אחרי ניכויי מס נשאר לו ביד 15.346 ש"ח. זה פחות מהשכר של שנורר באיצקוביץ. שיהיה לו לבריאות.
יהודי שמרוויח סכום זה אינו שוכח להפריש מעשרות לקופת העיר לוועד הרבנים לקרן והסירותי וכו' כך שלא נכון לחשוב שעם הסכום הזה הוא מכלכל את משפחתו.
נשלח ב-20/5/2021 00:32
זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו.
כבר מקובלנו ממרן רשכבה"ג הרה"ר לאו האב, כאשר עמדו בניו, חתניו והמסתעף לקבל ג'ובים שונים ותהום התקשורת, וטען במתק שפתיו שידוע לכל באי עולם שהם נבחרים בגלל גדלותם ומעלותיהם כנודע, ולא יעלה על הדעת להמנע מלמנותם רק משום שהם בני משפחתו, ומה הם אשמים בכך...
תוקן על ידי נעילה ב- 20/05/2021 00:32:22
נשלח ב-20/5/2021 01:06
חריף_ומקשה כתב:
מינוי טרי בקק"ל, בנו של ח"כ גפני יכהן כעוזר לסגני היו"ר
חדשות הסקופים שירית אביטן ב'גלובס': מינוי טרי בקק"ל, אליהו גפני, בנו ח"כ גפני - החל מהשבוע יכהן כעוזר לסגני היו"ר. לשכת גפני: "הח"כ לא היה מעורב בבחירת מקום העבודה של בנו, והוא לא התייעץ איתו בנושא".
ג׳וב של ראש מחלקה בשכר של 50 אלף ש״ח זה כבר סיפור אחר שמן הראוי שמבקר המדינה יבדוק אותו. אם יענקי דרעי לא היה הבן של שר הפנים הוא בחיים לא היה מגיע לג׳וב הזה.
נשלח ב-20/5/2021 14:14
"ועל דבר זה היו מזכירין אותן לשבח, מעולם לא נמצאת פת נקיה ביד בניהם שלא יאמרו ממעשה לחם הפנים הם ניזונים, לקיים מה שנאמר והייתם נקיים מה' ומישראל" "ועל דבר זה היו מזכירין אותן לשבח, מעולם לא יצאה כלה מבושמת מבתיהן, וכשנושאין אשה ממקום אחר היו מתנין עמה שלא תתבסם, שלא יאמרו ממעשה הקטורת מתבשמין, לקיים מה שנאמר והייתם נקיים מה' ומישראל" [מסכת יומא, הדף היומי]
נשלח ב-20/5/2021 14:19
יותר מתאים: "על כיוצא בהם אמר אבא שאול בן בטנית משום אבא יוסף בן חנין אוי לי מבית בייתוס אוי לי מאלתן אוי לי מבית חנין אוי לי מלחישתן אוי לי מבית קתרוס אוי לי מקולמוסן אוי לי מבית ישמעאל בן פיאכי אוי לי מאגרופן שהם כהנים גדולים ובניהן גיזברין וחתניהם אמרכלין ועבדיהן חובטין את העם במקלות"
נשלח ב-20/5/2021 14:20
"אלו ואלו דברי אלוקים חיים"...
נשלח ב-20/5/2021 19:16
עכשיו תורו של הבן של גפני לסדר לגפני תפקיד טוב, למשל יו"ר הסוכנות. הרי החרדים לא יתמכו במרים פרץ. תהיה להם בעיה להמליץ בעתיד. לכן תפקיד של בוזי הרצוג פנוי, ממש תפור על גפני.
רוב התגובות באשכול הזה הן סתם קנאה זולה ורדודה. חברי הכנסת של דגל התורה, מאז רביץ ועד מקלב, ידועים בנקיון הכפיים שלהם.
נשלח ב-21/5/2021 09:59
איזה תואר יש לו?
נשלח ב-21/5/2021 10:50
a_smithee
Honeycooki כתב:
רוב התגובות באשכול הזה הן סתם קנאה זולה ורדודה. חברי הכנסת של דגל התורה, מאז רביץ ועד מקלב, ידועים בנקיון הכפיים שלהם.
נקיון כפיים כולל מנהל תקין?
נשלח ב-21/5/2021 11:20
מילא אם היינו קוראים כאן תגובות על התנהגות המדינה במשרות ג'ובים, אבל שוב רןב המגיבים יודעים שאם לא גפני ו דרעי יקבלו את הגו'ב הזה יקבל אותו איזה חילוני או גוי רוסי, אז תשמחו שאח שלכם קיבל את ת משרה.
נשלח ב-21/5/2021 11:43
הכובס1 כתב:
מילא אם היינו קוראים כאן תגובות על התנהגות המדינה במשרות ג'ובים, אבל שוב רןב המגיבים יודעים שאם לא גפני ו דרעי יקבלו את הגו'ב הזה יקבל אותו איזה חילוני או גוי רוסי, אז תשמחו שאח שלכם קיבל את ת משרה.
ומה דעתך שיקדמו לשם מישהו שהוא לא בן משפחתם אלא מוכשר וראוי לכך ואולי יכול להועיל במשהו בעתיד