|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:42 |
|
| |
אז כך ניתן להסכים עם המלצותיו של מר פרויליך בתנאי שאלה יקבלו "חותמת" של הרשות השופטת וזו גם תהיה אחראית בשטח...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:53 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | אז כך ניתן להסכים עם המלצותיו של מר פרויליך בתנאי שאלה יקבלו "חותמת" של הרשות השופטת וזו גם תהיה אחראית בשטח... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 00:56 |
|
| |
גם לפני כל התופעות שהוא מציין, היה מאד צפוף ומסוכן במירון, גם לפני 30 שנה. ובוודאי עכשיו שהציבור גדל ואי"ה יגדל עוד.
צריך לפרק את כל המבנה שקיים היום (אין בו שום קדושה), וכמובן את כל החלטורות שנבנו בכל חור שם, לבנות במקומם מבנה בטיחותי, שישמש לתפילה בלבד, בלי חדרים לבעלי חזקות ובלי אולמות לפרעס, עם תכנית מסודרת להעביר שם רבבות בלי סכנת נפשות, (אולי צריך לחשוב על מסוע חשמלי כמו שיש בנתב"ג), לישר את השטח, שלא יהיו שם מדרגות מסוכנות, (ואם חוששים לחפור שם מפני הקברים, אזי צריך לשפוך שם כמה עשרות אלפי משאיות של חצץ, וליישר את השטח מלמעלה). בשטח שמחוץ למבנה הגדול יהיה מקום לריקודים, וגם מקומות ישיבה כפי שפרויליך מציע, וגם שירותים מסודרים, על החניה אפשר לוותר לגמרי, ולאפשר רק לנכים להגיע למעלה, השאר יחנו בכפר למטה.
חוץ מחניון ענק, אפשר לעשות בכפר למטה איצטדיון גדול להדלקות למי שיחפוץ, וגם שם לבנות טריבונות גדולות ורחבות מבטון (לקח מאירועי קרלין), עם מקומות ישיבה דיקא, עמידה על מדרגות עלולה לגרום למפולת אנושית, (זוהי תובנה שהגיעו אליה בעולם מזמן ולכן באיצטדיונים יושבים ולא עומדים), אפשר גם לעשות שם אולמות לאכילה שתיה טישים וכדומה ככל שיחפצו. הציון הקדוש מיועד רק לתורה ולתפילה.
תוקן על ידי תם_יושב ב- 20/05/2021 00:57:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 01:03 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
גם לפני כל התופעות שהוא מציין, היה מאד צפוף ומסוכן במירון, גם לפני 30 שנה. ובוודאי שעכשיו שהציבור גדל ואי"ה יגדל עוד.
צריך לפרק את כל המבנה שקיים היום (אין בו שום קדושה), וכמובן את כל החלטורות שנבנו בכל חור שם, לבנות במקומם מבנה בטיחותי, שישמש לתפילה בלבד, בלי חדרים לבעלי חזקות ובלי אולמות לפרעס, עם תכנית מסודרת להעביר שם רבבות בלי סכנת נפשות, (אולי צריך לחשוב על מסוע חשמלי כמו שיש בנתב"ג), לישר את השטח, שלא יהיו שם מדרגות מסוכנות, (ואם חוששים לחפור שם מפני הקברים, אזי צריך לשפוך שם כמה עשרות אלפי משאיות של חצץ, וליישר את השטח מלמעלה). בשטח שמחוץ למנה יהיה מקום לריקודים, וגם מקומות ישיבה כפי שפרויליך מציע, וגם שירותים מסודרים, על החניה אפשר לוותר לגמרי, ולאפשר רק לנכים להגיע למעלה, השאר יחנו בכפר למטה.
חוץ מחניון ענק, אפשר לעשות בכפר למטה איצטדיון גדול להדלקות למי שיחפוץ, וגם שם לבנות טריבונות גדולות ורחבות מבטון (לקח מאירועי קרלין), עם מקומות ישיבה דיקא, עמידה על מדרגות עלולה לגרום למפולת אנושית, (זוהי תובנה שהגיעו אליה בעולם מזמן ולכן באיצטדיונים יושבים ולא עומדים), אפשר גם לעשות שם אולמות לאכילה שתיה טישים וכדומה ככל שיחפצו. הציון הקדוש מיועד רק לתורה ולתפילה.
|
|
אגב תוספת לדבריך האצטדיון הגדול בעולם המראקנה בברזיל נבנה בתחילה כאשר רוב הצופים היו עומדים ונדמה לי שאחרי שהייתה תאונה שם עם הרוגים החליטו לעשות שם רק מקומות ישיבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 01:44 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| אל_קפונה כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  | אז כך ניתן להסכים עם המלצותיו של מר פרויליך בתנאי שאלה יקבלו "חותמת" של הרשות השופטת וזו גם תהיה אחראית בשטח... |
|
|
| דהיינו
|
|
לאחר דוח מבקר המדינה שהתריע על לקויי בטיחות חמורים במירון הייתה מעין ועדת חקירה פרלמנטרית ואז הגיעו למסקנות שצריך להעביר את הניהול לגוף מסודר אחרי זה המדינע הוציאה צו הפקעה ובגצ ביטל את הצו ומינה את ועדת החמישה זה תקציר תעשי גוגל על בגצ מירון ותמצאי פירוט מלא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 03:51 |
|
| |
לגמרי בעד המלצות הר' פרויליך, ההגיון הצרוף אומר שאין סיכוי שהתעוררות ורשפי קדושה יבואו על חשבון חיי אדם
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 06:18 |
|
| |
אצטדיון תולדות אהרון. נשמע טוב. בכלל המלה היוונית הזאת מגיעה מהגמרא רק בהקשרים שרוח ישראל נוחה מהם. אף אחד לא ישקיעו סכומי עתק באצטדיון שמכיל עשרות אלפי אוהדים לאירוע של פעם בשנה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 08:11 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | אצטדיון תולדות אהרון. נשמע טוב. בכלל המלה היוונית הזאת מגיעה מהגמרא רק בהקשרים שרוח ישראל נוחה מהם. אף אחד לא ישקיעו סכומי עתק באצטדיון שמכיל עשרות אלפי אוהדים לאירוע של פעם בשנה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש הרבה שישקיעו, וזה לא רק לפעם בשנה, כי הרבה קבוצות מגיעות כל ימות השנה, ולא יאפשרו להם במקום אחר. יש 100 מליון ש"ח, שקרן ספרא יעדה לשיפוצים במירון.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 08:57 |
|
| |
א. קרן ספרא זה סיפור שמופרח באויר ולא ברור מה נכון בזה ב. גם אם הם מתכוונים לתרום הם יעשו את זה דרך המדינה ולא להקדשות אלא אם לא איכפת להם מהכסף
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 11:14 |
|
| |
"שני עמודי ההדלקה החדשים, יש להם מראה וריח נכרי" אני רק שאלה מה זה "מראה וריח נכרי"?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 13:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | "שני עמודי ההדלקה החדשים, יש להם מראה וריח נכרי" אני רק שאלה מה זה "מראה וריח נכרי"?
|
|
דומים לשל כנסיות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 13:24 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | "שני עמודי ההדלקה החדשים, יש להם מראה וריח נכרי" אני רק שאלה מה זה "מראה וריח נכרי"?
|
|
דומים לשל כנסיות
|
|
1) לא ידעתי שיש עמודי הדלקה בכנסיות. יש להם גם "מעמד ההדלקה" כמו אצלנו? 2) האם זה נכון? האם באמת עמודי ההדלקה החדשים דומים לעמודי ההדלקה בכנסיות? במה מתבטא הדימיון?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 13:30 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | בוא נתחיל מזה שאני לא הדגשתי כלום, הכל זה במקור (בהזדמנות זו אתה יכול לומר תודה על שטרחתי להגדיל את המסמך הבלתי קריא במקור ועשיתי 4 חיתוכים של צילומי מסך והעליתי לטובת הקוראים).
לגופו של עניין, יפה שאתה מחדד את הדברים, מה שאתה כותב בעצם מאשר את הטענה שכל ההופעות הללו לא קשורות לר' שמעון, אפשר לבנות לחרדים איצטדיון לא רק לל"ג בעומר אלא באופן כללי, וזה לא חייב להיות במירון.
|
|
אתה לא רואה כאילו את ההודעה שלך בפתיחת האשכול, בה כתבת באותיות קידוש לבנה גדולות אחת הסעיפים שהכי אהבת מתוך המגילה הארוכה מה זה "בוא נתחיל מזה שאני לא הדגשתי"... כל אחד הרי רואה את ההודעה שלך
ומה שכתבתי שיבנו דווקא במירון איצדיון ענק, זה כי יש שם מידי שנה בל"ג בעומר התכנסויות למשך כל היממה של עשרות אלפים, וזה נדרש דווקא בל"ג בעומר, ודווקא במירון, כי אז יש פיקוח נפש אם לא יבנו בצורה מסודרת
כאן אתה כמובן יכול לומר, "אז בוא נבטל את האירועים כדי שלא יהיו פיקוח נפש"
עדיין יש את אופציה שכן יבנו איצטדיון ענק בשטח שליד הקבר כדי שיוכל כן להכיל את האירועים, המביאים להתעוררות עצומה בקרב מי שזה בענין שלו
אתה בחרת באופציה של ביטול האירועים
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2021 13:51 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | עדיין יש את אופציה שכן יבנו איצטדיון ענק בשטח שליד הקבר כדי שיוכל כן להכיל את האירועים, המביאים להתעוררות עצומה בקרב מי שזה בענין שלו
אתה בחרת באופציה של ביטול האירועים |
|
האיזור שליד הקבר הוא מאד קשה ומורכב, הוא הררי עם שבילים מפותלים, עם מלא קברים בשטח הצפוף, (בית הלל, רבי יוחנן הסנדלר, ועוד רבים), שאי אפשר לעשות מתחם כזה בשטח כזה. למטה בכפר זה מספיק קרוב להיות בצילו של רבי שמעון, (חלק מהאדמורי"ם והמשפיעים עושים שם את ההדלקות והטישים גם היום), והתנאים מאפשרים משהו גדול ובטיחותי.
|
|
|
|
|