? בחירות והם נמחקים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2021 16:30 |
|
| |
| asher177 כתב: |  |
בסופו של דבר המחיר של בנט ירד. ומסתבר שנתניהו לא יתן לו את ראשות הממשלה אפילו לא ליום אחד, כנ"ל גנץ אם הוא יראה שנתניהו מצליח להקים ממשלה הוא יכנס בתמורה למשרד הבטחון ויותר על חלום ראשות הממשלה. הוא לא בנוי לאופוזיציה.
|
|
יש כבר כיון להסכם עם בנט, והוא לא יהיה ראש ממשלה. לגבי גנץ, זה עדיין לא ידוע, יתכן והוא יתעקש להיות כאן ראש ממשלה, יתכן ועקב מצב החירום הוא יתפשר, ובמיוחד עקב כך שאין אפשרות ללפיד להקים ממשלה. לא צפוי שסער ישב תחת נתניהו. יתכן אולי שיהיו עריקים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|