|
|
| נשלח ב-19/5/2021 22:43 |
|
| |
אפשר לטמון את הראש בחול, זו גם דרך. מעבר לתיאוריות הקונספירציה יש שאלות אמיתיות שנותרו ללא מענה, אך כפי שכתבתי זה לא הנושא לדיון. ציינתי את ועדת אור בכדי להראות שלא בהכרח שוועדת חקירה ממלכתית תגיע לחקר האמת או תפרסם מסקנות אמיתיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2021 22:45 |
|
| |
מצדרביעי
| גרשום כתב: |  | | גם לי אין עניין וכוח להתעסק ולבחוש בסיפור של הקונספירציות ההזויות. |
|
לא בכל תחום בו ישנם כמה שאלות ונושאים בלתי פתורים, דרך ההתמודדות היחידה אתם היא בהכרח ניסיון להגחיך את זה שמעז לשאול את השאלות תוך תיוגו כ"קונספרטיבי"...
(גם בתחום החיסונים, בשל רצון ההגיוני להילחם בפייק-ניוז, כל מי שמעז לשאול שאלה רציונלית והגיונית/להביע הסתייגות מהדחיפות לחסן גם צעירים וילדים וכיו"ב מייד נהפך לקונספרטיבי)...
לגופו של עניין, אמנם אני לא מכיר לעומק את פרשיית רצח רבין, אבל בהחלט ראיתי כמה וכמה אנשים רצינים ואינטלקטואלים, שהעזו "ברוב חוצפתם" להעלות תהיות בנושא... לדוגמה:
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 19/05/2021 22:45:05
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2021 22:48 |
|
| |
ראש השב"כ דאז כרמי גילון גם "לא ידע" לענות על חלק משאלותיו של המראיין בן כספית (שלא חשוד כקונספירטור ימני), ואף שיקר שקר גס באותו ראיון. אך שוב, זה לא הנושא כעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2021 23:15 |
|
| |
ועדת חקירה ממלכתית, תהיה במה אנטי חרדית,
שתראה לכל החילונים, איך החרדים מנהלים את חייהם,
הם יהפכו את מירון לדוגמה כיצד כל החברה החרדית מתנהלת,
ואיך החילונים הצדיקים יצילו את החרדים המסכנים מעצמם.
כמות ההסתה שתהיה נגד החרדים מוועדה כזו, תהיה אינסופית,
בכלי התשקורת ילעסו יום יום, את דיוני הוועדה, כחומר נגד החרדים, ונגד הימין,
ובכך יתנו לחילוני שאינו מכיר את החברה החרדית,
לקבוע את ההתנהלות של המקום הקדוש הזה.
לכן נלחמים חברי הכנסת החרדים,
ובצדק,
שתקום ועדת חקירה, שמסקנותיה יהיו,
איך בונים מחדש את המקום הקדוש הזה,
בצורה שלא יקרה שוב מקרה נורא שכזה,
ולא איך זה קרה, מי אשם ולמה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 19/05/2021 23:16:34
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2021 23:19 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | ועדת חקירה ממלכתית, תהיה במה אנטי חרדית,
שתראה לכל החילונים, איך החרדים מנהלים את חייהם,
הם יהפכו את מירון לדוגמה כיצד כל החברה החרדית מתנהלת,
ואיך החילונים הצדיקים יצילו את החרדים המסכנים מעצמם.
כמות ההסתה שתהיה נגד החרדים מוועדה כזו, תהיה אינסופית,
בכלי התשקורת ילעסו יום יום, את דיוני הוועדה, כחומר נגד החרדים, ונגד הימין,
ובכך יתנו לחילוני שאינו מכיר את החברה החרדית,
לקבוע את ההתנהלות של המקום הקדוש הזה.
לכן נלחמים חברי הכנסת החרדים,
ובצדק,
שתקום ועדת חקירה, שמסקנותיה יהיו,
איך בונים מחדש את המקום הקדוש הזה,
בצורה שלא יקרה שוב מקרה נורא שכזה,
ולא איך זה קרה, מי אשם ולמה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 19/05/2021 23:16:34 |
|
געוואלד! אנא ה' הושיעה נא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2021 23:20 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מה רע למשל ברב המקומות הקדושים הרב שמואל רבינוביץ?
כיו"ר וועדת החמישה הוא יהיה כנראה אחד הנחקרים...
תוקן על ידי hhaavv ב- 19/05/2021 21:19:56 |
|
זה היה כמובן בציניות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:25 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:51 |
|
| |
וגם להעביר לו (בעצם הוא ייקח את זה לבד) את זכות ההדלקה הבלעדית
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:59 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | נוירולוג, זה אולי מתסכל, אבל לדעתי גפני מייצג את מצביעי 'יהדות התורה' נאמנה. רוב המגזר החרדי לא מעוניין בועדת חקירה ממלכתית. הציבור החרדי סומך על העסקנים החרדיים, על ועדות רבנים חרדיות, ועל חברי הכנסת שפועלים לפי הוראות גדולי הדור.. |
|
חחחח פועלים לפי החלטות גדולי התורה ! מתי פעם אחרונה שהם שמעו לגדולי התורה ?? ההצעה של גפני היא לא ראויה ותביא להקמת ועדה בסגנון ועדת התישקורת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 12:40 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | נוירולוג, זה אולי מתסכל, אבל לדעתי גפני מייצג את מצביעי 'יהדות התורה' נאמנה. רוב המגזר החרדי לא מעוניין בועדת חקירה ממלכתית. הציבור החרדי סומך על העסקנים החרדיים, על ועדות רבנים חרדיות, ועל חברי הכנסת שפועלים לפי הוראות גדולי הדור.. |
|
חחחח פועלים לפי החלטות גדולי התורה ! מתי פעם אחרונה שהם שמעו לגדולי התורה ?? ההצעה של גפני היא לא ראויה ותביא להקמת ועדה בסגנון ועדת התישקורת. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אולי לא הבנת אותי כמו שצריך. לי ברור שההנהגה החרדית עושה שימוש לרעה בכל מה שנקרא "החלטות המועצת", "דעת תורה" וכו'. אבל רוב מוחלט של הציבור החרדי לא חושב ככה, והוא סומך בעיניים עצומות על ההנהגה החרדית. זה מה יש.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 12:46 |
|
| |
אני נגד כפיית ועדת חקירה ממלכתית בנושא אסון מירון על ציבור שלא מעוניין בכך. וכן נגד הלאמה של מתחם מירון בכוח נגד רצון הציבור החרדי. מאידך, המדינה גם לא צריכה להשקיע שם ולו שקל אחד. המדינה צריכה לעזוב את נושא מירון ולהניח לחרדים להסתדר בעצמם. אי אפשר מצד אחד לקחת כסף מהמדינה אך מצד שני לפעול במקום כאוטונומיה חרדית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 13:06 |
|
| |
גרשום
| חריף_ומקשה כתב: |  | אני נגד כפיית ועדת חקירה ממלכתית בנושא אסון מירון על ציבור שלא מעוניין בכך. וכן נגד הלאמה של מתחם מירון בכוח נגד רצון הציבור החרדי. מאידך, המדינה גם לא צריכה להשקיע שם ולו שקל אחד. המדינה צריכה לעזוב את נושא מירון ולהניח לחרדים להסתדר בעצמם. אי אפשר מצד אחד לקחת כסף מהמדינה אך מצד שני לפעול במקום כאוטונומיה חרדית. |
|
אני מציע לך לא להתיימר לדבר בשם הציבור. דבר בשם עצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 13:11 |
|
| |
| נעילה כתב: |  |
לדעתי בראש הוועדה צריך לעמוד כ"ק מרן אדמו"ר מבארדיטשוב שליט"א, הוא מכיר את כל הרגישויות האפשריות.
|
|
הנ"ל התגלה לכאורה כמחלל שבת ויו"ט, כשהעלה בעיצומו של יום פוסטים ותמונות מאסון קרלין. בושה וחרפה לתת לו צומי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 16:34 |
|
| |
אין לגפני בן נוסף שאפשר להעמיד בראש ועדת החקירה ?
|
|
|
|
|